FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e avertizat de Anghel Iordănescu: „Asta trebuie să înțeleagă el”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 19:58 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 20:28

Anghel Iordănescu (71 de ani), fost antrenor la naționala României și Steaua, a comentat plecarea fiului său, Edi Iordănescu, de la FCSB.

Iordănescu a afirmat că se aștepta la acest deznodământ în urma discuției pe care a avut-o cu Gigi Becali zilele trecute. 

Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului
FCSB
Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului

„Ştiu cât de mult a insistat patronul FCSB ca Edi să preia echipa. A făcut tot ce i-a stat in putinţă. Eu sunt unul dintre cei care a făcut pledoarie pentru FCSB. Edi a venit pentru calitatea jucătorilor şi pentru suporteri. Am avut multe discuţii legate de ce va insemna viaţa lui Edi la FCSB. I-am spus că niciodată nu-l va putea schimba pe Becali. Imi este greu să comentez.

Nu ştiu nici ce să zic. Mă aşteptam la acest final. Pentru că patronul clubului m-a sunat să imi zică anumite lucruri pe care nu vreua să le spun, dar atunci am realizat că lucruril sunt clare”, a declarat Anghel Iordănescu potrivit Telekom Sport.

Sfatul lui Iordănescu pentru Becali

„Generalul„ a ținut să îi transmită un mesaj finanțatorului celor de la FCSB. Iordănescu crede că atât timp cât Becali își critică jucătorii și antrenorii în public, nu va mai avea rezultate la echipă.

„Ce pot eu să fac, şi cu asta inchei, este să spun că patronul clubului FCSB trebuie să inţeleagă că are un lot valoros care in condiţii normale trebuie să crească, dacă vrea ca aceşti jucători să evolueze trebuie să se oprească din orice comentariu pe care il mai face şi să facă ce i-a promis lui Edi atunci cand a venit. 

Indiferent cine va fi antrenor. El trebuie să inţeleagă că dacă eşti patron la o echipă nu inseamnă că poţi să iţi distrugi propriul jucător şi antrenor, dacă vrei să creasca poţi să comentezi... dar asta nu inseamnă că după fiecare meci trebuie să ai o intervenţie şi să ii ataci aşa dacă jocul nu este pe placul tău!”, a mai precizat Anghel Iordănescu.

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit ce i-a transmis lui Iordănescu: „I-am dat mesaj: «Edi, nu pleca, vei reuși!»”

Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
corectu
corectu  •  15 Noiembrie 2021, 07:58

Ultim arbitraj pro Steaua.În meciul Voluntari -FCSB(Steaua) arbitrul Gaman nu a acordat un penalty clar la faultul asupra lui Budescu.Mai mult,Gaman are un frate fotbalist la Craiova.Asta ca să nu se mai spune de avantajele arbitrilor.

mordi
mordi  •  14 Noiembrie 2021, 23:51

*** nu le vine mintea la cap niciodata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  14 Noiembrie 2021, 22:53

COMUNIKAT PELUZA NORD Cu deosebit respect si bucurie in suflet suntem absolut incantati de noile / vechile schimbari din clubul nostru. Apreciem dorinta de dialog dar o consideram absolut inutila atat timp cat visul oricarui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu ca patronul sa fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiter de presa, contabil, sef la marketing si mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele 5 schimbari la pauza, fotbalul spectaculos fara rezultate, lipsa oricarei perspective la castigarea campionatului sau la o participare decenta in cupele europene. Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distrusi jucatorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevarat aceasta echipa, s.a. Un prim pas important si ratat pana acum ar fi un nou stadion, in spatele vilei din pipera, fara tribune (*** de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multi functional sa poata fi si sef de galerie, suporter de rand sau ultras feroce (poate si putin huligan). Viata noastra are sens acum!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close