FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 19:22 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 20:07

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a revenit cu noi informații legate de viitorul antrenor al roș-albaștrilor după plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă.

Rămas cu Mihai Pintili „interimar”, Becali a anunțat că Nicolae Dică este principala țintă a sa pentru postul de antrenor, așa cum Gazeta a anuțat încă din 9 noiembrie. De asemenea, latifundiarul a dezvăluit că vrea la echipă un tehnician care a mai lucrat în ultimii ani.

„Dică e o soluţie. Sunt mai mulţi antrenori cu care am lucrat, sunt patru, cinci cu care am lucrat. Mâine să vedem. La ora asta nu am... M-a luat prin surprindere Edi. Azi, când am ieşit de la biserică s-a întâmplat. Nici acum nu înţeleg de ce a plecat”, a declarat Gigi Becali potrivit Telekom Sport.

Nu se bagă de la început peste noul antrenor

Becali a dezvăluit că îi va acorda noului tehnician libertate timp de câteva meciuri, apoi dacă echipa nu va juca bine, acesta va interveni să comande.

„Niciodată, în toate afacerile mele, mai ales la fotbal, nici avocaţii mei, nu fac, specialişti de drept, nu fac ce vor ei. Pe avocaţi tot eu în dirijez. Nu există cineva care comandă şi are putere în toate afacerile mele. Comand până intru în groapă. Dacă lucrurile merg bine după 8-10 meciuri, îmi place să stau în pat şi să văd rezultate. Dacă nu, intervin”, a precizat Becali.

Mirel Rădoi nu e pe lista lui Becali

Întrebat dacă Mirel Rădoi este o soluție pentru banca tehnică, Becali a declarat că nu mai vrea să amestece fotbalul cu familia, tocmai pentru a nu se mai certa cu rudele (n.r. - Mirel Rădoi este finul lui Becali)

„Nu mă mai cert în viaţa mea cu naş sau cu fin. Am greşit cel mai mult cu Gică Hagi. Nu te cerţi cu naşul tău pentru fotbal. Eram nebun. Nu vreau să mă cert cu finul meu. Afaceri de fotbal nu mai am nicio treabă cu fini sau cu naşi”, a concluzionat patronul roș-albaștrilor.

Citește alte știri despre FCSB:

Reacție acidă după ruptura Edi Iordănescu - Gigi Becali: „Îmi pare bine că a plecat, e prea educat pentru mediul de la FCSB”

Până și Dragomir a fost șocat de ce a făcut Becali: „Nu-mi vine să cred”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adyy25
adyy25  •  15 Noiembrie 2021, 09:54

Becali distruge conceptia de specialist. Oare la clinica lui tot asa face? Cand se trateaza chiar el, cu siguranta, da. Daca el crede ceva, aia e. Vezi vaccinarea. Dar sa zicem ca asta e un subiect aprins. Sunt f curios sa vad ce antrenor va mai veni pt a-si umili licenta de antrenor, in fata lui. Dragomir a zis ca in max 2 zile, pt 5.000, isi gaseste unul care sa vina taras. Sa vedem cine se mai umileste in asa hal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close