FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Până și Dragomir a fost șocat de ce a făcut Becali: „Nu-mi vine să cred”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 18:47 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 21:52

Invitat în emisiunea GSP Live, Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat despărțirea dintre Edi Iordănescu și FCSB. Acesta s-a declarat șocat de anunțul plecării antrenorului și este convins că Iordănescu jr va ajunge la naționala României

  • Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021 și avea contract până la finalul sezonului
  • A bifat pe banca roș-albaștrilor 11 partide: 8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere
  • Avea un salariu de 15.000 de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500.000 de euro

„Nu-mi vine să cred. Parcă trăim într-o lume paralelă. Daca nici de ăsta nu ești mulțumit. Gigi nemulțumitul! Gigi Becali a făcut una dintre cele mai mari greșeli. El face greșeli săptămânal, dar le acoperă cu lucruri bune din când în când. Dar asta este o gafă imensă, indiferent pe cine aduce. Poate să-l aducă și pe tatăl lui Edi Iordănescu.

Presa o să-l spulbere pe Becali, chiar dacă pe el nu-l interesează. O să creadă lumea că «e plecat puțin de la stadion, nu cunoaște situația de acolo». Și eu am spus la televizor că nu este în regulă ca un patron să nu vorbească. Lasă-l să vorbească, dar nu să ia așa măsuri nebunești. El a crezut că Edi e ca ceilalți”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

Dragomir: „Cred că Edi Iordănescu are asigurat postul la Federație”

De asemenea, Dragomir este părere că Iordănescu are un acord cu FRF pentru a deveni noul selecționer în cazul în care Mirel Rădoi nu mai continuă pe banca României, de aici venind decizia de a pleca de la FCSB.

„Da, chiar mă gândeam că și-a aranjat cu Federația și d-asta a plecat. Eu așa cred, că el are asigurat postul la Federație, altfel de ce să pleci?”, a spus Dragomir

Întrebat despre venirea unui nou antrenor la echipă, Dragomir este de părere că Becali va găsi imediat un nou tehnician: 

„În țara asta sunt atâția antrenori care nu au serviciu, pentru 5.000 de euro vin în joc de glezne și zic «Sărut-mâna!». Până poimâine FCSB are antrenor”, a adăugat fostul șef al LPF.

Citește alte știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu numește varianta ideală de antrenor pentru FCSB: „El e soluția, trebuie să accepte și câte un mesaj de la Gigi”

Reacție acidă după ruptura Edi Iordănescu - Gigi Becali: „Îmi pare bine că a plecat, e prea educat pentru mediul de la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stekershuko
stekershuko  •  14 Noiembrie 2021, 21:33

Puţintică răbdare, se reia de la zero tot procesul penal al miliţianului şi cu puţin noroc vom avra veşti de la el. În direct. De la Jilava.

118678163542371
Dan Dumitrescu  •  14 Noiembrie 2021, 19:47

Ba milițianule, de ce mănânci ce nu trebuie, nu știi foarte bine cum gândește oierul ăla cu care bati tablele? Ai rămas aceeași cutră.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează