FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu numește varianta ideală de antrenor pentru FCSB: „El e soluția, trebuie să accepte și câte un mesaj de la Gigi”

Nicolae Dică (stânga) e văzut de Ilie Dumitrescu drept varianta ideală pentru FCSB
Nicolae Dică (stânga) e văzut de Ilie Dumitrescu drept varianta ideală pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 18:33 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 19:36

Ilie Dumitrescu (52 de ani) îl vede pe Nicolae Dică (41) drept antrenorul ideal pentru FCSB după despărțirea dintre Edi Iordănescu (43) și clubul roș-albastru

Edi Iordănescu a decis astăzi să plece de la FCSB, cedând presiunilor patronului Gigi Becali, care s-a declarat nemulțumit de roadele muncii antrenorului în repetate rânduri. Astfel, cu o săptămână înainte de meciul cu FC Botoșani, FCSB a început cursa contratimp pentru a găsi un antrenor principal. 

Argumentele lui Dică pentru numirea la FCSB: e supus lui Becali, dar și cel mai bun în ultimii ani!
FCSB
Argumentele lui Dică pentru numirea la FCSB: e supus lui Becali, dar și cel mai bun în ultimii ani!

Ilie Dumitrescu, ex-antrenor la FCSB în 2010, îl consideră pe Nicolae Dică ideal pentru postul de „principal” la FCSB. Dică a mai antrenat vicecampioana între iunie 2017 și decembrie 2018 și este chiar antrenorul despre care GSP.ro v-a informat în urmă cu 5 zile că se află în vârful listei lui Gigi Becali de înlocuitori pentru Edi Iordănescu.

Ilie Dumitrescu: „Cred că soluția pentru FCSB va fi Nicolae Dică”

„Cred că soluția va fi Dică. El și Becali au lucrat și au avut o relație foarte bună. Trebuie să aduci un antrenor bun, să aibă o bază, un antrenor care să continue relațiile de joc, dar care să aibă și o relație specială cu Gigi, să accepte în anumite momente câte un mesaj. Deja a devenit o normalitate asta, e greu să spun că va veni cineva și nu va fi influențat de Gigi. Să acceptăm asta.

Cine vine trebuie să accepte protocolul ăsta, condițiile puse de Gigi. Dică a fost aproape să facă performanță alături de Becali. A pierdut campionatul la un punct”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club” de pe DigiSport. 

Ilie Dumitrescu a fost completat de Cristian Geambașu, editorialist GSP: „Cred că toxicitatea relației antrenor - patron nu era la vremea aceea la nivelul de astăzi. Antrenorul mai făcea lucruri pe atunci, nu doar antrena echipa”.

Cum s-a descurcat FCSB cu Nicolae Dică pe bancă

În primul sezon cu Dică pe bancă, randamentul echipei a fost unul bun, a obținut calificarea în „16”-imile Europa League și a fost aproape de câștigarea campionatului. FCSB a ratat titlul atunci din cauza unei înfrângeri pe care a suferit-o în mod surprinzător la Iași, 0-1, cu un gol pe care l-a marcat Andrei Cristea.

Nicolae a rămas unul dintre colaboratorii favoriți ai lui Becali. Gigi l-a ofertat și astă-vară, înainte să îl angajeze pe Dinu Todoran. Fostul atacant a refuzat propunerea, a preferat să continue la națională alături de Mirel Rădoi, de care e foarte apropiat. Loialitatea față de Rădoi l-a împiedicat să se întoarcă la FCSB deși a mărturisit recent că a fost atras de ofertă.

VIDEO » Valeriu Răchită: „E jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Reacție acidă după ruptura Edi Iordănescu - Gigi Becali: „Îmi pare bine că a plecat, e prea educat pentru mediul de la FCSB”

Mirel Rădoi, înapoi la FCSB? Selecționerul recunoaște: „Pasiunea arde prea rău!”

Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
520143398153430
Pavel Radu  •  14 Noiembrie 2021, 19:53

Iliuță, tu știi bine că nea Jiji nu vrea să transmită " numai o vorbă " ! Este jucăria lui și face ce vrea cu ea ! Și o să-l vezi făcând 4 schimbări la pauză, Budescu are voie sa dea numai cu șpițul...Vlad va trebui să degajeze cu capul și cine mai știe ce năzdrăvănii îi mai trec prin cap lui Il Ciobandante !

bogdanii
bogdanii  •  14 Noiembrie 2021, 19:47

Eu zic ca solutia e ca fcsb sa se bata cu dinamo in b. Ne meritam soarta, votam psd/pnl, il acceptam pe becali. Daca televiziunile s ar respecta catusi de putin l ar boicota si nu i va mai da satisfactia sa ajunga in presa si in primetime la tv. In rest numai de bine

malinr
malinr  •  14 Noiembrie 2021, 19:45

"Mister" Ilie e un personaj toxic pentru fecesebe. Lipsit de coloana vertebrala, lipsit de o reala viziune fotbalistica, gesticuland mai mult decat vorbind, falsul analist nu face decat sa-i cante in struna ciobanasului cu turmele de miei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează