FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi, înapoi la FCSB? Selecționerul recunoaște: „Pasiunea arde prea rău!”

Mirel Rădoi, în perioada în care antrena la FCSB / Sursă foto: Arhivă GSP
Mirel Rădoi, în perioada în care antrena la FCSB / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 08:16 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 08:27

Aflat, cel mai probabil, în fața ultimului meci pe banca echipei naționale, selecționerul Mirel Rădoi nu exclude o revenire cât mai rapidă pe banca unei echipe din Liga 1.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.
  • România prinde barajul pentru Cupa Mondială din 2022 doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein.

Înaintea confruntării cu Liechtenstein, Mirel Rădoi a fost întrebat și despre viitorul său, în contextul în care meciul de azi pare să fie ultimul pe banca primei reprezentative. Antrenorul de 40 de ani nu exclude o revenire în campionatul României.

Mirel Rădoi, întrebat direct de jurnalistul GSP: „Dacă ați fi șeful FRF acum, ați insista ca antrenorul să continue?”. Ce a răspuns selecționerul
LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA
Mirel Rădoi, întrebat direct de jurnalistul GSP: „Dacă ați fi șeful FRF acum, ați insista ca antrenorul să continue?”. Ce a răspuns selecționerul

Mirel Rădoi: „Pot alege orice proiect. Când e vorba de fotbal, pasiunea arde prea rău”

„Nu sunt omul care să spun «niciodată». Nu vreau să las senzaţia că vreau să fiu antrenorul FCSB-ului, pentru că în momentul de faţă toate echipele din Liga 1 au antrenor. Din acest punct de vedere, pot alege orice proiect. Când e vorba de fotbal, pasiunea este prea mare şi arde prea rău”, a punctat Rădoi. 

Mirel Rădoi: „Nu știu dacă îi poți interzice unui patron să aibă o opinie”

Inevitabil, Rădoi a fost întrebat și despre situația tensiontă de la FCSB, acolo unde Gigi Becali ar vrea să-l concedieze pe Edi Iordănescu, însă e ținut în loc de clauza de 500.000 de euro pusă de fiul Generalului Iordănescu.

„La FCSB? De la a spune până la a se implica e diferență mare. Nu știu dacă e o problemă. Indiferent ce contract ai avea, poți fi dat afară oricând. Orice clauză, oricât, va fi plătită și vei pleca. 

Din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă îi poți interzice unui președinte, unui patron sau director tehnic, sportiv să aibă o părere, o opinie, nu ai cum”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă din Liechtenstein. 

Pot să ai clauză şi un miliard, dacă acel patron are banii ăia, ţi-o plăteşte şi nici nu apuci să termini primul antrenament. La 10 minute după ce ai semnat, primeşte un telefon şi te dă afară. 

- Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale

Dezvăluiri în direct la TV: „Ne-am rugat de Rădoi, dar degeaba. Tot a plecat”
ROMÂNIA - ISLANDA
Dezvăluiri în direct la TV: „Ne-am rugat de Rădoi, dar degeaba. Tot a plecat”

Mirel Rădoi, experiență nereușită la FCSB 

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în vara lui 2015 fără a avea licența Pro, fiind trecut în acte director sportiv. Mirel Rădoi a plecat după 19 etape de la FCSB, după meciul pierdut cu Astra, scor 0-1. În acel moment, FCSB ocupa locul al patrulea, la 10 puncte în spatele liderului Astra. 

Rădoi a condus-o pe FCSB în 29 de partide, iar bilanțul lui este foarte slab: 13 victorii, 7 egaluri și 9 înfrângeri. Relația tensionată cu nașul Gigi Becali l-a forțat pe Rădoi să plece.

VIDEO Mirel Rădoi, declarații înaintea ultimului meci din preliminarii: „Nu cred că vor fi concentrați 100%, am trecut și eu prin asta”

Citește și alte știri de actualitate: 

Edi Iordănescu aruncă bomba: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Și apoi voi dona toți banii”

Edi Iordănescu răspunde punctual nemulțumirii lui Gigi Becali: „Cum să fac relații de joc, prin zoom?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
tororosso
tororosso  •  14 Noiembrie 2021, 14:51

Era de așteptat ! după conflictul creat intenționat de Becali cu Iordănescu Jr.. Aceiași soartă a avut-o și Șumudică la CFR când Dan Petrescu și-a băgat coada . Sunt oameni care îmbătrânesc urât şi oameni care înnebunesc frumos precum Becali .

622674784501836
Florin Dobrin  •  14 Noiembrie 2021, 11:46

PENTRU BANI CE NU FAC OAMENI ? O VAND SI PE MASA

andy_2008
andy_2008  •  14 Noiembrie 2021, 10:02

Mirel Radoi e zerooo ca antrenor iar Gigi ca om asa ca sunt perfecti.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează