FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție acidă după ruptura Edi Iordănescu - Gigi Becali: „Îmi pare bine că a plecat, e prea educat pentru mediul de la FCSB”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 18:13 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 18:46

Jurnalistul GSP, Cristian Geambașu, și foștii mari fotbaliști Ilie Dumitrescu (52 de ani) și Bogdan Stelea (53) au comentat știrea-șoc a zilei în fotbalul românesc, despărțirea dintre Edi Iordănescu (43) și FCSB

Edi Iordănescu a cedat presiunilor puse de patronul de la FCSB, Gigi Becali, care în ultimele săptămâni s-a plâns în mod repetat de jocul echipei, în ciuda rezultatelor bune și a situației inedite prin care vicecampioana a trecut, având un număr mare de accidentați și de infectări cu COVID-19.

Antrenorul a decis să plece fără a cere despăgubiri, decizie comentată de foștii fotbaliști Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea. Cel din urmă se bucură pentru Edi, considerând că „e mult prea educat și profesionist” pentru mediul de lucru de la FCSB.

Cine o va pregăti pe FCSB după plecarea lui Iordănescu » Becali a ales „interimarul”
FCSB
Cine o va pregăti pe FCSB după plecarea lui Iordănescu » Becali a ales „interimarul”

Bogdan Stelea: „Îmi pare bine pentru Edi Iordănescu că a plecat de la FCSB”

„Îmi pare bine pentru Edi că a plecat, nu avea ce să caute acolo. E mult prea educat și profesionist ca să poată face ceva într-un astfel de cadru. Ce a făcut el în perioada care a fost acolo mi s-a părut foarte corect, de bun simț. 

Chiar a încercat - atunci când patronul a început să-l atace - să-l ignore și să dea explicații, dar pur și simplu pierdea vremea. A plecat ca să nu piardă vremea, trebuie să se ducă să antreneze undeva unde o poate face. Renunțând la bani, a încercat să-i transmită patronului că nu a fost niciodată vorba de bani, ci de cuvântul lui”, a opinat Stelea la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Ilie Dumitrescu: „Presiunea mediatică a funcționat”

„Există un criteriu extrem de puternic în momentul în care un patron îi transmite unui antrenor că vrea să rezilieze contractul. E vorba de rezultate. Doar că ele au fost foarte bune, chiar și într-un context supercomplicat. Moruțan pleacă la Galatasaray, imediat Coman, unul dintre cei mai buni jucători, se accidentează. Apoi COVID. El reușește să gestioneze situația medicală și a fost acolo, sus.

Sunt schimbări de comportament, de logică, de viziune. Becali l-a dorit pe Edi, îmi aduc aminte cum a zis: «Poți trece ce vrei tu în contractul ăla». Schimbarea asta de atitudine, de logică... nu te gândești că este echipa ta? E clubul tău, ai investit în jucători. Să ajungi să pui presiune pe antrenor... a funcționat presiunea mediatică.

Edi controla și avea susținerea vestiarului. Era foarte bine, dar probabil că nu a cântărit foarte mult în decizia patronului. A pus foarte mult suflet în proiectul ăsta, a încercat să facă performanță. Pentru el e mai important să aibă liniște, confort”, a spus și Ilie Dumitrescu. 

Am spus chiar atunci, când Edi a ales să semneze cu FCSB, că indiferent câte claze va pune el în contract, relația asta dintre antrenor și patron nu va funcționa. Mulți s-au uitat ciudat atunci la mine, dar iată că s-a dovedit că aveam dreptate. 

- Cristian Geambașu, editorialist GSP, în studioul DigiSport

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mirel Rădoi, înapoi la FCSB? Selecționerul recunoaște: „Pasiunea arde prea rău!”

Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
urmeaza_tilul_no5_in_a_row
urmeaza_tilul_no5_in_a_row  •  14 Noiembrie 2021, 21:30

Totusi bekali are dreptate..***sfori trase peste tot,influenta la grecul suprem,la deaconu,la lpf,***deci mult8 bani investiti,timp,sudoare si vii tu *** si bati cu unu-zero dintr un penalty inventat,cu adversarul in zece din minitul 2..pai de asta s a efortat ciobanul atat, sa ti bati joc de efortul lui??!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yo-yo
yo-yo  •  14 Noiembrie 2021, 20:35

Toti care sunteti stelisti adevarati, treziti-va !!!! CSA=STEAUA!! Aceasta echipa FaciCeSpuneBecali nu are nici o legatura cu Steaua pe care o iubim cu totii!! Nu se poate sa nu vedeti adevarul si sa nu realizati ca aceasta echipa parazit nu are nici o legatura cu istoria Stelei, cu fostii jucatori, antrenori, cu trecutul si performanetele echipei noastre. Nu se poate sa suportati asemenea tratament si sa fiti chiar OI !!! Cine ramane alaturi de aceasta echipa este fix o oaie care merita indrumata de un cioban ! Mai rau si mai umilitor de atat nu exista!! Aceste personaj merita sa ramana singur, fara suporteri iar cei care raman sa stie ca sunt fcsb-isti, nu stelisiti !! Mare atentie, nu confundati echipele si suporterii!! Daca eram cu totii alaturi de CSA, asa cum s-a intamplat si la Rapid, lucrurile stateau mult mai bine! Alaturi de echipa respectiva au venit toti suporterii, fostii jucatori si antrenori, voi de ce mai ramaneti alaturi de fcsb ?! Doar pt ca a fost putin prin Europa si ca e mereu dupa locul 1?!?

maistorkokir
maistorkokir  •  14 Noiembrie 2021, 19:54

La FCSB e o cloaca si o mocirla!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează