FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit ce i-a transmis lui Iordănescu: „I-am dat mesaj: «Edi, nu pleca, vei reuși!»”

Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: Imago Images
Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 19:53 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 20:30

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a intervenit la TV în această seară și a susținut că sâmbătă i-a cerut antrenorului Edi Iordănescu (43) să rămână la club. Fără succes, pentru că despărțirea dintre cele două părți a fost oficializată astăzi

Gigi Becali a oferit explicații suplimentare cu privire la despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu. Latifundiarul s-a declarat deranjat de modul lui Iordănescu de a comunica, în special prin mesaje, și de faptul că avocatul antrenorului i-ar fi transmis președintelui clubului, Valeriu Argăseală, o notificare.

Totuși, Becali susține că i-a trimis un mesaj lui Iordănescu sâmbătă seara, în care i-a cerut să rămână la cârma echipei. A doua zi, FCSB și Iordănescu au anunțat oficial „divorțul”.

Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului
FCSB
Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului

Gigi Becali: „I-am dat mesaj lui Iordănescu. «Edi, nu pleca! Vei reuși»”

„În momentul când vii la Becali și ai 7 puncte în spatele echipei de pe primul loc, după 10 etape dacă ai măcar un punct în plus, pentru mine e bine. Avea 7 puncte distanță când a venit, acum are 8, înseamnă că nu e bine. Așa văd eu. Când vii la mine după 10 meciuri trebuie să se vadă că ai luat măcar un punct în plus față de când ai semnat cu mine. Voi vreți să lucrez ca Negoiță, ca Borcea, ca Porumboiu?

Nu știu de ce s-a rupt relația cu Edi. El nu vorbește, el dă mesaje. Mie nu-mi place prin mesaje, dar i-am dat și eu mesaje. Cred că pe el l-a deranjat că am spus că nu joacă echipa și s-a simțit lezat. Bine, uite: zic acum că echipa joacă extraordinar. Pe mine m-a deranjat că atunci când am negociat a venit la mine acasă, dacă eu am negociat cu el ceva, trebuia să pună mâna pe telefon și să-mi spună ce l-a deranjat.

El a ales să-și pună avocatul să trimită notificare lui Argăseală. Asta m-a șocat. Ce să faci dacă el vorbește pe Facebook? Spune-mi, bă, mie care e treaba! Nu m-a sunat să-mi spună nimic, asta m-a deranjat. A dat notificare și amenințare că dacă mai vorbesc nu știu ce punct e în contract. 

Cum să obligi pe cineva să nu vorbească sau să-și dea cu părerea de jocul echipei? După ce a trimis asta, i-am dat mesaj - aseară parcă - și i-am zis așa: «Edi, nu pleca! Vei reuși, va veni Coman, va veni Tavi Popescu. Vreau să pleci în glorie de la FCSB»”, a spus Becali la Realitatea Sportivă

VIDEO » Valeriu Răchită: „E jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Reacție acidă după ruptura Edi Iordănescu - Gigi Becali: „Îmi pare bine că a plecat, e prea educat pentru mediul de la FCSB”

Mirel Rădoi, înapoi la FCSB? Selecționerul recunoaște: „Pasiunea arde prea rău!”

Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
21lva
21lva  •  15 Noiembrie 2021, 09:59

Edi, nu pleca. Doar dă-mi joystick-ul înapoi și poți să rămâi

dinamo100
dinamo100  •  15 Noiembrie 2021, 09:57

Pentru Becali nu exista cuvant dat, nu exista contract, exista doar bunul plac de moment. Cine se duce acolo inseamna fie ca e prost, fue ca gandeste la fel ca Becali.

1226675807453847
Traian Schiopu  •  15 Noiembrie 2021, 09:52

Nu vreau SA fiu avocatul diavolui dar Edi Iordanescu a plecat de la FC Steaua Bucuresti ptr a prelua nationala. Credeti CA a renuntat la 500000 euro doar ptr CA Becali a criticat jocul slab facut de Budescu (clauza din contract invocata de Edi Iordanescu) ??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează