Articol de , , - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 14:26 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:27

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că are în continuare încredere în Elias Charalambous, în ciuda înfrângerii cu Rapid, 1-2.

Întrebat azi dacă și-ar dori o colaborare cu Mircea Lucescu, care abia a plecat de la Dinamo Kiev, Gigi Becali a spus că refuză orice discuție despre alți posibili antrenori și că dă cred în continuare cuplului Elias Charalambous - Mihai Pintilii.

Ionel Ganea desființează ordinul lui Becali: „Niciodată! El trebuie să joace titular”
FCSB
Ionel Ganea desființează ordinul lui Becali: „Niciodată! El trebuie să joace titular”

VIDEO Gigi Becali: „Cel mai bun e Charalambous, că d-aia e pe primul loc”

„Hai să vedem ce se întâmplă în iarnă, să vedem care e situația. La ora asta sunt pe locul 1. Deci nu pot să vorbesc de Lucescu sau de alți antrenori. Sunt pe locul 1.

Cel mai bun e Charalambous, că e pe locul 1. Nu ai cum să vorbești. De ce? Nu i-ai dat cea mai bună echipă. Din moment ce ai trei posturi care nu sunt bine acoperite, nu poți să-i spui omului. Nu?

Din moment ce îi faci schimbare și bagi doi mai slabi care erau, ce poți să-i spui lui Charalambous sau Pintilii? O să spună «Stai, nea Gigi. L-am băgat pe Tavi Popescu care e de cinci ori mai slab decât Ovidiu Popescu și pe Rotariu care e de zece ori mai slab decât Compagno. Cum vrei să mai câștigi meciul ăla? Sau să egalezi». Eu mă gândeam că batem cu 3-2. Dar poate băteam, dacă lăsam echipa așa”, a spus azi Gigi Becali.

Citește și:

Raportul Wyscout are o concluzie neașteptată » Toate cifrele de la FCSB - Rapid sunt într-o singură direcție!

Gigi Becali își asumă vina pentru înfrângerea cu Rapid: „Am greșit schimbările!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”