Articol de , , - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 11:44 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 14:52

Gigi Becali și-a asumat vina pentru înfrângerea suferită de FCSB cu Rapid, 1-2.

Patronul roș-albaștrilor recunoaște că s-a implicat la schimbări și spune că a greșit când i-a scos la pauză pe Compagno și Ovidiu Popescu, pentru a-i introduce pe Dorin Rotariu și Octavian Popescu. 

Acționarul Rapidului răspunde dur FCSB-ului: „Să se mai uite o dată la meci. Am fost clar mai buni, Papeau a driblat 3-4 oameni la gol”
FCSB - RAPID 1-2
Acționarul Rapidului răspunde dur FCSB-ului: „Să se mai uite o dată la meci. Am fost clar mai buni, Papeau a driblat 3-4 oameni la gol”

Gigi Becali își asumă vina după FCSB - Rapid 1-2: „Tavi și Rotariu, mai slabi decât Compagno și Ovidiu Popescu” 

„Am făcut echipa greșit. Dacă o lăsam pe aia era mai bine. Am făcut schimbări proaste. Am băgat pe Tavi Popescu și Rotariu, care sunt mult mai slabi decât Compagno și Ovidiu Popescu. Am slăbit echipa.

De Ovidiu Popescu îmi place când dă pase repede, când o primește și o dă. Nu când driblează. I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Dar nu ai ce să faci. Ne trebuie un mijlocaș, un număr 8, și un atacant. Asta e. Știm ce avem de făcut.

Noi stăm în 5 fotbaliști: Radunovic, Coman, Băluță, Olaru și Șut. Campionatul îl luăm. Dar dacă vrei performanță europeană, îți trebuie 10. Avem doar jumătate de echipă. Am vorbit cu Coman acum și i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase. Noi am dominat ambele reprize. Dar am făcut eu două greșeli.”, a declarat azi Gigi Becali.

Toate cifrele de la FCSB - Rapid sunt într-o singură direcție!

Neașteptat: conform Wyscout, FCSB a fost mai bună decât Rapid. Punctele le-au luat însă alb-vișiniii, 2-1 scor final pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

Cu peste 40.000 de spectatori în tribune, Rapid s-a impus în cel mai important meci al rundei cu numărul 15 din Superliga, 2-1 contra rivalei FCSB. Rapidiștii au înscris spre finalul primei reprize, prin Papeau ('39) și Paul Iacob ('45+2), gazdele au redus din ecart în minutul 66, gol Dawa, dar n-au mai avut forța să și egaleze.

Roș-albaștrii și-au creat 5 ocazii de gol, Rapid 3, adică numai una în plus față de cele două goluri reușite. Tot Coman&Co. au tras mai multe șuturi spre și pe poartă, inclusiv numărul acțiunilor finalizate e de partea gazdelor. Află toate cifrele din FCSB - Rapid! 

VIDEO Victor Angelescu, mesaj pentru FCSB: „Le recomand să revadă meciul”

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist, după FCSB - Rapid: „E incredibil!” » Ce a spus despre jocul roș-albaștrilor

Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”