FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se vede cu titlul în brațe » De ce exultă patronul de la FCSB: „Asta se va întâmpla în primăvară!”

Gigi Becali e sigur că nu mai poate rata titlul în acest sezon. Spune că Man, Coman și Tănase au ajuns la o maturitate sportivă și că nu se mai pot împiedica de nimeni.
Gigi Becali e sigur că nu mai poate rata titlul în acest sezon. Spune că Man, Coman și Tănase au ajuns la o maturitate sportivă și că nu se mai pot împiedica de nimeni.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 16:17 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 16:58

Gigi Becali e sigur că nu mai poate rata titlul în acest sezon. Spune că Man, Coman și Tănase au ajuns la o maturitate sportivă și că nu se mai pot împiedica de nimeni.

FCSB a încheiat anul 2020 pe primul loc în Liga 1, peste rivalele CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. Gigi Becali, dispărut o perioadă din viața publică, a revenit mai optimist ca niciodată. Patronul celor de la FCSB e supărat pe arbitrajele din campionat, dar crede că nici acest aspect nu îi poate sta în cale. 

Gigi Becali e sigur că FCSB va câștiga titlul

„Echipa a crescut. Jucătorii pe care am dat eu milioane nu mai sunt copii, sunt bărbați. Nu sunt chiar războinici de clasă, dar vor deveni. Pe zi ce trece, devin mai războinici. În primăvară nu cred ca ne poate opri cineva. 

Suntem pe locul ăsta deși am avut probleme cu Covid-19, nu i-am avut nici pe Tănase și nici pe Man la 100%. Mai trebuia să avem vreo 3 puncte în plus, așa cred. Sper să nu ne luptăm până la sfârșit. Ar trebui să luam un avans mai mare și sa nu ne mai luptăm până la sfarșit”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro

23,6 ania fost media de vârstă a titularilor celor de la FCSB în ultimul meci de campionat, remiza 1-1 cu Sepsi

VIDEO. Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Noul fotbalist din Liga 1 care i-a provocat lui Becali alte comparații SF: „E fenomen! Ronaldo, Messi! De la noi, doar Hagi a mai fost așa”

FCSB. Dennis Man, reacție categorică după anunțul lui Gigi Becali: „Atât vrea pe mine? E mult!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  03 Ianuarie 2021, 10:22
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 01 Ianuarie 2021, 18:02

Ho,bă podule!!! Cu chefere țin doar arbitrii gen isvan din clooooj și proștii lui dancu bacsi.Voi nu sunteți în stare să umpleti jumatea aia de stadion,iar FCSB=STEAUA are 52% din suporterii acestei țări așa că lasă-ne cu prostelile tale de ***.dacă nu arbitra isvan acum erati la vre-o 6 puncte de Steaua,despre ce vorbim???Crezi că toată lumea e proastă? Poi dancu bacsi l-a pus pe burleanu și de atunci chefere castiga cu japca și arbitrii campionate. Valoarea adevărată s-a văzut acum in EL,când TOATE punctele au fost realizate cu mult noroc.Dan Petrescu știa asta și din această cauză a șters-o.Voi nu aveți suporterii majoritari nici măcar in Cloooj,că țin mai mulți cu U,sepcile rosii,cum e și firesc.Haidi'pa!!!!!!!

După câte like-uri ai strâns cu postarea asta îmi dau seama că sunteți mulți, dar proști.... Singura armă din dotarea fecesebistului rămâne *** despre arbitrii, furtișaguri și alte aberații, căci despre fotbal nu poate fi vorba. Sunteți pistol cu apă chioară, ați demonstrat-o de prea multe ori....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Ianuarie 2021, 13:11

Ai aranjat cu grupul de la cluj? Daca nu ar fi bine sa taci. Acolo se fac smenurile... tovii de la psd cluj stiu si fac totul... bani pentru partid!!!

danut1971
danut1971  •  02 Ianuarie 2021, 12:14

fcsbeul anul acesta va termina pe 5 spre disperarea lui gigi si a fcsbeilor!fortza dinamo!fortza cfr

Vezi toate comentariile (28)
Comentează