FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, propunere în direct pentru Gigi Becali: „E masiv, puternic, merită să joace la FCSB!”

Ilie Dumitrescu i-a spus lui Gigi Becali ce atacant să folosească la FCSB
Ilie Dumitrescu i-a spus lui Gigi Becali ce atacant să folosească la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 07:19 / Actualizat luni, 08 martie 2021 11:34

Ilie Dumitrescu a analizat meciul dintre FCSB și Gaz Metan, 1-0, și a venit cu o propunere către Gigi Becali și staff-ul echipei roș-albastre.

Fostul internațional crede că echipa antrenată de Toni Petrea suferă în atac și le-a recomandat celor de la FCSB să folosească un jucător din propria academie:  Andrei Istrate.

„Îmi aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol. După nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa.

Era atunci când FCSB avea probleme mari de lot. Toată lumea a primit o șansă. Poate câteva minute, 15-20, merită și el, dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

A fost o fază cu Vukusic, când putea să finalizeze, dar a preferat să joace simplu și să paseze. Este presiune. A fost adus ca număr 9, i s-au dat 60 de minute și ar trebui să-și intre în rol, să pună probleme și să facă diferența
- Ilie Dumitrescu

Cine e Andrei Istrate

Atacantul Andrei Istrate (18 ani) a jucat doar 28 de minute pentru FCSB în acest sezon, în meciul cu Poli Iași, când a și marcat un gol și a fost schimbat înainte de pauză.

Ilie Dumitrescu, propunere în direct pentru Gigi Becali: „E masiv, puternic, merită să joace la FCSB!”
Andrei Istrate // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Născut în martie 2002, Andrei Istrate este un atacant adus de FCSB în februarie 2020. Acesta a venit de la Școala Ardealul, împreună cu alți cinci juniori, iar Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru ei. 

Pentru debutul la FCSB, petrecut în meciul cu Gaz Metan, pe 25 iulie, FCSB a mai plătit 20.000 de euro. Aceeași sumă se aplică și pentru situația în care aceștia vor bifa minute în naționale de tineret sau cea mare a României. În plus, Ardealul va avea 20% dintr-o viitoare vânzare de la FCSB către alt club.

VIDEO  Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Război total: FCSB și LPF cer în instanță interzicerea promovării CSA Steaua! Prima decizie a tribunalului

MM Stoica, după jocul cu Gaz Metan: „Nu țin minte vreun alt meci în care FCSB să câștige astfel!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
279602929186838
Billy Bilciurescu  •  08 Martie 2021, 21:06

MURE FC FCSB.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aurel64
aurel64  •  08 Martie 2021, 14:24

Invit toți iubitorii de fotbal, fcsb-iști sau nu, așa zis specialiști ori simpli iubitorii ai sportului, să urmărească evoluțiile acestei echipe, după ce fanii lui Dinamo au cerut control doping. Poate că rezultatele, dar mai ales evoluția FCSB-ului, pot fi explicate și astfel. Neubert știe!

mario78a
mario78a  •  08 Martie 2021, 13:56

La SC FCSB SA decide doar antrenorul Toni Petrea cine vine si cine pleaca !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează