FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Keșeru: „M-am interesat de el, vreau să văd ce poate”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +48   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 11:16 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 11:33

Gigi Becali (63 de ani) nu dă înapoi și e hotărât să nu-i mai acorde deloc șanse lui Claudiu Keșeru. Latifundiarul mizează, în schimb, pe revenirea lui Andrei Burlacu (24 de ani), fotbalistul care n-a mai jucat din martie 2020!

Gigi Becali e pe calea să ia o decizie de neînțeles. Patronul de la FCSB e decis să-l scoată definitiv din circuit pe Claudiu Keșeru, înlocuitorul ales fiind Andrei Burlacu, vârful care n-a mai jucat de aproape doi ani. Acesta a fost adus de la CSU Craiova și nu a debutat până acum la roș-albaștri.

Mihai Stoica a alcătuit „11”-le ideal din Liga 1, fără jucători de la FCSB » Alegerile lui MM: „El e Hakimi al României”
DREAM-TEAM
Mihai Stoica a alcătuit „11”-le ideal din Liga 1, fără jucători de la FCSB » Alegerile lui MM: „El e Hakimi al României”

Gigi Becali mizează pe Andrei Burleacu: „M-am interesat de el, vreau să văd ce poate”

„Lucrurile sunt clare, nu am ce să îi mai fac cu Keșeru. El mă ia…că unde se duce până la vară, că a jucat deja pentru două echipe. Dar problema e că dacă el refuză să plece în iarna asta, atunci o să stea rezerva ăstora mici din atac de 19 ani

E treaba lui, dar aici nu mai prinde să joace titular, iar dacă vrea să îi fie rezerva unor copii de 19 ani, asta este. Și cu Budescu la fel. Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keșeru, stați liniștiți. Acum câteva zile m-am interesat și de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat și o să revină cât de curând. Vreau să îl văd la lucru și pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate. 

O să își intre în formă și Coman, iar Keșeru să stea să se uite la ei dacă nu vrea să plece”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Keșeru: „M-am interesat de el, vreau să văd ce poate”
Andrei Burlacu a fost cedat de CSU Craiova la FCSB

Andrei Burlacu n-a mai jucat din martie 2020

În partida cu Sepsi, încheiată 0-0, Andrei Burlacu a fost pe bancă. Acesta e însă un fotbalist care reînvață acum să joace. Are o perioadă de pauză, de la jocuri, absolut șocantă. Ultima dată când el a apărut pe teren s-a întâmplat în 7 martie 2020! Înainte ca fotbalul românesc să oprească întrecerile din cauza pandemiei. 

Atunci el era la Concordia Chiajna, în liga secundă. De atunci n-a mai jucat deloc

1 gola marcat Burlacu în ultimii 2 ani; el fiind ca profil atacant, l-a reușit în februarie 2020

Cota lui Andrei Burlacu s-a prăbușit de 10 ori

Burlacu a fost un fotbalist care în urmă cu 3-4 ani se anunța un mare talent. Prestațiile lui bune în tricoul Universității Craiova i-au creat o cotă foarte bună, chiar dacă avea sub 20 de ani. Timp de un an, între decembrie 2017 și decembrie 2018, transfermarkt l-a evaluat la 500.000 de euro, după care însă s-a prăbușit.

N-a mai reușit absolut nimic notabil, iar în momentul de față nivelul său e de 10 ori mai mic decât acum doi ani și jumătate.

Situație complicată pentru Keșeru

Claudiu Keșeru nu mai poate evolua în actualul sezon la altă echipă în afară de FCSB și Ludogorets, și practic ar trebui să renunțe la fotbal cel puțin 6 luni, dacă ar accepta să rezilieze contractul cu roș-albaștrii.

Keșeru a evoluat deja pentru două cluburi de la începutul acestui sezon și, conform regulamentului în vigoare, nu ar mai putea să îmbrace tricoul unei a 3-a grupări până în iunie 2022. Dacă el ar pleca acum de la FCSB, singurul loc în care ar putea să mai joace în următoarele 6 luni ar fi Ludogoreț, de unde a plecat însă cu scandal: un conflict deschis cu antrenorul, urmat de retrogradarea lui la echipa secundă.

+44 FOTO

Keșeru a dat 4 goluri în primele 5 etape

Keșeru a semnat cu FCSB la finalul lunii august, iar debutul său în tricoul roș-albastru s-a produs chiar la derby-ul cu Dinamo, în care a și marcat și a avut o evoluție foarte bună. De fapt, în primele 5 etape în care a fost de fiecare dată titular, Keșeru a marcat 4 goluri, în 4 meciuri, singura dată când n-a înscris fiind cu Chindia.

MeciulRealizări Keșeru
FCSB - Dinamo 6-0gol
FCU Craiova - FCSB 0-1gol
FCSB - Clinceni 3-2gol
Chindia - FCSB 0-1-
FCSB - Mioveni 3-0 gol

VIDEO Ce spune Pompiliu Stoica despre băiatul său: „Visează fotbal. Sper să joace cât mai mult la FCSB”

Citește și alte știri de actualitate:

Mihai Stoica a alcătuit „11”-le ideal din Liga 1, fără jucători de la FCSB » Alegerile lui MM: „El e Hakimi al României”

Concurență pentru FCSB și CSU Craiova » 3 echipe din Italia sunt cu ochii pe puștiul pe care se bat cele două rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
doctor_strange
doctor_strange  •  26 Decembrie 2021, 00:19
Postat de magic4ever pe 25 Decembrie 2021, 13:27

Becali trateaza fotbalistii in ultimul hal, pentru el zici ca sunt niste obiecte...

La voi fotbaliștii sunt tratați ca stripteuze, sunt dezbrăcați la sfârșitul meciurilor!

catalynn
catalynn  •  25 Decembrie 2021, 17:01
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 25 Decembrie 2021, 16:57

N-am o problemă, cum dorești, Steaua înseamnă CSA este un motto, o stare de spirit și reprezintă istoria. Păduchii ăștia habar nu aveau cum se numea Steaua când a câștigat primul trofeu în 1949, CSCA! Crăciun fericit și luptă Steaua!

Total de acord: Forza Steaua!!! Înainte Sud!!! :-)))

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  25 Decembrie 2021, 16:57
Postat de steaua.inseamna.csa pe 25 Decembrie 2021, 16:26

OK, scuze in cazul asta! Evident nu am exclusivitate pe acest motto, dacă îl mai folosește și alt stelist mă bucur ca o face, însă cum acest cont a apărut fix acum de Crăciun, era prea mare coincidenta. :-))) Pt a nu crea confuzii inutile voi reveni la nickul meu “consacrat” și ti-l las tie pe ăsta. :-))) Crăciun Fericit! :-)))

N-am o problemă, cum dorești, Steaua înseamnă CSA este un motto, o stare de spirit și reprezintă istoria. Păduchii ăștia habar nu aveau cum se numea Steaua când a câștigat primul trofeu în 1949, CSCA! Crăciun fericit și luptă Steaua!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează