FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Concurență pentru FCSB și CSU Craiova » 3 echipe din Italia sunt cu ochii pe puștiul pe care se bat cele două rivale

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 17:44 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 17:44

Mijlocașul David Miculescu (20 de ani) este la mare căutare, atât în țară, cât și în străinătate.

După ce FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro către UTA și oficialii celor de la CS Universitatea Craiova au spus că-l au în vederi pe jucătorul chemat de Mirel Rădoi la naționala României.

Cum arată cel mai bun și cel mai slab prim „11” din Liga 1, după 21 de etape
CLASAMENTE
Cum arată cel mai bun și cel mai slab prim „11” din Liga 1, după 21 de etape

Miculescu, urmărit de 3 formații din Italia

Pe urmele fotbalistului cotat de UTA Arad la 1 milion de euro se află nu doar cele două rivale din Liga 1, ci și mai multe formații din Italia. Astfel, Sassuolo și Venezia (Serie A), dar și Lecce (Serie B) ar fi cu ochii pe Miculescu și ar putea încerca să-l transfere, potrivit sportarad.ro.

Mijlocașul mai are contract cu arădenii până în iunie 2023.

400.000 de euroe cota lui David Miculescu, potrivit transfermarkt

Gigi Becali: „Dacă UTA revine și mă sună, imediat spun da!”

FCSB a făcut deja o ofertă oficială pentru Miculescu, în valoare de 500.000 de euro, care a fost respinsă de UTA. Becali așteaptă ca arădenii să se răzgândească:

„Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da! Au zis că nu discută fără milion, dar nu putem așa. Sunt jucători tineri, nu toate transferurile se confirmă. Atunci 500.000 de euro e ceva, un milion altceva”, a declarat latifundiarul la Pro X, pe 15 decembrie. 

Este un jucător interesant, un jucător bun în ultimul an, care acum a făcut multe progrese. Noi îl ştim de mult timp, a fost sub observaţia noastră si înainte, dar nu avea parcursul actual, cum l-a avut anul acesta. Orice jucător tânăr român este interesant şi normal că te interesează, nu numai el, şi alţii care sunt interesanţi din fotbaliștii români. Şi tineri, şi de perspectivă, valoroşi, buni, aşa că nu poţi să spui că nu te-ar interesa sau nu ţi-ar conveni, că nu ţi-ar plăcea 
-  Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova la TV Telekom Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Budescu trebuie să se ducă la Petrolul sau Sibiu”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Tensiuni la Craiova înainte de sărbători! » Rotaru e nemulțumit, Reghe n-are liniște

Răsturnare de situație la FCSB » Ce decizie a luat Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 Decembrie 2021, 06:48

Of, ce ușurare pe Rotaru! Elar fi vrut sa îl ia pe Minculescu dar nu a putut de Becali și de italieni. Ce vreți scuza mai buna? Dar o sa vina Holand și gata, vs-a rezolvat. Iar daca nu, gaseste el vre-un băiat pe care sa nu îl vrea nimeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează