FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a șocat pe Ilie Dumitrescu: „Nu-mi vine să cred ce am ajuns să comentez!”

Ilie Dumitrescu. Foto: captură Digi Sport
Ilie Dumitrescu. Foto: captură Digi Sport

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 08:20 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 08:26

Ilie Dumitrescu e stupefiat de ce se întâmplă la FCSB, unde patronul Gigi Becali recunoaște tot mai deschis că el decide tot la echipă.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

„Ce mai este de comentat după ce iese Gigi Becali și spune negru pe alb că el face absolut tot în club? Lavrov (n.r. - ministrul rus de Externe) nu iese din cuvântul lui Putin (n.r. - președintele Rusiei). La FCSB e la fel. Nu-mi vine să cred ce am ajuns să comentăm într-o emisiune de sport! Să comentez că Gigi spune lucrurile astea!”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Strizu era antrenor posesor de licență neimplicat în procesul de pregătire. E un foarte bun executant. De procesul de pregătire în momentul de față se ocupă Pintilii, delegatul echipei. Gigi se implică în alcătuirea primului 11 și face toate schimbările, dar nu trebuie să-i luăm din merite lui Pintilii
Ilie Dumitrescu

Lovitură pentru FCSB! » Mai are 4 luni de contract și negociază plecarea în Ungaria
FCSB
Lovitură pentru FCSB! » Mai are 4 luni de contract și negociază plecarea în Ungaria

Gigi Becali: „Eu fac tot la FCSB!”

La ce se referă Ilie Dumitrescu? Înjosindu-l pe Leo Strizu, „principalul” din acte care tocmai a demisionat de la FCSB, Becali a mai spus și că demersul antrenorului de a se răfui cu Mihai Stoica n-are sens, întrucât managerul general face oricum ce-i spune patronul, așa cum se întâmplă cu toți angajații roș-albaștrilor.

M-a rugat Teia Sponte să-l angajez și Strizu începuse să se creadă antrenor. E antrenor, dar nu e de FCSB. El, săracul, vrea să meargă să antreneze, să intre în vestiar. E de alte echipe, mai mari, nu de FCSB (n.r. - e ironic). Ce să le spună el jucătorilor? Că începeau jucătorii să râdă când le spunea ceva. El era acolo ca să țină locul de licență. 

El s-a supărat că îl lucrează MM. Eu am vrut să-i fac un bine, lua 2.000 de euro pe lună. Dau toți în MM ca să nu dea în mine, ei preferă să lovească un câine decât un leu. Nu mai dați în MM, eu fac tot la FCSB! 

MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Care aveți ceva cu FCSB, aveți cu mine! Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei. Ei slujesc pentru mine. El, Strizu, era un slujitor pe care am vrut să-l ajut, dar el a crezut că e un slujitor mai mare. 

Nu-l știam pe Leo? El m-a înjurat și pe mine acum 10 ani și n-am ținut cont. Am uitat, am zis să-l ajut acum, să mănânce și el o pâine, că are probleme. Ce treabă ai tu cu MM? MM era într-o funcție mai mare decât el, Strizu era antrenor, MM director. MM zice tot ce-mi convine mie. Acum, MM ascultă, nu mai e ca în trecut, și-a dat seama că ascultarea e totul. Echipa joacă pentru că ascultă lumea”, a declarat Becali la „Liga Digi Sport”.

Întrebat ce urmează la FCSB, Gigi Becali a lăsat de înțeles că nu se grăbește să instaleze un nou „principal”: „Conform regulamentelor, trebuie să vină cineva din staff, timp de o lună. O să găsim antrenor, adică pe Pintilii (n.r. - râde).

VIDEO. Leo Strizu acuză că a fost sabotat la FCSB: „Nu mă așteptam la atâtea lucruri urâte din interior! Poziția mea deranja pe cineva din club”

Mai multe articole despre FCSB:

Duckadam a fost în situația lui Strizu: „MM Stoica nu m-a luat nici pe mine în cantonament. E jenant!”
FCSB
Duckadam a fost în situația lui Strizu: „MM Stoica nu m-a luat nici pe mine în cantonament. E jenant!”
Au apărarea franjuri înainte de UTA - FCSB! Antrenorul, obligat să improvizeze
UTA - FCSB
Au apărarea franjuri înainte de UTA - FCSB! Antrenorul, obligat să improvizeze

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
laur_gr
laur_gr  •  04 Martie 2023, 14:57

Ciorba de la cantina FCSB se face dupa reteta lui Becali. O si gusta in prealabil ca sa se asigure ca a iesit cum trebuie. El face tot.

steaualiga1
steaualiga1  •  04 Martie 2023, 11:51

vezi ce-ti doresti ca ai sanse sa ti se indeplineasca.

steaualiga1
steaualiga1  •  04 Martie 2023, 11:37
Postat de VanBasten pe 04 Martie 2023, 09:54

Moarte, puscarie sau manastire? In oricare dintre variante, fecesebistii vor ramane fara echipa lor de comedie.

vezi ce-ti doresti ca ai sanse sa ti se indeplineasca.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează