FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Leo Strizu a intrat în direct după ce a provocat un „taifun” la FCSB: „Voi afla numele persoanei! Am fost tăvălit!”

Leonard Strizu
Leonard Strizu

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 23:50 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 01:13

Leonard Strizu (55 de ani) a intrat în direct la TV în această seară pentru a comenta situația lui contractuală. Antrenor principal la FCSB, Strizu a decis să demisioneze după discuțiile iscate în ultima vreme cu privire la activitatea lui.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

Angajat doar pentru ca FCSB să aibă om cu licență Pro în staff, Strizu a decis să demisioneze după cel mai recent meci al vicecampioanei, 4-1 cu Petrolul.

Strizu este convins că a fost „lucrat” de un om din interiorul echipei, care ar fi scurs informații despre modul în care își desfășura activitatea.

CFR Cluj riscă excluderea din cupele europene! Decizia drastică luată de UEFA + reacția campioanei
CFR CLUJ
CFR Cluj riscă excluderea din cupele europene! Decizia drastică luată de UEFA + reacția campioanei

Leo Strizu a intrat în direct după ce a provocat un „taifun” la FCSB

„Am acceptat această propunere de a fi antrenor cu licență Pro chiar dacă contribuția mea a fost minimă. Am acceptat pentru că am vrut să ajut clubul. Știam ce mă așteaptă până la un punct.

Dacă am fost tăvălit de presă și televiziune, poate pe bună dreptate, în momentul în care am văzut că din interiorul clubului sunt comandate articole care mă denigrau, am zis că este momentul să plec”, a spus Strizu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Întrebat pe cine bănuiește, Strizu a răspuns: „Deocamdată nu aș putea să dau un nume, nu am siguranța că știu exact cine este.

Mihai Stoica? Știți de ce am mari nedumeriri? Cel care mi-a făcut propunerea să vin la Steaua a fost Mihai Stoica. Nu aș vrea să mă pronunț despre această persoană, dar voi afla. Dacă tot vorbesc urât despre mine și nu mă doresc, nu am cum să mai continui”.

Strizu nu a dorit să-i răspundă lui Gigi Becali pentru declarațiile acestuia de astăzi: „Nu aș putea comenta ce spune Gigi. El și Teia Sponte au făcut lucruri foarte frumoase pentru mine, mă simt dator să le întorc gesturile făcute pentru mine”.

Leo Strizu: „M-a denigrat toată săptămâna. Pentru mine s-a încheiat capitolul Steaua”

„Motivul clar pentru care mi-am dat demisia este că din interiorul clubului o sursă necunoscută m-a denigrat toată săptămâna. Am spus că ajunge, nu pot continua. Am luat decizia și o mențin. Pentru mine s-a încheiat capitolul Steaua.

Nu neg că am făcut unele greșeli. Nu am participat la niciun antrenament. Că le-am vizionat e cu totul altceva. Am știut de la început ce aveam de făcut eu. Am spus de la început că meritul este 100% al lui Pintilii.

Niciodată nu mi-am asumat realizările echipe. Întotdeauna m-am ferit, am vorbit la modul general. Fiind angajat al clubului, m-am gândit că pot pune umărul să ajut echipa, poate și pe Pintilii să-și desfășoare activitatea”, a adăugat antrenorul în vârstă de 55 de ani.

„Pintilii a comunicat schimbările cu Petrolul din tribună”

În finalul intervenției, Strizu a dezvăluit și cum s-a desfășurat colaborarea cu Mihai Pintilii la cel mai recent meci al FCSB-ului, 4-1 cu Petrolul, la care Pintilii, suspendat, a stat la „oficială”:

„Vă dați seama că le-a comunicat Pintilii din tribuna oficială”.

M-aș bucura enorm ca FCSB să câștige campionatul. Dacă ar fi așa, totul i s-ar datora lui Pintilii.

- Leonard Strizu

Tot despre FCSB:

Care marionetă urmează la FCSB? MM Stoica încearcă să convingă un stelist să-și „închirieze” licența Pro

Incredibil: din Liga 1, direct la campioana Europei! Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
befree
befree  •  04 Martie 2023, 12:14

Conștiința nu te-a "tăvălit"?

alexxp1955
alexxp1955  •  04 Martie 2023, 08:32

Se dovedeste inca odata ca Becali nu apreciaza oamenii, doar se foloseste de ei. Daca iti face o fapta buna, trebuie sa-i multumesti formal si apoi sa pleci "mancind pamintul". Un om care are in suflet doar diavolul, inchinarea la biserica este forma, sa dea bine.

dobrin
dobrin  •  04 Martie 2023, 05:17

Numele persoanei care te-a tavalit e Gheorghe Becali, asta ca sa dormi linistit :))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează