FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 4-1

BREAKING NEWS Leo Strizu și-a anunțat plecarea de la FCSB: „Mâine, Argăseală va avea demisia pe birou”

FCSB - Petrolul 4-1 » Leo Strizu și-a anunțat demisia de la roș-albaștri. El era antrenorul principal din acte, însă îndeplinea doar un rol decorativ. +32   FOTO
FCSB - Petrolul 4-1 » Leo Strizu și-a anunțat demisia de la roș-albaștri. El era antrenorul principal din acte, însă îndeplinea doar un rol decorativ.

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 22:35 / Actualizat joi, 02 martie 2023 22:39

FCSB - Petrolul 4-1 » Leo Strizu (55 de ani) și-a anunțat demisia de la roș-albaștri. El era antrenorul principal din acte, însă îndeplinea doar un rol decorativ.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

„Am stat și m-am gândit și am luat o decizie grea pentru mine și pentru club. E ultimul meci în care voi mai colabora cu FCSB. Am luat decizia ieri, azi. Această decizie luată din motive personale îmi aparține, nu o să cadă bine clubului, dar e mai bine pentru mine. Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie, nu e ușor. Mâine, Argăseală va avea demisia pe birou”, a declarat Strizu la finalul partidei cu ploieștenii.

GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”
FCSB
GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”

„Din câte știu, Strizu s-a simțit umilit în această perioadă”, a precizat Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei, în emisiunea „Minutul 91” de la Orange Sport 1.

Leo Strizu a fost angajat de FCSB în noiembrie 2022.

Conform regulamentului, FCSB are acum la dispoziție 30 de zile să numească un nou „principal”.

MM Stoica l-a interzis în vestiarul FCSB pe Leo Strizu

FCSB a atras atenția atunci când a mers într-un cantonament din Antalya fără antrenorul principal și clubul continua să-l trateze pe Leo Strizu ca și cum el nici nu ar exista.

Fostul atacant stătea pe bancă în timpul meciurilor numai pentru că deținea licența Pro. Fiecare club trebuie să îndeplinească acest criteriu, să aibă angajat un tehnician cu calificarea maximă. În afara acestui rol decorativ, Strizu nu mai făcea nimic.

Surse din club au povestit recent pentru GSP.ro că Mihai Stoica nici nu-i mai permitea antrenorului principal să intre în vestiar. Managerul le-a transmis celorlalți oameni din staff să nu-l primească pe Strizu în cabină înaintea partidelor, atunci când Pintilii ține discursul în fața jucătorilor.

Pintilii e antrenorul principal de fapt, iar în programul din timpul săptămânii șeful staff-ul tehnic e Thomas Neubert, germanul conduce majoritatea exercițiilor din antrenamente.

VIDEO » Andrea Compagno, lovitură de cap perfectă în FCSB - Petrolul

Cele mai tari imagini din FCSB - Petrolul

+28 FOTO

Clasamentul actualizat din Superliga

Mai multe articole despre FCSB - Petrolul:

Veste proastă pentru FCSB: un fotbalist crucial va lipsi cu UTA
FCSB - Petrolul
Veste proastă pentru FCSB: un fotbalist crucial va lipsi cu UTA
Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii
FCSB - PETROLUL
Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
maradona79
maradona79  •  03 Martie 2023, 18:50
Postat de godot pe 02 Martie 2023, 22:39

Am văzut puțini oameni care să sufere gratuit o umilire constantă din partea "alor lui". Cred că i-au redus cu câțiva ani speranță de viață. Era foarte ușor să-l trateze ca pe un secund, un membru al staff-ului. Foarte urât ce au făcut "caracterele" Becali și MM cu acest om.

Puteau sa-l lase bine merci in vestiar, puteau sa-l ia in cantonament. Cat ar fi fost cheltuiala, ca omul avea 2000 pe luna? Puteau sa fie oameni si sa-l includa in colectiv, nu sa-l lase acasa si pe la usa vestiarului.

maradona79
maradona79  •  03 Martie 2023, 18:46
Postat de oncica07 pe 03 Martie 2023, 01:00

Pacat.un strateg genial si un caracter superb..

Si un excelent orator

martorul
martorul  •  03 Martie 2023, 06:43

Leo Strizu și-a anunțat plecarea de la echipa de nevertebrate FCSB

Vezi toate comentariile (17)
Comentează