FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii

Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii +32   FOTO
Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 20:19 / Actualizat joi, 02 martie 2023 20:58

 Suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină, Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB-ului, a urmărit meciul cu Petrolul din lojă, unde a stat alături de soția și copiii săi. 

Partida cu Petrolul e prima din seria celor 4 în care Pintilii nu va sta pe bancă. Fostul mijlocaș, trecut ca delegat pe foaia de joc în mod normal, nu va putea sta pe bancă la nici la următoarele două etape din sezonul regulat (UTA, Sepsi) plus la primul meci din play-off, care pe configurația actuală a clasamentului ar fi cu Rapid. 

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

 Cu tableta și WhatsApp 

În lipsa lui Pintilii de pe bancă, de organizarea FCSB-ului s-au ocupat Leo Strizu, Lucian Filip și Thomas Neubert. Primul cu drept deplin, ceilalți încercând să execute tot ceea ce li se transmitea din lojă, acolo unde a stat Pintilii. 

Pentru ca nu cumva să rateze vreo indicație, cei de la FCSB au instalat pe bancă un suport pe care au pus o tabletă, cu trimitere directă la WhatsApp. Tehnicianul FCSB-ului a fost conectat astfel în fiecare moment cu cei de pe bancă.

Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii

MM Stoica l-a interzis pe Leo Strizu în vestiarul FCSB!

 Surse din club povestesc că Mihai Stoica nici nu-i mai permite antrenorului principal să intre în vestiar. Managerul le-a transmis celorlalți oameni din staff să nu-l primească pe Strizu în cabină înaintea partidelor, atunci când Pintilii ține discursul în fața jucătorilor. 

Pintilii e antrenorul principal de fapt, iar în programul din timpul săptămânii șeful staff-ul tehnic e Thomas Neubert, germanul conduce majoritatea exercițiilor din antrenamente. MM nu i-a aplicat interdicția aceasta lui Strizu ca să-l umilească, el este, pur și simplu, convins că e mai bine pentru echipă ca „principalul” să nu le vorbească fotbaliștilor. De când a fost angajat ca „umbrelă” pentru Pintilii, Leo a uimit în câteva interviuri. 

Prima oară când a vorbit în public, el nu știa numele asistenților săi! A spus „voi colabora cu Pintilii și cu... cu ceilalți, cu secunzii”, fără să-și amintească numele lor, în condițiile în care unul dintre secunzi este Lucian Filip, pe care Strizu l-a și antrenat la echipa a doua a clubului, la începutul carierei fostului mijlocaș. 

Când FCSB a jucat la Sibiu, în primul meci din anul acesta, Leo se plimba în jurul stadionului în momentele în care echipa se afla în vestiar și se pregătea pentru startul partidei. El își mai exersează gesturile de antrenor doar în timpul meciurilor, atunci când mai apare la marginea terenului și mai strigă la niște jucători cu care nu are de-a face în restul timpului.

Citește și: 

Edi Iordănescu, numit politic la Pandurii? Variantă nouă: „Hai să vă spun exact cum a fost. Unii au luat-o razna”

Decizie-șoc la FCSB! Cel mai bun jucător, scos pentru moftul lui Gigi Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
mihaitanase
mihaitanase  •  03 Martie 2023, 10:56

Tableta de a devenit o obișnuință in marile campionate , deoarece oferă informații în timp real .

VanBasten
VanBasten  •  02 Martie 2023, 23:03
Postat de vady pe 02 Martie 2023, 22:05

da, are voie, calmeaza-te si uite-te la echipa ta si mai lasa-ne cu comentariile prostesti

La fcsb antrenor principal e o tableta Lenovo, 6 RAM, 128GB, dar fara licenta. Buhahahaha

vady
vady  •  02 Martie 2023, 22:05
Postat de lake1001 pe 02 Martie 2023, 21:06

Are voie ? E normal ? Cred că ar fi mai bine să îl vedem pe Pintili pe tabela mare a stadionului, aşa ar fi toată lumea satisfăcută din studiourile Digi TV.

da, are voie, calmeaza-te si uite-te la echipa ta si mai lasa-ne cu comentariile prostesti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează