FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”

Culisele plecării lui Leo Strizu » A ajuns la capătul răbdării: „E umilitor, nu mai suport!”. Ce probleme a avut cu Mihai Stoica
Culisele plecării lui Leo Strizu » A ajuns la capătul răbdării: „E umilitor, nu mai suport!”. Ce probleme a avut cu Mihai Stoica

Articol de , - Publicat joi, 02 martie 2023 22:35 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 09:25

Leo Strizu, 55 de ani, a renunțat la postul decorativ de antrenor principal în acte la FCSB.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

Nu e neapărat confortabil să ai un job în care nu e nevoie să faci mai nimic. FCSB l-a angajat pe Leo Strizu doar ca să-i folosească licența Pro pentru respectarea regulamentului. Antrenor principal în acte, el nu avea voie să conducă antrenamentele, nu alegea formula de start, nici nu era primit în vestiar înaintea meciurilor.

Prima variantă de antrenor pentru FCSB » La cine poate apela Becali după demisia lui Strizu
FCSB
Prima variantă de antrenor pentru FCSB » La cine poate apela Becali după demisia lui Strizu

Leo Strizu îi lasă baltă pe cei de la FCSB din cauza lui MM Stoica

Toate limitările acestea și toate criticile și glumele care au circulat în media în legătură cu statutul lui l-au făcut pe Strizu să renunțe. El simțea și că nu poate colabora normal cu Mihai Stoica. Managerul îl considera pe Leo incapabil să ocupe postul de antrenor principal și a făcut totul ca să-i reducă atribuțiile la minimum.

Apropiați ai lui Strizu povestesc că el se gândea de ceva vreme să demisioneze, doar că nu a îndrăznit până acum din cauza relației vechi care-l leagă de Gigi Becali, față de care se simțea dator. 

FCSB are acum la dispoziție o lună în care o să poată sta fără antrenor cu licență Pro, după care Becali va trebui să găsească ori un tehnician real, ori încă o persoană dispusă să-i închirieze lui Gigi licența pentru respectarea formală a regulamentului.

Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”

FCSB va lupta în play-off pentru primul titlu de campion după opt ani, ceea ce constituie deja o performanță remarcabilă, date fiind condițiile rare și amuzante în care roș-albaștrii își desfășoară activitatea.

Leo Strizu era antrenorul principal din acte, dar el nu știa numele secunzilor săi atunci când a fost angajat și nu i-a fost ușor nici să învețe numele fotbaliștilor pe care-i avea, teoretic, sub comandă. Surse din clubul FCSB povestesc că Strizu a încercat să-i transmită indicații lui Omrani în timpul unui meci: „Leo tot țipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacționa, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”.

La FCSB e tot mai greu să păcălești

Metoda aceasta de păcălire a regulilor va fi tot mai greu de aplicat, din cauza „vânătorii” pe care a pornit-o Federația. Pintilii a fost suspendat pentru patru etape fiindcă a transmis indicații în timpul partidelor și a apărut la interviurile scurte de după meciuri, drepturi pe care le are numai antrenorul principal. „Pinti” nu este, conform contractului, nici măcar secund, pentru că nu are licența A necesară unui asistent.

Burleanu a anunțat că vor fi pedepsiți și posesorii de licențe Pro care își folosesc diplomele doar ca să antreneze alții pe ascuns. În afara lui Strizu, în campionat mai există acum un caz, al lui Constantin Schumacher. La FC Argeș, el e „principal” în acte și secund al lui Marius Croitoru de fapt.

Nu mă așteptam. L-am auzit la conferință că spunea că vrea 9 puncte în perioada următoare. Cred că s-a întâmplat acum ceva, după meci. Dar tu știi unde vii. Ce te-a deranjat? Clubul a spus că doar are nevoie de licența ta. Practic, îi deranjezi pe cei de acolo cu prezența ta. Cum să nu deranjezi? Nu ești luat în cantonament în Turcia, nu ești lăsat la antrenamente... El știa că așa se va întâmpla. I s-a spus «Noi avem nevoie de licența ta». Mi se pare penibil, dar cred că sunt vreo 50 de antrenori cu licența PRO în mână care se roagă să vină la FCSB. Spun «Ia-mă, Gigi. Stai, că sunt la Biserică»
- Basarab Panduru despre demisia lui Strizu la Orange Sport

VIDEO Gol de mare atacant! Compagno a ieșit din criză cu Petrolul

Citește și alte știri din Superliga:

Decizie-șoc la FCSB! Cel mai bun jucător, scos pentru moftul lui Gigi Becali

Edi Iordănescu, numit politic la Pandurii? Variantă nouă: „Hai să vă spun exact cum a fost. Unii au luat-o razna”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (57)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  04 Martie 2023, 23:54
Postat de johny2003 pe 04 Martie 2023, 20:36

*** *** *** ***!

:))))) ????????????

johny2003
johny2003  •  04 Martie 2023, 20:36
Postat de Dontlookbackwithanger pe 04 Martie 2023, 11:41

Mai ***! La cît ești de prost tu nu ai voie să postezi nicăieri! Daca ar durea tu ai fi la reanimare nonstop. Tie nu ți se dădeau note la școală, așa de prost erai!

*** *** *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  04 Martie 2023, 11:41
Postat de johny2003 pe 04 Martie 2023, 01:38

Ce faci bah nervosule?!? Te uiti inapoi cu manie?! Nu vrei sa taci si sa treci si tu de dastept! Atunci iesi in evidenta cu prostia ta caracteristica! Stai jos! Ai nota 1!

Mai ***! La cît ești de prost tu nu ai voie să postezi nicăieri! Daca ar durea tu ai fi la reanimare nonstop. Tie nu ți se dădeau note la școală, așa de prost erai!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează