FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Prima variantă de antrenor pentru FCSB » La cine poate apela Becali după demisia lui Strizu

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 23:24 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 08:30

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB, după 4-1 cu Petrolul, iar echipa roș-albastră e nevoită să caute un nou antrenor.

FCSB va primi o dispensă pentru următoarele 30 de zile, perioadă în care oricine poate da indicații și poate antrena echipa, dar ulterior este nevoită să numească un nou antrenor cu licență PRO.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”
FCSB
GSP a aflat cine este omul din interior care l-a „împins” pe Strizu afară de la FCSB: „E umilitor!”

Dacian Nastai poate ajunge la FCSB, în locul lui Leo Strizu

Cel mai probabil, Gigi Becali va miza tot pe un antrenor care să „împrumute” licența PRO pentru ca Mihai Pintilii să poată în continuare să se ocupe de pregătire echipei.

O posibilă variantă pentru banca roș-albaștrilor ar putea fi Dacian Nastai (49 de ani). Antrenorul născut la Baia Mare a lucrat mai mulți ani la grupele de copii și juniori de la FCSB, iar din vara lui 2022 o pregătește pe Unirea Constanța, echipă ce trebuia să fie satelitul roș-albaștrilor. 

Unirea Constanța are mai probleme financiare și de lot, fiind în acest moment ultima în Liga 2. Astfel, Dacian Nastai ar putea pleca fără probleme, dacă FCSB va apela la el.

Dacian Nastai deține licență PRO și a mai trecut pe la Sportul Șimleu, Luceafărul Oradea, FCSB 2 sau FCSB U19.

Prima variantă de antrenor pentru FCSB » La cine poate apela Becali după demisia lui Strizu
Dacian Nastai

Situații de comedie cu Leo Strizu la FCSB

Leo Strizu, 55 de ani, și-a dat demisia din postura de antrenor în acte la FCSB. El a ajuns în situații de comedie: neimplicat în nimic, nici măcar nu cunoștea numele jucătorilor pe care, teoretic, îi conducea.

FCSB va lupta în play-off pentru primul titlu de campion după opt ani, ceea ce constituie deja o performanță remarcabilă, date fiind condițiile rare și amuzante în care roș-albaștrii își desfășoară activitatea.

Leo Strizu era antrenorul principal din acte, dar el nu știa numele secunzilor săi atunci când a fost angajat și nu i-a fost ușor nici să învețe numele fotbaliștilor pe care-i avea, teoretic, sub comandă. Surse din club povestesc că Strizu a încercat să-i transmită indicații lui Omrani în timpul unui meci: „Leo tot țipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacționa, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”.

VIDEO Golul de 3-1 marcat de Andrea Compagno în FCSB - Petrolul

Citește și:

Budescu nu înțelege ce se întâmplă cu Pintilii: „O prostie! Ce să înveți, dacă știi fotbal?”

Compagno, făcut praf la GSP Live: „Mititelu se trezește noaptea și râde când se gândește câți bani a luat pe el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
IonSaliu
IonSaliu  •  03 Martie 2023, 12:49

“Curat murdar!” (“Extrem, extrem de Caragialesc”. Expresia “Extrem” e interzisă in Romania. Formularea “Extrem, extrem de…” e corectă şi obligatorie). Eu am mai exprimat în aceste forumuri GSP opinii legate de FAIRNESS, CONFLICTE DE INTERES, LEGALITATE. Lucrul şi mai grav la MMCSB este faptul că patronul clubului şi managerul general au cazier juridic: sunt foşti puşcăriasi. Într-o lume cu “prinţipuri care va să zică le are”, aşa ceva este inadmisibil. Mă refer la SUA şi ligile sportive profesioniste din “ţara tuturor libertătilor”. Două exemple de proporții. Proprietarul unui club NBA, LA Clippers, a fost acuzat de expresii rasiste. Nu este nimic illegal în asemenea comportament. Dar liga, NBA, a hotărat ca respectivul patron să fie exclus din ligă. Dacă nu ar fi vândut clubul, liga excludea echipa din NBA. Clubul LA Clippers e acum patronat de fostul preşedinte al Microsoft, Steve Balmer — CLEAN de orice acuzaţie sau controversă etică. Un antrenor de success în NFL, liga fotbalului American, şi fost TV-analyst de success, Jon Gruden, a făcut şi el “remarci rasiste”. Clubul său, Las Vegas Raiders, precum şi liga, NFL, l-au “condamnat” imediat. Jon Gruden şi-a dat demisia, ieşind dintr-un contract de 100 milioane dolari! Repet, nicio lege nu a fost încălcată în cele două cazuri. Cei doi “culpabili” nu au trecut prin tribunal sau prin pușcărie. De ce asemenea măsuri drastice? Sporturile, ca şi media, sunt INFLUENCERS foarte importanți în soţietate.

cornel.201
cornel.201  •  03 Martie 2023, 12:15

va cobora gigi pe banca

Cormiz
Cormiz  •  03 Martie 2023, 10:45

Am citit undeva ca domnul Stoica, în urma suferințelor prin care a trecut a devenit creștin ortodox practicant. Asa se manifesta morala creștină? Degeaba îl persiflati acum pe Strizu. FCSB a avut nevoie de el, dar l-a folosit ca o marioneta. Curat creștinesc.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează