FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 4-1

Budescu nu înțelege ce se întâmplă cu Pintilii: „O prostie! Ce să înveți, dacă știi fotbal?”

FCSB - Petrolul 4-1 » Constantin Budescu, mijlocașul ploieștenilor, i-a luat apărarea la final lui Mihai Pintilii, suspendat 4 etape. +32   FOTO
FCSB - Petrolul 4-1 » Constantin Budescu, mijlocașul ploieștenilor, i-a luat apărarea la final lui Mihai Pintilii, suspendat 4 etape.

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 22:15 / Actualizat joi, 02 martie 2023 22:19

FCSB - Petrolul 4-1 » Constantin Budescu, mijlocașul ploieștenilor, i-a luat apărarea la final lui Mihai Pintilii, suspendat 4 etape.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

„Am amintiri plăcute de aici, m-am întâlnit cu foști colegi, cunosc 90% din ce e acum la Steaua. S-au mai schimbat din jucători, mulți din staff au rămas. Îmi pare rău că n-am putut să mă văd cu Pintilii. 

Nu înțeleg de ce e suspendat Pinti. Ce, a jucat, a luat roșu? E o prostie că a fost suspendat! Ce să înveți, dacă știi fotbal? Pinti a jucat fotbal, are atâtea meciuri la națională, ce să se pregătească? Trebuie să știi să antrenezi. Care e problema unora că n-are licență, dacă FCSB alege să-l angajeze?”, a declarat Budescu la Orange Sport 1.

Iosif Rotariu, propunere pentru FCSB: „E un fotbalist de mare viitor și la vârsta asta are nevoie de cât mai multe jocuri”
FCSB
Iosif Rotariu, propunere pentru FCSB: „E un fotbalist de mare viitor și la vârsta asta are nevoie de cât mai multe jocuri”

Am avut câteva situații, apoi am luat un gol prostesc, așa cum primim noi, de altfel. Ei au marcat iar, noi am alergat după egalare, n-am reușit să dăm gol, ei da. N-am început rău repriza a doua, dar s-a rupt totul după golul de 3-1. Nu ne-am apărat cum trebuie. A fost greu în seara asta, e o victorie meritată a Stelei
Constantin Budescu, mijlocaș Petrolul

Am câștigat și sunt fericit și pentru mine, că am marcat. Pentru un atacant golul e precum oxigenul. Sunt foarte bucuros că joc pentru această echipă și că ne luptăm la titlu
Andrea Compagno, atacant FCSB

Mihai Pintilii, 4 etape de suspendare

În plângerea făcută lui Mihai Pintilii, care nu deține nici măcar calificare de antrenor, dar se ocupă de pregătirea echipei, Lucian Burchel a enumerat 9 articole din regulamentele și statutele FRF. Dintre acestea, 4 sunt din Regulamentul Disciplinar, două din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice și 3 din Regulamentul și Statutul Antrenorului.

Pe lângă articolele care definesc modul în care trebuie să se respecte regulamentul, un punct din ROAF e extrem de explicit și practic anticipa ce sancțiuni va încasa cel care în prezent are rol de A1 la FCSB, dar nu deține și documentele necesare îndeplinirii acestui rol:

  • Pot da instrucțiuni în timpul jocului doar directorul tehnic, antrenorul principal sau antrenorul secund. În cazuri excepționale (de ex. antrenorul principal și antrenorul secund sunt suspendați), antrenorul cu portarii va avea dreptul de a da instrucțiuni în timpul jocului
  • Sancțiunea aplicată persoanelor care încalcă această prevedere va fi suspendare între 4 și 6 jocuri și penalitate, la nivel de Liga 1, de la 6.800 lei până la 13.570 lei. Pintilii nu face parte din niciuna dintre categoriile prezentate de ROAF, fiindcă el nu are recunoscut în România nici măcar carnetul de antrenor pe care l-a dobândit în Republica Moldova, unde a urmat cursurile pentru licența B.

VIDEO » Andrea Compagno, lovitură de cap perfectă în FCSB - Petrolul

Cele mai tari imagini din FCSB - Petrolul

+28 FOTO

Clasamentul actualizat din Superliga

Mai multe articole despre FCSB - Petrolul:

Veste proastă pentru FCSB: un fotbalist crucial va lipsi cu UTA
FCSB - Petrolul
Veste proastă pentru FCSB: un fotbalist crucial va lipsi cu UTA
Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii
FCSB - PETROLUL
Imagine inedită pe Arena Națională în FCSB - Petrolul » Ce a făcut staff-ul lui FCSB pentru a ține legătura cu Mihai Pintilii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
alexh
alexh  •  03 Martie 2023, 13:30
Postat de Pake pe 03 Martie 2023, 09:31

Cred ca un regulament simplificat in cazul fostilor fotbalisti, mai ales daca au jucat si in competitii europene, ar rezolva problema! Adevarul este ca dureaza prea mult, pana ajungi la licenta PRO. Ma refer strict la cazul fostilor fotbalisti! Fiecare intelege si interpreteaza dupa cum poate, insa cel mai putin la fotbal dintre toti, se pricepe Burleanu! E frustrant sa vina un impiedicat, pus politic, sa iti spuna cum sa faci ceea ce stii si iti place! poate ca neavand scoala de dezvolta idei geniale in capul antrenorilor fara licenta...se poate si asta, neresepectand sabloane!

Nici un regulament simplificat. Dacă nu vrei să aștepți carnetul de antrenor prea mult, incepi cursurile de pe timpul când ești fotbalist. A, nu avem liceul! Asta-i problema!Nu-ți vine ideea de a te face antrenor exact când ți-ai pus ghetele în cui. Pe logica regulamentului simplificat unul care a făcut profilul uman ar trebui să aibă un examen mai ușor decât unul de la profilul real la intrarea la filologie.

RZW8591
RZW8591  •  03 Martie 2023, 11:19

Budescu are punctul de vedere al unui fotbalist cu școală puțină. El crede ca daca dai gol din vestiar ești mare antrenor. Puneti mâna pe carte și învățați, ca valoarea antrenorilor noștri se vede în ,,performanțele " fotbalului românesc !Aceiasi 6-7 antrenori care se rostesc pe la toate echipele ! Rezultate zero !

Pake
Pake  •  03 Martie 2023, 09:34

Sa nu uitam ca pana de curand, seful antrenorilor era Radulescu...ce sa inveti de la ala? ca pe unde a fost in perioada 90-2000 nu a facut nimic! Ce putea Olaroiu sa invete de la Riciu? sincer! Antrenoratul este autodidact, mai mult decat studentie! Daca ai noroc sa fii secundul unui antrenor genial, da! Dar ala e profesor live, nu la catedra!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează