FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV MM Stoica l-a interzis în vestiar! » Managerul FCSB a dat ordin să nu-l mai primească în cabină înaintea meciurilor

Mihai Stoica este manager general la FCSB
Mihai Stoica este manager general la FCSB

Articol de , , - Publicat miercuri, 01 martie 2023 18:10 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 18:19

Leonard Strizu (55 de ani) chiar este ca un element de decor la FCSB, bun doar ca să bifeze criteriul care obligă fiecare club să aibă angajat un antrenor cu licența Pro.

FCSB a atras atenția atunci când a mers într-un cantonament din Antalya fără antrenorul principal și clubul continuă să-l trateze pe Leo Strizu ca și cum el nici nu ar exista.

Fostul atacant e pe bancă în timpul meciurilor numai pentru că deține licența Pro. Fiecare club trebuie să îndeplinească acest criteriu, să aibă angajat un tehnician cu calificarea maximă. În afara acestui rol decorativ, Strizu nu mai face nimic.

5 fotbaliști de la FCU Craiova au venit în semn de protest la conferință: „S-a vrut asta de la început? Este o ofensă pentru noi!”
SEPSI - FCU CRAIOVA
5 fotbaliști de la FCU Craiova au venit în semn de protest la conferință: „S-a vrut asta de la început? Este o ofensă pentru noi!”

MM Stoica l-a interzis pe Leo Strizu în vestiarul FCSB!

Surse din club povestesc că Mihai Stoica nici nu-i mai permite antrenorului principal să intre în vestiar. Managerul le-a transmis celorlalți oameni din staff să nu-l primească pe Strizu în cabină înaintea partidelor, atunci când Pintilii ține discursul în fața jucătorilor.

Pintilii e antrenorul principal de fapt, iar în programul din timpul săptămânii șeful staff-ul tehnic e Thomas Neubert, germanul conduce majoritatea exercițiilor din antrenamente.

Leo Strizu dă ture de stadion în timpul meciurilor

MM nu i-a aplicat interdicția aceasta lui Strizu ca să-l umilească, el este, pur și simplu, convins că e mai bine pentru echipă ca „principalul” să nu le vorbească fotbaliștilor. De când a fost angajat ca „umbrelă” pentru Pintilii, Leo a uimit în câteva interviuri. Prima oară când a vorbit în public, el nu știa numele asistenților săi!

A spus „voi colabora cu Pintilii și cu... cu ceilalți, cu secunzii”, fără să-și amintească numele lor, în condițiile în care unul dintre secunzi este Lucian Filip, pe care Strizu l-a și antrenat la echipa a doua a clubului, la începutul carierei fostului mijlocaș. 

Când FCSB a jucat la Sibiu, în primul meci din anul acesta, Leo se plimba în jurul stadionului în momentele în care echipa se afla în vestiar și se pregătea pentru startul partidei. El își mai exersează gesturile de antrenor doar în timpul meciurilor, atunci când mai apare la marginea terenului și mai strigă la niște jucători cu care nu are de-a face în restul timpului.

MM Stoica l-a interzis în vestiar! » Managerul FCSB a dat ordin să nu-l mai primească în cabină înaintea meciurilor
Leo Strizu

Strizu, după suspendarea lui Pintilii: „Nu ne venea să credem, dar eram pregătiți!”

Comisia De Disciplină din Federație l-a suspendat pe Mihai Pintilii pentru patru etape fiindcă el s-a comportat ca un antrenor în timpul meciurilor fără să aibă vreo calificare, nici măcar licența A necesară unui secund. Pintilii va fi, așadar, în tribună, la următoarele patru meciuri ale FCSB-ului. 

Suspendarea lui era previzibilă, din moment ce Federația îi mai suspendase din același motiv pe Croitoru, pe Prepeliță și pe Ilie Poenaru. Sancționarea lui Pintilii l-a uimit doar pe Leo Strizu: 

„Respectăm decizia pe care a luat-o FRF. Nu ne venea să credem când am auzit că a fost suspendat Pintilii, dar nu ne-a prins nepregătiți hotărârea aceasta”. 

„Legat de indicațiile transmise în timpul partidelor, va fi așa cum a fost și până acum, nimeni nu trebuie să-și facă griji că echipa ar suferi”, a mai spus Leo. El e singurul care are dreptul să transmită indicații.

Pleacă Thomas Neubert?

Staff-ul tehnic de la FCSB ar putea fi subțiat prin plecarea lui Neubert în vara aceasta. Contractul germanului expiră după sfârșitul acestui sezon și conducerea încă nu i-a propus prelungirea. Thomas ar avea deja câteva propuneri din afara României. 

El a ajuns prima oară la FCSB în 2012, în momentul în care Reghecampf a fost învestit ca antrenor principal. Succesul pe care l-a înregistrat alături de Reghe și progresul evident pe care l-a arătat echipa la capitolul pregătirii fizice i-au asigurat lui Neubert o faimă de care el se mai bucură și astăzi, e cel mai bine cotat preparator fizic din campionatul românesc. 

Singurul „defect” al colaborării cu Neubert îl constituie salariul său, 10.000 de euro lunar, cel mai mare al unui preparator fizic din Liga 1. El a revenit la FCSB în iulie 2020, după ce s-a certat cu Reghecampf și a plecat de la Al Wasl, unde colaboraseră.

Mai multe știri despre FCSB: 

I-a venit și lui rândul! » Îi va lua locul pe bancă suspendatului Pintilii și va da indicații de lângă Strizu
FCSB
I-a venit și lui rândul! » Îi va lua locul pe bancă suspendatului Pintilii și va da indicații de lângă Strizu
Leonard Strizu salută revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică: „Oferă un plus echipei” + „Indicațiile tehnico-tactice se vor da cum s-au dat și până acum”
FCSB - PETROLUL PLOIEȘTI
Leonard Strizu salută revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică: „Oferă un plus echipei” + „Indicațiile tehnico-tactice se vor da cum s-au dat și până acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  01 Martie 2023, 22:03

Nu poate fi un ziar de sport mai lipsit de profesionalism decât GSP! GSP e minimul jurnalismului sportiv.

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Martie 2023, 21:27
Postat de tarnaveanu pe 01 Martie 2023, 20:56

Comentariul întreg e pe facebook, sunteți mai răi decât cenzura comunistă, deși toți trei erați copii atunci sau nu erați deloc. Nici unul din cei trei nu suportați criticile, am remarcat asta demult, proști sunt cei care mai intră să comenteze pe articole, să vi le citească cine dorește.

Daca le dai citat din ce spun ei isi cenzureaza cuvintele citatului si spun ca sunt vulgare sau jignitoare. Noaptea mintii

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  01 Martie 2023, 21:14

Citesc aproape zilnic L'équipe ,aici in Franta ,dar nu gasesti asemenea bazaconii pe care le relatati fara nici o jena ! Vezi Doamne ça v-a informat cineva din club ca antrenorul din acte Strizu nu are voie sa intre in vestiar ,din cauza lui Stoica .Nu cred ca sunteti *** ,cand inventati asemenea bazaconii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close