FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Club de amatori” » FCSB, criticată vehement de un nume mare

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 20:40 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 21:10

Iosif Rotariu a avut un discurs dur la adresa celor de la FCSB, criticând modul în care trupa lui Gigi Becali s-a comportat cu nepotul său, Dorin Rotariu

Extrema de 28 de ani este în prezent fără contract. A plecat de la FCSB în această iarnă, deși semnase contractul în octombrie. A bifat doar 7 prezențe în tricoul „roș-albastru”, iar Gigi Becali a decis să renunțe la el, fiind nemulțumit de prestații.

Antrenorul din Superligă care-l vrea pe Dorin Rotariu: „Dacă mă suna...” » Anunță un nou transfer
OFERTĂ
Antrenorul din Superligă care-l vrea pe Dorin Rotariu: „Dacă mă suna...” » Anunță un nou transfer

Iosif Rotariu o critică pe FCSB

Iar Iosif Rotariu a criticat dur strategia echipei roș-albastre.

„Aici este strategia unul club de fotbal amator. De exemplu, dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat la Parma. Ci a stat la Parma, dar cei de acolo au avut răbdare. 

Dorin s-a dus la FCSB într-un moment în care nu avut jocuri în picioare, nu a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu partenerii de antrenament care au un anumit ritm de joc, şi alta e să joci în Liga 1.

 La FCSB, toți jucătorii cer mingea la picior. Nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere foarte mingea în profunzime, iar la FCSB el tot timpul cerea mingea în spate. Domnul Becali a zis că se ascunde de minge. Nu! El pleca în spatele liniei de fund. Dar cei din linia e mijloc de la FCSB căutau doar pasele scurte. Iar Rotariu făcea dus într-un sprint, apoi venea înapoi. Iar fizic se pierdeau multe lucruri. Iar echipa atunci a avut 4-5 etape dezastruoase. Trebuie să vedem doar un meci, cel cu Petrolul el a fost cel mai bun cât a jucat, 60-65 de minute. 

Cei de acolo nu au căutat să-l integreze. Totul trebuia făcut treptat. Mai întâi trebuia testat fizic și băgat treptat, pe postul lui. Dacă vrei să vezi ceva, puteai să vezi doar după perioada de pregătire. El are calitate”, a spus Iosif Rotariu la „Podcast Alb-Violet”.

VIDEO Adi Popa a comentat lupta la vârf din Superligă: „FCSB este mare favorită la titlu”

 Citește și:

Ierarhia pe cote » FCSB e numărul 1 peste tot, Dinamo e surpriza negativă!
SUPERLIGA
Ierarhia pe cote » FCSB e numărul 1 peste tot, Dinamo e surpriza negativă!
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”
Sondaj
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mirstelistu
mirstelistu  •  15 Februarie 2024, 08:24

O fi fcsb-ul lui jijj club de amatori da nici rotariu nu e fotbalist. Ala e jucator de cel mullt locul 10sau mai jos.

golf_club
golf_club  •  14 Februarie 2024, 09:35

"Dorin e un jucător care cere foarte mingea în profunzime" Pardon, Sergiu?

fibra
fibra  •  14 Februarie 2024, 09:11

O fi mare brambureala la club,dar ce varsta avea Man cu care zici ca au avut rabdare si ei si Parma si cat are Dorin care de ani buni e slab.Ce sa mai astepti de la el?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează