FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali l-a scos pe Florinel Coman și din națională!

Coman, care va împlini luna viitoare 22 de ani, încă e golgeterul actualului campionat, cu 11 goluri, FOTO GSP
Coman, care va împlini luna viitoare 22 de ani, încă e golgeterul actualului campionat, cu 11 goluri, FOTO GSP

Articol de , , - Publicat marti, 03 martie 2020 07:03

FCSB. Schimbările pe care Gigi Becali le-a ordonat la ultimele meciuri și care l-au vizat pe Florinel Coman au produs două efecte negative: fotbalistul are randament zero față de când evolua constant peste 80 de minute și Rădoi îl va ocoli la selecția pentru barajul cu Islanda. 

Gigi Becali are un nou client la FCSB, Florinel Coman. Atacantul e cea mai proaspătă apariție pe lista indezirabililor, iar patronul a recurs la cea mai la îndemână măsură pentru a-l pedepsi: l-a scos în ultimele 4 etape mult mai devreme față de finalul partidei. 

La meciul cu Chindia chiar a recurs la un gest care a surprins, l-a lăsat pe Florinel la cabine după finalul primei reprize, după ce îl amenințase în urma Derby-ului cu Dinamo că „va mai trebui să stea și el pe bancă". 

Becali i-a anulat tot randamentul lui Florinel Coman

Strategia pe care Becali a aplicat-o cu jucătorul său a avut un prim efect. I-a anulat lui Coman tot randamentul bun pe care acesta îl avusese în precedentele 5-6 jocuri. 

În ultimele 4 întâlniri, Coman n-a marcat niciun gol și n-a oferit nicio pasă decisivă. Asta după ce în partidele cu Voluntari, CFR, Craiova, Viitorul, Gaz Metan și Poli Iași, în care a evoluat cel puțin câte 85 de minute, contribuția lui pe tabelă a fost consistentă: 4 goluri și două assisturi! 

În plus, modul în care Becali s-a comportat cu Coman deschide o perspectivă neagră pentru fotbalist în vederea barajului Ligii Națiunilor. Florinel intrase în circuitul naționalei de seniori, a și fost folosit de Contra, iar prestațiile lui din finalul de 2019 îl plasau ca favorit pentru a fi chiar titular cu Islanda. 

Acum, din cauza faptului că joacă din ce în ce mai puțin și nici nu mai produce goluri, șansele de a fi convocat scad considerabil. 

FCSB. Gigi Becali l-a scos pe Florinel Coman și din națională!

5,25e media notelor GSP ale lui Florinel pentru ultimele 4 etape

FCSB. Gigi Becali l-a scos pe Florinel Coman și din națională!

Ce spun Panduru și Ilie Dumitrescu despre cazul Coman

Doi foști mari fotbaliști din istoria Stelei, Basarab Panduru și Ilie Dumitrescu, au comentat la posturile TV la care sunt experți, Telekom și TV Digi Sport, chiar pe acest subiect. 

Când l-ai schimbat pe Coman în minutul 45, practic l-ai scos și din națională. Bănuiesc că cei de la FCSB nu pot avea acum pretenții să aibă la lot un fotbalist în care nici ei nu cred și pe care îl înlocuiesc după prima repriză", a spus Panduru. Ilie a susținut că „Gigi l-a distrus efectiv pe Florinel prin aceste schimbări”.

3 selecțiiare Coman în naționala de seniori a României, bifate în toamna lui 2019

7,50e media notelor GSP ale lui Coman în ultimele 5 etape din 2019

83%e procentajul de puncte atins de FCSB în ultimele 5 runde din 2019

Citește și alte știri despre FCSB:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
394966434424757
Mihai Dinu  •  04 Martie 2020, 01:45

Chiar d-voastra d-lor ziaristi ati apreciat cu 5,25 ultimele evolutii de - ale jucatorului F.Coman!!!

florar
florar  •  03 Martie 2020, 16:49
Postat de bigbolo pe 03 Martie 2020, 16:30

Eu sunt om! Tu esti gigist. Este o mare diferenta intre noi.

Adevar graiestii!!!????Pai te-ai numit singur big balo!!!

bigbolo
bigbolo  •  03 Martie 2020, 16:30
Postat de florar pe 03 Martie 2020, 14:18

Fabulezi!!!Daca am fi oameni fotbalistul Coman ar trebui sa fie egal cu fotbalistul Pascanu...sau Mailat ....sau Ionita...

Eu sunt om! Tu esti gigist. Este o mare diferenta intre noi.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează