FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, legături controversate » Florentin Dumitru rupe tăcerea: „Eu, Rădoi și Aliuță eram dați lui Nuțu Cămătaru” + suspectat că îi spală banii la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 13:39

Florentin Dumitru, 42 de ani, fostul jucător al FCSB-ului, a povestit recent un moment mai puțin cunoscut din cariera sa, cel în care a fost cedat de Gigi Becali, cu bună știință, interlopului Nuțu Cămătaru. 

Dumitru a rememorat cum el, Rădoi și Marian Aliuță s-au aflat la un moment dat sub proprietetea lui Ion Balint, temutul interlop poreclit Nuțu Cămătaru.  

„La un moment dat, eu, Aliuță și Mirel Rădoi eram cumva dați. În alb. Eram vânduți. La momentul ăla, când nea Gigi venea cu bani, lua de la Nuțu. Eram dați acolo. Aveam foile în alb acolo. Așa ne-a transmis.

Cumva putea să ne vândă. Așa era la momentul ăla. Nu l-am cunoscut față în față pe Nuțu Cămătaru. Nici nu-mi doresc”, a mărturisit Florentin Dumitru, potrivit ProSport. 

Nuțu Cămătaru și Becali, relație de lungă durată

Legăturile lui Nuțu Cămătaru cu Gigi Becali sunt de notorietate. În 2013, GSP.ro publica o declarație oferită de Vasile Șiman, patronul defunctei Sportul, acesta vorbind la momentul respectiv despre relația lui Becali cu Nuțu Cămătaru. 

„Ce, vreţi să fac cum făcea Gigi Becali pe timpuri, când era la început? Când îl aşteptau jucătorii noaptea pe la stadion, cu Rădoi, cam prin 2000, de se ducea la Nuţu Cămătaru, lua bani şi pe urmă îi ducea la jucători?”

Suspectat că îi spală banii lui Nuțu la FCSB!

În 2014, pe când se afla deja la închisoare, Gigi Becali a scăpat pe muchie de cuțit de o a patra condamnare care i-ar fi mărit serios pedeapsa de 3 ani și jumătate primită în Dosarul Valiza, Dosarul Schimburilor de Teren cu MApN și Dosarul Sechestrării. DIICOT l-a acuzat pe patronul de la FCSB că ar spăla bani pentru Nuțu Cămătaru la firmele sale, printre acestea numărându-se și clubul de fotbal! Dosarul n-a mai ajuns însă în justiție.

Vezi și: 

GSP LIVE / Rică Neaga spune o poveste amuzantă de la FCSB: „Pompiliu Stoica îi mulțumea doctorului! M-a bufnit râsul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  29 Septembrie 2019, 19:44

Florentin Dumitru este omul pus de Luxten sef la Stadionul National dixit Firea...care l- a dat afara...

florar
florar  •  29 Septembrie 2019, 18:25
Postat de stenkasinger pe 29 Septembrie 2019, 15:21

bai gladiola, cum se face ca numai becali asta al tau apare in toate manariile dovedite in fotbal si-n manevre cu interlopi?n-am vazut nimic de copos, nicolae(astra) chiar si niculae(brasov)-bine ala le avea cu femeile- sau chiar si pinalty ?mai ai si tupeul sa comentezi?vezi de polenizare acolo si lasa-ne cu clorofila pe forum.

Ce a spus Cornel Dinu despre Valiza 2 ,ce au spus judecătorii cu jucătorul nelegitimat dar folosit de CFR in meciuri oficiale,pământul primit moca in Cluj...astea întrec cu mult ce a făcut Becali!!! Voi sunteți atât de duși de nu realizați că în 2000 Becali nu putea să de-a dezlegări de jucători la Steaua!!! In acea perioada Becali primea dezlegări de jucători la Steaua!!! Anul 2000 cautati- l la Talpa inteligenților!!! Becali a condus Steaua din 2003... Dar voi puteți înțelege un lucru atât de elementar?

spartcapus
spartcapus  •  29 Septembrie 2019, 17:50

Lasa ca merge la Athos, face cruci cu doua maini si DZeu o sa-i ierte 100% din pacate! Pac-pac!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează