FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE / Rică Neaga spune o poveste amuzantă de la FCSB: „Pompiliu Stoica îi mulțumea doctorului! M-a bufnit râsul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 17:38

Invitat la GSP Live în urmă cu ceva timp, Adrian Neaga a povestit o întâmplare amuzantă din perioada de la FCSB, când doctorul îi dădea lui Pompiliu Stoica aspirină, iar fundașul credea că primește pastile pentru energie. 

 

 

Haideți să vă spun ceva să râdem puțin. Era Pompiliu Stoica la Steaua, el era un tip mai emotiv. Ionuț Codorean era doctor. Îi zicea lui Ionuț înaintea unui meci cu Dinamo acasă să-i dea ceva, că se simțea moale. Ionuț i-a dat o aspirină și i-a zis că o să fie bine. Se termină meciul și eu eram la doctor în cabinet.

Fiind prieten cu Ionuț știam ce i-a dat. Pompilică i-a zis: «Doctoraș, să-mi dai și la meciul următor că m-am simțit extraordinar». A luat și la meciul următor și era uimit: «Băi doctore, ce-mi dai? Că îmi dă forță». M-a bufnit râsul și i-am zis eu că ia aspirină. Că totul e pe fond psihic la el", a zis Rică Neaga la GSP LIVE.

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  28 Septembrie 2019, 22:57
Postat de hitman222 pe 19 Noiembrie 2018, 14:19

Ce Steaua in liga 1 invelitorilor de peste?

Cum ce Steaua? Cea adevarata, nu izmenarii lui laptan care nu sunt capabili sa promoveze nici cu ajutorul celor 2 mil de Euro investiti. Vai de ei!

kamouniyak
kamouniyak  •  28 Septembrie 2019, 18:07

La cum arata Pompiliu Stoica (indesat si cu muschi si cu fata rosie ca racul si intrat in priza de parca mai avea putin de facea infarct) ***. Bine ca nu s-a intamplat o tragedie. Mai rau e ca l-a facut si pe fecior-su fotbalist acum, ca la Viitorul se aduna toti pe prietenii. ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  19 Noiembrie 2018, 15:49
Postat de hitman222 pe 19 Noiembrie 2018, 14:19

Ce Steaua in liga 1 invelitorilor de peste?

Pai ce, mai stii alta Steaua?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează