FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, decizie categorică la FCSB: „Nu sunt dispus să risc! Vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală și să nu-mi înghețe picioarele”

Florin Tănase // FOTO: Imago
Florin Tănase // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 10:50 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 11:14

FCSB se pregătește să reia lupta cu CFR Cluj pentru titlul în Liga 1, dar Gigi Becali este hotărât să nu transfere niciun jucător în această iarnă.

FCSB negociază pentru aducerea lui Mike Cestor, din vară, dar șansele ca echipa roș-albastră să aducă un jucător în această perioadă de mercato sunt mici, Becali explicând că nu poate face schimbări în echipa de start.

A dispărut Budescu, n-au dispărut și neprofesioniștii de la FCSB! Petrea a luat foc și îi atacă pe jucători
FCSB
A dispărut Budescu, n-au dispărut și neprofesioniștii de la FCSB! Petrea a luat foc și îi atacă pe jucători

Gigi Becali spune stop transferurilor la FCSB: „Nu sunt dispus să risc”

„Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează «Uite, iei 3 jucători și câștigi titlul». Atunci, dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus.

Las lucrurile așa cum sunt. Vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală și să nu-mi înghețe picioarele.

Să zicem că aduc doi jucători, dar unde să joace? Mergem de la mijloc în sus. Pe Olaru poți să-l scoți din echipă? Pe Tănase? Noi vorbim de câștigarea campionatului și trebuie jucători care să fie titulari. Cine-i poate înlocui pe Olaru și pe Tănase în România?

Tănase e cel mai bun jucător din România, iar pe Olaru poți lua milioane pe el. Șut e tânăr, poate pleca pe bani mulți. Cine i-ar scoate pe Tavi Popescu din joc acum sau pe Florinel Coman? Poți să-l scoți? Pe Ianis Stoica sau pe Cordea poți? Eu nu pot! Dacă voi puteți să-i scoateți, faceți voi!”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

De trei ani n-a mai plătit mult 

Becali a alimentat tot campionatul cu banii pe care i-a achitat pentru achiziții, unele cluburi au mai rezistat doar datorită lui. Astra a încasat sume mari de la FCSB, la fel a profitat Viitorul. De când echipa lui nu mai prinde grupe europene și pierde astfel milioane de euro anual, 

Gigi nu mai cheltuie la fel ca în trecut. De trei ani nu a mai plătit un milion de euro sau mai mult pentru achiziționarea vreunui jucător. În 2018 a dat un milion de euro ca să-l ia pe Moruțan de la FC Botoșani, de atunci și-a completat lotul doar cu costuri mai mici.

Cel mai scump transfer rămâne al lui Florinel Coman, luat de la Viitorul cu trei milioane de euro. Tot de la Viitorul a venit Nedelcu, în schimbul a două milioane de euro, și aceeași sumă a fost achitată pentru cumpărarea lui Alibec de la Astra. Sumele acestea nu mai sunt disponibile, nu le mai oferă nimeni în România.

VIDEO Ionuț Panțîru, despre ruptura de ligamente: „Am plâns 10 minute când mi-a spus doctorul”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Edi Iordănescu, dialog deschis la TV despre imixtiunile lui Becali: „Vreți adevărul? Hai să vă spun!”

Cum l-a anunțat MM Stoica pe Becali de noua „perlă” a lui FCSB: „Ai un jucător din altă categorie aici”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
scoby57
scoby57  •  15 Ianuarie 2022, 13:59

Nicio zi fără Gigi Becali! Trăiască "m(g)azeta sporturilor"!

paolo17
paolo17  •  15 Ianuarie 2022, 13:19
Postat de petrov pe 15 Ianuarie 2022, 11:22

AUSTERITATE de AUSTERITATE! Respect Tattybayev!

De ce, nu va mai da partidu’ bani?

petrov
petrov  •  15 Ianuarie 2022, 11:22

AUSTERITATE de AUSTERITATE! Respect Tattybayev!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează