FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul oficial de la FCSB, după anunțul lui Gigi Becali: „Eu nu-l cred”

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 14:25 / Actualizat sambata, 19 august 2023 16:48

Narcis Răducan, fost oficial la FCSB, a comentat la GSP LIVE înfrângerea suferită de echipa roș-albastră în turul 3 al preliminariilor Conference League, 0-2 cu Nordsjaelland.

Acesta spune că nu crede că Gigi Becali i-a lăsat pe Elias Charalambous și Mihai Pintilii să facă echipa de start și schimbările, așa cum declară patronul FCSB, și este de părere că diferența dintre cele două echipe e una foarte mare. 

Adrian Mititelu nu a mai rezistat: Nicolae Dică, dat afară de la FCU Craiova!
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu nu a mai rezistat: Nicolae Dică, dat afară de la FCU Craiova!

„A fost o seară de confirmări. S-a confirmat că danezii au o echipă bună. Eu creditasem FCSB cu șanse mici la calificare. Fotbalul danez e superior față de ce facem noi. Trebuie să ne declarăm învinși. Nu FCSB, ci fotbalul românesc. Danezii ne-au pus la respect. 

Eu nu cred că Gigi nu s-a băgat. Bineînțeles că s-a băgat. Dar și dacă nu se băga și era un antrenor cu experiență, era greu să-i bată pe danezi, care sunt mult mai buni ca noi. Nu cred că Gigi Becali a fost problema” a spus Narcis Răducan la GSP LIVE.

Gigi Becali spune că nu s-a implicat

 După meci, Becali a declarat că nu s-a implicat în alcătuirea formulei de start și nici la schimbări, criticându-i pe Pintilii și Charalambous. 

„Uite că m-am mai luat după voi și n-am făcut ca mine. Știți voi la ce mă refer. Unde m-am băgat? Dacă mă băgam eu, ieșea așa? Formula de start au făcut-o ei. 

Ei au fost cu ideea să jucăm în față cu Tavi Popescu și Coman. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță atacant central și am fost de acord, apoi s-a accidentat Băluță, eu am zis să jucăm cu Compagno, dar ei au găsit varianta asta. Apoi și schimbările s-au greșit. M-au informat. Dar am făcut ca ei, că mergea echipa. Poate aveam alte idei. Uite că am făcut ca ei. 

Eu nu-l scoteam pe Ovidiu Popescu, eu zic că a jucat bine. Aici s-a greșit. Eu îl scoteam pe Djokovic, dacă era după mine, și îl lăsam pe Ovidiu în teren. Nu îl băgam pe Miculescu, îl băgam pe Cordea. Dar așa au făcut ei, și echipa de start, și schimbările. Nu s-a făcut bine. Dau vina pe mine, eu sunt vinovat că am fost de acord”, a spus Gigi Becali joi seara. 

VIDEO Totul despre FCSB - Poli Iași

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
conicor2008
conicor2008  •  20 August 2023, 01:19

E clar pentru toata lumea ca ipochimenul si-a varat coada .... canu poaate sta departe de "cazanul" cu smoala, precum seful lui, Aghiuta! Spre ne-norocul lui in afaceri (fotbalistce), nu reuseste sa inteleaga simplul fapt ca o echipaa bine antrenata, profesionist, produce (bani, ce-l intereseaza pe el) mult mai multi decat na de amatori! Lot are, de obicei a cumparat ce e mai bun prin tara. Si-a luat si tepe, Miculescu-i cea mai mare! Dar nu are rabdare, crede ca se pricepe la fotbal, ca poate avea rezultate. Si vinde, dar pe bani putini! Vrwa multi, viseaza, dar ajunge a se multumeasca cu putin, ca neavand expunere in europa, jucatorii lui nu valoreaza mare lucru, sunt cumparati de echipe din ligile inferioare. Nici acolo nu fac mare lucru, ca pleaca neantrenati, nepregatiti fizic si mental si de cele ,ai mult ori clacheaza in primele luni. Exemplu cel mai bun este MAN! Abia dupa doi ani a inteles ca fotbalul este alt joc, se consuma cu alte ingrediente, nicidecum cele pe care le stia el de la Steaua. Si incepe sa devina interesant pentru Serie A. Sa speram ca-l tine vana, ca talent are! Jijel ar trebui sa-si aduca un antrenor adevarat, cu experienta si prestanta si sa-i fixeze obiectiv pentru al doilea an de contract. Sa-l lase sa faca echipa, sa antreneze fotbal si sa raspunda pentru rezultatele muncii lui! Ca asti doi, Ilie si Haralambie, raspund pentru deciziile lui jijel!

befree
befree  •  19 August 2023, 22:45
Postat de Hitech pe 19 August 2023, 18:41

Ne putem gândi concret la cineva? :))

Tepelin, sa speram...

Hitech
Hitech  •  19 August 2023, 18:41
Postat de arnautull pe 19 August 2023, 17:00

sunt sigur ca daca moare Becali o sa bagati cu el in cavou si un gesepist, sa dea zilnic informatii de la fata locului :)))))

Ne putem gândi concret la cineva? :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează