FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu nu a mai rezistat: Nicolae Dică, dat afară de la FCU Craiova!

Adrian Mititelu nu a mai rezistat: Nicolae Dică, dat afară de la FCU Craiova!
Adrian Mititelu nu a mai rezistat: Nicolae Dică, dat afară de la FCU Craiova!

Articol de , - Publicat sambata, 19 august 2023 11:41 / Actualizat sambata, 19 august 2023 13:23

FCU Craiova a anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul Nicolae Dică (43 de ani).

Înfrângerea cu Petrolul, 3-4, i-a fost fatală lui Nicolae Dică, deși acesta a fost instalat în urmă cu o lună. FCU Craiova a anunțat azi despărțirea de Nicolae Dică.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, antrenamentul de azi a fost condus de preparatorul fizic Dan Vasilică. El va fi interimar până la numirea unui nou antrenor.

Nicolae Dică a plecat de la FCU Craiova

„Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, este comunicatul postat de FCU Craiova pe pagina de Facebook.

FCU Craiova l-a numit pe Nicolae Dică pe 17 iulie. Acesta i-a antrenat pe olteni în 5 partide, având două victorii și trei înfrângeri.

Rezultatele lui Nicolae Dică la FCU Craiova

  • 0-1 cu Sepsi
  • 3-4 cu U Cluj
  • 1-0 cu FC Botoșani
  • 3-1 cu FC Voluntari
  • 3-4 cu Petrolul

FCU Craiova se clasează acum pe 9, la un punct distanță față de zona play-off-ului. Alb-albaștrii au 4 eșecuri și două victorii în acest campionat. Dică i-a preluat pe olteni după prima etapă, 1-3 cu FCSB. 

La începutul sezonului, FCU Craiova îl aducea pe portughezul Joao Janeiro, dar acesta a plecat după 18 zile, fără să debuteze în vreun meci oficial. La partida cu FCSB, din prima etapă, pe bancă a stat interimarul Florin Drăgan, iar pe 17 iulie a fost adus Nicolae Dică.

Culisele rupturii Nicolae Dică - Adrian Mititelu

Din informațiile GSP.ro, unul dintre motivele despărțirii ar fi că Adrian Mititelu considera că echipa are carențe pe faza defensivă. Și crede că Nicolae Dică este de vină pentru aceste probleme. 

În plus, patronul e nemulțumit și de cum gestionează Dică vestiarul, considerând că nu a știut să se impună.

Adrian Mititelu, nemulțumit de înfrângerea cu Petrolul

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a urmărit pe stadion meciul cu FCU Craiova, iar la final s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale.

„Noi suntem la a 4-a înfrângere, am primit foarte multe goluri... mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică.  Eu aveam alte așteptări de la echipă, de fapt am alte așteptări în continuare. Nu s-au diminuat șansele (n.r. - la play-off), deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele 6 locuri. Arătăm bine, la fel ca anul trecut, dar suntem naivi în apărare. Vedeam altfel jocul ăsta, dar mă rog, nu mai contează...”.

 Eu am încredere în Dică, dar trebuie să mai câștigăm niște puncte, sunt prea puține puncte. Nu pot nici să accept înfrângeri după înfrângeri cu un lot foarte bun. Avem jucători cu calitate, se vede, dar trebuie să jucăm mai pragmatic, suntem prea poeți, știm doar să atacăm”, a declarat Mititelu.

Am început foarte prost jocul, am primit rapid două goluri și am schimbat total strategia. Apoi am marcat, am avut ocazii. În a doua parte am început foarte bine jocul, dar noi am ratat, ei au marcat, au lovit pe contraatac. 

Am încercat să punem presiune pe ei, dar n-am reușit să egalăm și să marcăm și golul 4. E păcat că reușim să dominăm în multe momente jocul, facem însă greșeli defensive și trebuie să lucrăm mai mult în apărare

Gândirea noastră să fie mereu pozitivă, să nu ne mulțumim cu puțin, defensiv să lucrăm mai mult și să nu mai permitem adversarilor să ajungă atât de ușor la poarta noastră. Am încredere în băieți, în continuare vom munci la antrenamente, mai mult decât până acum. Important e să nu ne mulțumim cu puțin. 

– Nicolae Dică, după Petrolul – FCU Craiova 4-3

Citește și: 

10 informații de la Petrolul - FCU Craiova » Slănină cu ceapă pentru arbitri, lacrimi de fericire, ture suplimentare + derapajul galeriei

Lovitură pentru Gigi Becali după eliminarea din Conference League! FCSB ia doar 10% din banii încasați anul trecut

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (96)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  21 August 2023, 23:41
Postat de mr.kuba pe 20 August 2023, 00:00

***

Si uite cum te-ai facut de ras din nou Pinocchio :)) "esti in Portugalia" de 2 zile si te-ai ascuns ca si Casper :)) cand spuneam nu vin in Faro ca vin degeaba ca nu o sa fii vreodata acolo decat desigur daca pui o dovada. Sunt inca in Lisabona mai ai timp :)) desigur nu vei pune nimic.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  21 August 2023, 19:54
Postat de mr.kuba pe 19 August 2023, 21:04

Cauta in “arhiva” si vezi cand am zis ca ajung si cat stau. Si binenteles u de ma duc! *** “***” ***?!

Donde estao şcubao? :))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  21 August 2023, 00:02
Postat de eterrna.terrra.nova pe 20 August 2023, 22:40

Ah si sa nu uit gigele ca ai antecedente :)) fara poze de pe google, tine un biletel care sa scrie @terra si data in poza

https://imgur.com/a/d7lLT7e

Vezi toate comentariile (96)
Comentează