FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali nu s-a putut stăpâni! A distrus chiar și un jucător care n-a evoluat cu Dunărea: „Am crezut că am dat lovitura cu el”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 13:16

Gigi Becali a răbufnit după remiza FCSB-ului cu Dunărea Călărași, scor 1-1. A criticat mai mulți jucători, unul dintre ei chiar fără să joace în acest meci. Este vorba despre Mihai Bălașa. 

"Uitați-vă la Planic, eu nu am nevoie de așa fundaș central. Păi, eu stau după Bălașa și Planic? Nu v-am spus că nu mai stau după ei? Nu am găsit nimic, dar o să vedem.

Eu l-am luat pe Bălașa la 8.000 și am zis «Am dat lovitura, să vezi câte milioane scot pe Bălașa». Acum, nu mai e Bălașa ăla. El în loc să crească, scade.

Când l-am luat pe Planic am zis «Dăm lovitura, luăm 10-15 milioane pe el. E cel mai bun fundaș central din România, din Europa». A jucat un an și pe urmă.ând iau oamenii salariu, nu mai joacă”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali, criticat de un dinamovist: „Stelei îi trebuie un antrenor și un patron care să nu se bage”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  04 Februarie 2019, 18:53

***, fii vigilent,dusmanii vor sa te elimine,nu ceda ,fara tine suntem ca *** ***,MAI NE RADEM SI NOI.............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Februarie 2019, 17:59

Va dati seama cat de limitate de ajunge sa-si calce in picioare propria ”taraba” pe care pretinde ca are produse de milioane... Dar pe care la prima adiere de vant le calca in picioare. Numai un *** face asa ceva! M-am lamurit cu marele conducator si marele razboinic!!! Ca sa nu mai vorbim de fariseism si demagogie!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  04 Februarie 2019, 17:42
Postat de fcsbsibklinadn pe 04 Februarie 2019, 16:37

pacat, Balasa si Planic afara din Ghencea!

Din Ghencea?! Ma *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close