FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali, criticat de un dinamovist: „Stelei îi trebuie un antrenor și un patron care să nu se bage”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 11:10

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii GSP LIVE despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB după primul meci cu Mihai Teja pe bancă, deși l-a asigurat pe antrenor că-i va da mână liberă pentru 6 luni.

”Vă spun eu că perioada de independență a lui Teja la Steaua n-a durat nici două minute. Imediat cum a semnat, s-a terminat. Sunt banii lui Becali, face ce vrea. E singurul patron care a scos bani frumoși din fotbal. Atât timp cât a făcut transferuri importante, poate face și echipa, poate face orice.

Fără să se supere Gigi pe mine, îi trebuie un antrenor și un patron care să nu se bage. Dacă va veni un antrenor cu personalitate și va avea rezultate, nu îl văd atât de nebun pe Gigi să se bage peste el. Dar dacă antrenorii nu au rezultate și nu se impun, e normal ca el să se bage”, a declarat Dănuț Lupu la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Fostul antrenor al lui Adrian Stoian a dezvăluit cum reacționează fotbalistul la critici: „El acolo dă randament maxim”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
luker
luker  •  05 Februarie 2019, 13:10

Tiki Taka lu Teja. Vai de mama lui si de fotbalul ala la care cica se pricepe. Cand ajung la 9p de Cfr e aruncat ca o carpa. Rednic e o pramatie de om, dar macar ala mai stie si meserie.

131624217670160
Geani Muraru  •  04 Februarie 2019, 17:59

Poza e edificatoare daca ar fi fost un tablou s-ar fi numit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony1973
jony1973  •  04 Februarie 2019, 17:47

Stelei nu-i trebuie deocamdata decat sa ajunga in Liga I. Restul este ceea ce isi doresc/imagineaza unii ca ar vrea sa insemne, dar IN REALITATE nu inseamna decat patru litere (adevarat, cu majuscula) ale alfabetului: FCSB.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează