FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Fostul antrenor al lui Adrian Stoian a dezvăluit cum reacționează fotbalistul la critici și l-a caracterizat: „Are calități individuale cum rar întâlnești”

Adrian Stoian cu mingea la picior / Foto: Raed Krishan
Adrian Stoian cu mingea la picior / Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 10:54

Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeș, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre Mihai Teja și despre fostul său elev, Adrian Stoian, care a ajuns la FCSB în această iarnă și a fost criticat de Gigi Becali după primul meci, 1-1 cu Dunărea Călărași.

„E o politică pe care o duce clubul Steaua. Nu cred că va schimba nimeni regulile de acolo. Să vă spun ceva referitor la Dică. Am jucat un amical cu CSM Pitești, care era atunci în Liga a 3-a. De atunci am spus că mi-a plăcut foarte mult acea echipă,  era antrenată bine, pregătită. Mie îmi place Dică, la fel îl apreciez și pe Mihai Teja, care e un băiat foarte bine pregătit. Poate la Steaua e o situație specială și trebuie ca antrenorii să știe să gestioneze situațiile respective.

Cu Stoian s-a mai încercat o dată în zona centrală la națională, dar a fost un experiment. Eu îl cunosc foarte bine pe Stoian, l-am avut la naționala de tineret. Din punctul meu de vedere, dă randament maxim în bandă sau în spatele vârfului. Depinde și de circumstanțele anumitor echipe.

Acestea sunt posturile pe care Stoian ar putea da randament maxim. Are niște calități individuale cum rar întâlnești. Din punct de vedere psihic nu o să aibă probleme. Stoian e un caracter puternic, el nu pune la suflet. E călit în lupte grele prin Italia, ați văzut la ce nivel se joacă acolo”, a declarat Săndoi la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Gigi Becali, criticat de un dinamovist: „Stelei îi trebuie un antrenor și un patron care să nu se bage”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
rocky2
rocky2  •  05 Februarie 2019, 02:42
Postat de rocky2 pe 05 Februarie 2019, 02:34

Nici nu-mi vine sa cred ce norocosi suntem ca acest Stoian a ajuns la fc fcsb, nu la steaua cum crede "imensul" antrenor Sandoi, ca sa aflam si noi cat de valoros si plin de talent si râvnă este!

PS: daca privim mai cu atentie expresia feţei fotbalistului din poza articolului, veti fi sigur de acord cu mine, ca omul potrivit a ajuns la locul potrivit!

rocky2
rocky2  •  05 Februarie 2019, 02:34
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 04 Februarie 2019, 12:31

Asta cu Stoian e ca aia cu: E frumoasa fata, o strică doar fața și corpul. :))

Nici nu-mi vine sa cred ce norocosi suntem ca acest Stoian a ajuns la fc fcsb, nu la steaua cum crede "imensul" antrenor Sandoi, ca sa aflam si noi cat de valoros si plin de talent si râvnă este!

stelbz
stelbz  •  04 Februarie 2019, 15:40

Dupa ceea ce am vazut in prima repriza, cat a jucat, Stoian nu a aratat mai nimic. A pasat gresit, a incercat sa dribleze si nu a reusit de cateva ori, a jucat cu foarte mare frica. Pai cr. ede cineva ca ar fi plecat din Italia daca are valoarea umflata de catre multi???? lmi pare rau ca nu a jucat Teixeira care la varsta de 38 de ani avea alta contributie....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close