FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a ratat Gigi Becali o megaafacere: „Am avut două oferte pentru atacant, de 7 și 9 milioane. Până la urmă n-am mai luat niciun ban”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 10:29 / Actualizat vineri, 19 august 2022 15:07

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit cum a ratat o megaafacere cu Denis Alibec (31), atacant legitimat la clubul său între ianuarie 2017 și iulie 2018.

Cumpărat de la Astra Giurgiu după sezonul în care a devenit campion al României, Denis Alibec a înscris 12 goluri în 42 de meciuri pentru FCSB.

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”
FCSB - VIKING
Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”

În perioada petrecută la clubul roș-albastru, ianuarie 2017 - iulie 2018, pe numele lui Alibec au venit două oferte importante, una din Anglia, în valoare de 9 milioane de lire sterline, cealaltă de 7 milioane de euro.

Până la urmă, Alibec a rămas la FCSB, iar în vara lui 2018 a revenit la Astra pentru 1,4 milioane de euro.

Gigi Becali: „Am avut ofertă de 9 milioane de lire sterline pentru Alibec, dar nu am mai luat niciun ban”

„Pierzi, câștigi, așa e în afaceri... am avut o situație cu Alibec. Îmi dădea o echipă 7 milioane de euro imediat, dar era unul din Anglia în birou cu Vali Argăseală, zicea că dă 9 milioane de lire sterline.

Eu l-aș fi dat, dar s-au întrerupt discuțiile. I-am refuzat pe ăia, nu l-am dat nici la ăștia și nu am mai luat niciun ban. Nu regret, așa e în afaceri. Pierzi, câștigi, nu trebuie să îți pară rău”, a dezvăluit Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Vlad Iacob: „Pentru Alibec au fost discuții cu Wolves și Leeds”

Despre transferul în Anglia ratat de Alibec a vorbit de curând și Vlad Iacob, pe atunci intermediar, acum administrator special la Dinamo.

Iacob a dezvăluit la GSP Live că echipele interesate atunci de Alibec erau Wolverhampton și Leeds:

„Pentru Alibec au fost discuții la Wolves și Leeds. Au fost discuții foarte avansate, dar dacă echipele nu se înțeleg, oferta nu vine. Oferta concretă e doar o formalitate. El era un jucător care s-ar fi potrivit în fotbalul englez, datorită calităților fizice.

Eu îl știu pe Denis, e un tip extraordinar. În opinia mea, nu a fost consiliat cum trebuie de către apropiații săi”.

Alibec recunoaște! După Mitriță, și el a avut în plan să renunțe la națională. Cum crede că ar trebui să joace echipa națională

Mai multe știri din Liga 1: 

Primele impresii despre România ale fotbalistului care a jucat 10 ani în Germania » Ce părere are despre români

Dezvăluire incredibilă a lui Becali! L-a pus pe Iftime să-i testeze un jucător: „L-am trimis la încercare la Botoșani, poate îl iau eu după”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 August 2022, 10:17
Postat de MariusMitran69 pe 19 August 2022, 17:19

Din pacate o sa se repete povestea cu Tavi Popescu, Olaru, Coman si chiar Tarnovanu. Singurii jucatori pe care i-as lua de acolo pe cateva milioane ar fi Cordea si portarul. Viking a vandut atacantul care a inscris 22 de goluri cu 1.5 mil iar Gigi cere 5 pe Edjouma...

Din pacate o sa se repete povestea cu Tavi Popescu, Olaru, Coman si chiar Tarnovanu. Singurii jucatori pe care i-as lua de acolo pe cateva milioane ar fi Cordea si portarul. Oare cum il cheama pe portar?

Cornelwilde
Cornelwilde  •  19 August 2022, 20:15

Becali ăsta minte cum respira. Am avut oferte . Spune omule de la cine?Nu degeaba ești var cu Giovani. Arată oferta ,așa poți spune orice. 90% sant *** nu știri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  19 August 2022, 19:40
Postat de MariusMitran69 pe 19 August 2022, 17:19

Din pacate o sa se repete povestea cu Tavi Popescu, Olaru, Coman si chiar Tarnovanu. Singurii jucatori pe care i-as lua de acolo pe cateva milioane ar fi Cordea si portarul. Viking a vandut atacantul care a inscris 22 de goluri cu 1.5 mil iar Gigi cere 5 pe Edjouma...

Pentru o echipa ca Vikings 1,5 milioane sunt echivalentul celor 5 cerute de Gheorghe ot Pipera. Cand salariile din Mama-liga vor fi la nivel normal(2-3, maxim 5000) si sumele de transfer cerute vor fi mai mici. Daca ceri pe Edjouma 2.000.000 poti lua ceva cu 500.000-1.000.000?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează