INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”

Darius Olaru, FCSB +18   FOTO
Darius Olaru, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 10:37 / Actualizat vineri, 19 august 2022 12:49

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, nu este îngrijorat înainte de returul play-off-ului Conference League, în ciuda eșecului din meciul tur, 1-2 cu Viking

FCSB a dominat meciul cu Viking, a avut mult mai multe ocazii și o posesie superioară, dar a plecat învinsă de pe Arena Națională. Chiar și așa, patronul Gigi Becali este încrezător că echipa sa va obține calificarea la retur, întrucât o consideră pe Viking „cea mai slabă echipă pe care am văzut-o în cupele europene”.

„Joacă la întâmplare!” » Antrenorul de 5 ori campion al Ligii 1 analizează eșecul cu Viking: „Am dat filmul înapoi și am senzația asta”
FCSB - VIKING 1-2
„Joacă la întâmplare!” » Antrenorul de 5 ori campion al Ligii 1 analizează eșecul cu Viking: „Am dat filmul înapoi și am senzația asta”

Gigi Becali nu are emoții înainte de Viking - FCSB: „Asta nu e echipă care să ne scoată”

„E bine, chiar dacă am mâncat bătaie. Nu mai am nicio emoție. Numai dacă Dumnezeu e împotriva noastră nu ne calificăm. Asta nu e o echipă care ne poate scoate. Nu am văzut în 20 de ani de fotbal așa o echipă slabă în cupele europene! Saburtalo pasa, dar ăștia...

Nu îmi fac probleme, nu are cum să reziste această echipă 90 de minute fără gol. Regret că am luat primul gol, nu pe al doilea. Ei nu pot ieși la joc. Când pasează, dau mingea în aut sau la noi”, a precizat Becali la Pro Arena. 

Nu suntem asigurați de calificare, dar cred că ne vom califica. Din ce am văzut, două echipe vor fi în grupe. 100% se califică Craiova, nu are cum altfel. De CFR nu știu, nu am văzut echipa adversă.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali, patron FCSB, despre...

... situația lui Darius Olaru, care a primit cartonașul galben și va lipsi la retur: „Am vorbit și cu Dică, i-am zis să-i dea 5.000 de euro amendă. Dacă dai o astfel de amendă înțelege toată echipa. Nu avea dreptate. Ianis a făcut un fault aiurea, de galben, atunci pentru ce să iei și tu galben? Asta este situația, va fi amendat”.

... titularizarea lui Pantea ca fundaș dreapta: „Dică i-a încercat pe toți. Cel mai bun dintre toți e Pantea. Trebuie comparat și cu Boboc, dar din câte am văzut eu, Pantea e cel mai bun. Bine, trebuie mai mult curaj, să urce mai mult”. 

Mai multe știri despre FCSB: 

Nicolae Dică, „taxat” pentru discursul de la finalul partidei cu Viking: „Nu trebuie să ne ascundem de adevăr”

Căpitanul Florinel Coman rămâne încrezător înainte de returul cu Viking, dar admite: „Pierdere foarte grea pentru noi, ne pare rău”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
zorrozabal
zorrozabal  •  22 August 2022, 19:27

Numai ca amenda de 5000- de euro este egala cu salariul jucatorului pe o luna(alea sunt basme cu salarii de jdemii pe LUNA)!Iar regulamentele prevad ca amenda nu poate depași un sfert din salariu!Dar are jupânul vreo greața cu regulamentele Ligii lui Justinel(nepotul lui Argaseala),sau ale federației lui Stoichița?!Pai el de ce„i-a pus”acolo?!

bererece
bererece  •  19 August 2022, 19:11
Postat de forumer.47 pe 19 August 2022, 18:55

Sa te bata "acasa" (FC FaciCeSpuneBEcali 2003 n-are casa) cea mai slaba echipa din istoria cupelor europene, in INTERTOTO. Asta inseamna sa fii clona FC FaciCeSpuneBEcali 2003! Multumim pt rasete si distractie!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumer.47
forumer.47  •  19 August 2022, 18:55

Sa te bata "acasa" (FC FaciCeSpuneBEcali 2003 n-are casa) cea mai slaba echipa din istoria cupelor europene, in INTERTOTO. Asta inseamna sa fii clona FC FaciCeSpuneBEcali 2003! Multumim pt rasete si distractie!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează