FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru: „Nici măcar un telefon n-au mai dat oamenii după meciul de aseară”

Darius Olaru, în dreapta // foto: Raed Krishan +34   FOTO
Darius Olaru, în dreapta // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 12:16 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 13:47

Gigi Becali (64 de ani), patron FCSB, este resemnat cu ideea că nu va primi oferta dorită pentru Darius Olaru (24), de 7 milioane de euro. 

Duminică seara, cu câteva ore înainte de FCSB - U Cluj 1-1, Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Latifundiarul a precizat că așteaptă cel puțin 7 milioane de euro în schimbul mijlocașului central, dar oferta dorită n-a mai venit.

Iar Becali nici nu crede că va veni, după prestația lui Olaru din FCSB - U Cluj, notată cu 6 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor.

Agitație în birourile Stelei: se lucrează fără oprire la asocierea cu o societate pe acțiuni, în vederea promovării în Liga 1!
CSA STEAUA
Agitație în birourile Stelei: se lucrează fără oprire la asocierea cu o societate pe acțiuni, în vederea promovării în Liga 1!

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru

„Am primit ofertă de 5 milioane pe Olaru, dar oamenii n-au mai venit deloc astăzi. Nici măcar un telefon n-au mai dat. Cred că au plecat: «du-te, dom'ne, ești nebun? Nu dăm niciun ban pe ăsta».

Vine mingea la el și crede că-l așteaptă lumea. Băăă, demarcă-te, du-te, paseaz-o, fă mișcare pe teren!”, a spus Becali la Pro Arena. 

Ce a declarat Gigi Becali înainte de FCSB - U Cluj 1-1, despre oferta pentru Darius Olaru 

Au venit oamenii la mine acasă, am negociat. Am cerut 8 milioane, ei au oferit 5. Am spus că fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem. 

Ce club îl vrea? Asta nu pot să vă spun. Vă pot spune doar ce depinde de mine, adevărul meu. Au zis că au venit să negocieze. L-aș da cu 7,5 milioane, dar oferta lor e de 5.

Mai multe știri din Liga 1: 

Singurul jucător lăudat de Becali după meciul cu U Cluj: „Mă felicit pentru transfer, l-am luat pe cel mai bun din România”

Helmuth Duckadam nu îl crede pe Becali: „Dacă ai ofertă de 5 milioane pe Olaru, îl dai ieri”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
alexiosas
alexiosas  •  18 Iulie 2022, 16:05

cum nu? l-au sunat si au spus ca da 7 euro si 50 de lei pe 2 jucatori

adriann_
adriann_  •  18 Iulie 2022, 15:54
Postat de risc_mix pe 18 Iulie 2022, 14:28

Baaa, lacomia o sa te distruga pe tine. Arabii n-au vrut sa-ti dea 7 milioane nu ca ar fi fost prea mult. Nu se uita ei la 2 milioane, o bagatela pt ei. Au fost pur si simplu dezgustati de lacomia ta. Mai ales ca nici nu ofereai o ,,marfa'' de mare calitate care nu merita nici aia 5 milioane oferite de ei.

Lasa glumele astea, daca avea oferta de 5 milioane pe Olaru il ducea in carca pana in Arabia :)) Cand a vazut ca s-a transferat Rares Ilie i-a venit rau de ciuda si a inceput sa bata campii ca sa para un invingator macar in "articolele" semnate curajos GSP :)) In realitate n-are nici o oferta si dupa tepele cu Man si Morutan nici nu va avea prea curand nici o oferta apropiata de sumele pe care le viseaza el. Sigur ca 2-3 milioane pe Tavi Popescu ar primi, dar el viseaza de 5 ori mai mult :))

romeverest
romeverest  •  18 Iulie 2022, 15:20

Pipereanul ar trebui sa stea linistit !! Transferurile in fotbalul care conteaza se incheie in 31 august, data la care va veni , cu siguranta, o mare echipa si ii va oferi 50 de mil. de euro pentru Tavi Popescu, cu conditia ca in aceasta tranzactie sa intre si palatul de pe Aviatorilor !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează