FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Darius Olaru are bagajele făcute la FCSB! Becali dezvăluie: „A venit o ofertă mai mare. Discutăm joia viitoare” + ce spune despre plecarea lui Edjouma

Darius Olaru, FCSB
Darius Olaru, FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 19:14 / Actualizat joi, 18 august 2022 20:00

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a susținut în această seară că a primit o ofertă nouă pe numele lui Darius Olaru (24), în valoare de 6 milioane de euro. Totodată, a anunțat că nu îl lasă pe Malcom Edjouma (25) să plece decât în schimbul a 5 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului.  

La jumătatea lunii iulie, Gigi Becali susținea că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru, dar că nu ar renunța la mijlocașul central pentru mai puțin de 7 milioane de euro.

Astăzi a afirmat că pe adresa clubului a venit o propunere nouă, în valoare de 6 milioane de euro, dar că va renunța la Olaru doar pentru minimum 8 milioane.

În ultimele zile s-a speculat că scoțienii de la Rangers ar fi interesați de serviciile lui Olaru.

A „rupt” negocierile cu Rapid, după mesajul primit de la Șucu, și dă clubul în judecată! » Îl atacă și pe Angelescu: „E de o nesimțire crasă!”
RAPID
A „rupt” negocierile cu Rapid, după mesajul primit de la Șucu, și dă clubul în judecată! » Îl atacă și pe Angelescu: „E de o nesimțire crasă!”

Gigi Becali: „A mai venit o ofertă pentru Darius Olaru”

„Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5-6 milioane, nu-l dau! Cu 8-9 da. A mai venit o ofertă de 6 milioane, dar am zis că nici nu discut. Vom discuta după meciul de joia cealaltă (n.r. - returul play-off-ului Conference League), nu vreau să vorbesc acum”, a precizat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „Edjouma pleacă doar pentru 5 milioane de euro”

Totodată, latifundiarul susține că nu ar renunța la Malcom Edjouma, dorit de Toulouse, decât în schimbul a 5 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului cu FCSB:

„Am luat 3 milioane pe Tănase, am scăpat de salariul lui, s-au schimbat datele. Ne-am calificat mai departe, am luat sute de mii din bilete, am văzut emulația a zeci de mii de oameni. Sunt alte date.

Dacă am zis că nu vând, nu vând! Edjouma poate pleca doar pentru că are o clauză de 5 milioane de euro. Dacă o plătesc, nu am ce să fac, nu-l pot opri. Pe 4 milioane nu va pleca, nici pe 4,9 milioane! Numai dacă cineva achită 5 milioane de euro.

Am spus că nu pleacă sub 5 milioane de euro, că are clauză. Dar dacă o plătesc, mă bucur, sincer să fiu... E vorba că am luat un jucător cu 300.000 de euro și după câteva luni primesc pentru el 5 milioane.

Dar nu m-a căutat nimeni, am văzut în presă”.

Mai multe știri despre FCSB: 

S-au dat toate biletele la FCSB - Viking » „Cine mai spune că nu suntem Steaua să ne zică «FC SOLD-OUT» București!”

Ce televiziuni transmit FCSB - Viking, Craiova - Hapoel Beer Sheva și Maribor - CFR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 August 2022, 09:24
Postat de zorrozabal pe 18 August 2022, 20:15

O scurta istorie a țepelor:Francezul Thereau la Anderlecht.In anul ala i as-a„decernat”in Belgia gheata de...plumb(pentru cel mai prost jucator din...campionat)!Președintele anchetat!Rusescu la Sevilla!Țeapa și președintele condamnat!Celelalta(Chiricheș,Gardoș,Stanciu,Man,Moruțan ș.c.l..)sunt mai recente, se cunosc!

bea un ceai calmant si scoate-ti ghimpele din coaste...

socratead
socratead  •  19 August 2022, 07:54

Nu uitati ca vanzarile-cumpararile se fac cu semnaturi ale angajatilor cluburilor care nu platesc din buzunarul lor... Asa ca nu ar fi rau sa se ancheteze traseul banilor si cat este "kick back" pentru acei angajati ca sa cumpere aceste gloabe care apoi nu prind nici echipa a doua. Nu intamplator Clanul Mafiot Becali are cateva "echipe" si "campionate" favorite unde vinde. Astept sa vad o vanzare in Germania ca aia vin si ii ridica cu catuse...

paolo11
paolo11  •  19 August 2022, 06:35
Postat de poison pe 18 August 2022, 23:49

Cine-s mă proștii ăia care să dea 6 milioane (de euro?) pe Olaru? Dacă se face acest transfer să faceți rost de adresa lor de e-mail, că vreau să le vând oxigen, stele de pe cer, ciripit de păsărele și chiar și pietre. Magice, bineînțeles. Pfff...

Esti in drum spre matineu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează