FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO // EXCLUSIV A „rupt” negocierile cu Rapid, după mesajul primit de la Șucu, și dă clubul în judecată! » Îl atacă și pe Angelescu: „E de o nesimțire crasă!”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 10:20 / Actualizat joi, 18 august 2022 11:20

Invitat astăzi la GSP Live, impresarul Florin Manea a oferit detalii de ultimă oră despre conflictul cu Rapid iscat de transferul lui Rareș Ilie. El anunță că i-a dat în judecată pe giuleșteni. 

  • CONTEXT
  • Manea ar fi încheiat un contract de colaborare de management sportiv cu Rapid, în 2018, conform căruia impresarul ar fi primit un bonus de succes de 30% pentru fiecare transfer pe care clubul îl realizează
  • Astfel, Manea revendică 30% din banii primiți de clubul alb-vișiniu de la Nice pe Rareș Ilie, adică peste jumătate de milion de euro.

Plecat de doi ani din structura de conducere a clubului din Giulești, Manea revendică 30% din toate transferurile realizate de Rapid. Acesta a vorbit despre detaliile contractului cu giuleștenii și a ținut să-i răspundă finanțatorului Dan Șucu, pentru declarațiile acestuia. 

VIDEO. Florin Manea: „Șucu e depășit, trebuie să pună puțină frână”

„Am fost deschis la discuții. Chiar i-am dat un mesaj domnului Șucu în care i-am zis să ne vedem, să îi explic. Mi-a răspuns elegant, mi-a zis că m-am poziționat foarte antagonic împotriva Rapidului, încât o întâlnire între noi doi nu-și are rostul. Ăsta e mesajul. 

Îl apreciez pe domnul Șucu, e un om de afaceri extraordinar, mă bucur că a venit la Rapid. Cred că e puțin depășit de evenimentele asta, a intrat prea repede în ceea ce înseamnă fotbalul. Trebuie să pună puțină frână. Sunt anumite contracte pe care nu le-a făcut el și trebuie respectate. 

Am cerut banii pentru că am vrut să cumpăr un apartament în complexul domnului Șucu, am vrut să plătesc cu rapidism și a zis că vor bani. Este o glumă, vă dați seama. Replica dânsului e elegantă, m-a comparat cu Ionuț Lupescu, care a luat o lojă. 

O să cumpăr și eu o lojă, chiar două, dacă-mi dă banii. N-am nimic cu Rapid, e clubul meu de suflet. Sunt niște bani care vin în urma unor sume încasate, nu i-am cerut să-i aducă de acasă Angelescu sau Șucu. Eu l-am adus pe Rareș Ilie la Rapid!”, a declarat Florin Manea la GSP Live. 

Florin Manea: „Eu am cerut 15% și mi s-a oferit 30%”

Impresarul a vorbit și despre procentul pe care îl deține la transferul lui Rareș Ilie, susținând că el a cerut inițial doar 15% din suma de transfer, iar clubul a stabilit ca acesta să primească mai mult. 

„Procentul de 30% poate pare cam mare. Poate la un moment dat o să explic de ce s-a ajuns la această sumă. Nu pot să spun acum, deoarece cazul va fi în instanță și nu vreau să dezvălui. Pot să menționez doar că eu am cerut 15% și mi s-a oferit 30%.  Vă spun și cine. Angelescu mi-a dat 30%, Sunt un om care spune mereu adevărul. 

Pentru munca mea că aduc jucători vreau 15%. «Nu, că îți dăm 30%». Bine, dacă așa vreți voi, iau 30! Contractul e de colaborare, nu dau detalii din el. Aveam 2.500 de euro pe lună. Eu nu cred că ei știu de acest contract, nici nu cred că îl mai au. O să îl vadă în tribunal”, a mai precizat Manea. 

Manea: „La Angelescu e nesimțirea crasă!”

„Am avut deschiderea să mă întâlnesc cu ei, nu am nimic cu ei, poate doar cu prietenul meu (n.r. - Victor Angelescu). Dar cu domnul Șucu, cu Daniel Nicolae nu am nimic. Am divergențele mele cu Angelescu, pentru că m-a mințit și mie nu-mi plac mincinoșii. 

Dacă ești un club profesionist trebuie să-ți plătești toate datoriile. Pueam să îi dau mult mai devreme în judecată. M-am gândit din cauza tratamentului... Nici măcar un mulțumesc nu a zis nimeni. Așteptam măcar din partea clubului să zică cineva mulțumesc mie și lui Ovidiu Burcă că am insistat să-l ia pe copilul ăsta. 

Flit total! Dacă mi-ar fi dat mesaj, poate că nu i-aș fi dat în judecată, dar când nesimțirea e așa crasă...”, a mai spus Manea. 

Acum 3 ani nu știa nimeni cine e Angelescu. La un moment dat, lumea își va da seama cine e Angelescu. Sută la sută că va exista o separare între Șucu și Angelescu pentru că unul are bani și altul nu are. Angelescu nu are de bani de anvergura Rapidului

- Florin Manea, impresar

Citește alte știri din Liga 1: 

Mățan spune că motivul plecării din America a fost antrenorul lui Columbus Crew
RAPID
Mățan spune că motivul plecării din America a fost antrenorul lui Columbus Crew
FCSB, CFR Cluj și CSU Craiova, sabotate de LPF?! Reprezentantele României sunt cele mai chinuite echipe din Conference League
PLAY-OFF
FCSB, CFR Cluj și CSU Craiova, sabotate de LPF?! Reprezentantele României sunt cele mai chinuite echipe din Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
mafa
mafa  •  20 August 2022, 18:48
Postat de paolo11 pe 18 August 2022, 13:02

Daca ar fi doar bișnițar, n-ar fi decât unul în plus, nici o paguba. Dar omu' e penal!

*** că o şi şlefuiesc ei sa para si mai rea !!!...doar, doar vor putea destabiliza clubul ....faceti o comparatie, cât se vorbeste de fcsb , intr-o saptamana in maculatoarele lor si cat despre Real Rapid ??..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  18 August 2022, 22:24

Toti sunt mincinosi *** numai tu esti sfânt....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

telly
telly  •  18 August 2022, 19:29

Băiatul ăsta riscă să devină un Ionuț Chirilă. Să fie invitat pe la emisiuni doar pentru bazaconiile pe care le spune.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează