FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul lui Becali pentru plecarea de la FCSB » Cele 3 persoane care pot primi gratis echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 09:51 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 10:28

Începutul slab de sezon l-a făcut pe Gigi Becali să se gândească din nou să renunțe la FCSB. Echipa ar putea ajunge la fiicele sale. 

FCSB are un început dezamăgitor de sezon: 1-1 cu U Cluj, 0-1 cu Saburtalo și 0-2 cu Rapid. Cele 3 meciuri fără victorie l-au determinat pe Gigi Becali să anunțe din nou că vrea să renunțe la echipa roș albastră. 

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1
FCSB
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1

Fiicele lui Gigi Becali ar putea prelua FCSB

„Pe mine mă interesează să salvez ce pot salva. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să luăm niște măsuri, să văd ce mai pot să recuperez și ce pot să fac. Am un meci joi și mă concentrez doar pe el. 

Dacă nu ne calificăm în grupe, încep operațiunea de retragere. Nu v-am spus? N-o să mai dau eu 30.000 de salariu... o să dau 7.000, 8.000, 5.000. Ce vreți să spun, să vă fac pe plac? Toți vă bucurați când mănâncă bătaie Gigi Becali. Lumea îl vrea pe Gigi Becali în cap... dar Dumnezeu vrea altceva”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport. 

După înfrângerea cu Saburtalo, din Conference League, Gigi Becali a dezvăluit că o posibilitate ar fi să lase echipa celor 3 fiice: Cristina (20 de ani), Alexandra (25) și Theodora (26).

„O să ies din fotbal. Fie las echipa fetelor, fie le scap și pe ele de povară. Poate le las câte 33%. E moștenirea mea. Nu o las doar unei fete, ci o las tuturor. Dar nici nu le interesează. Nici pe aia mare, nici pe cea mijlocie, cea mică e mai... Nu le interesează pe ele fotbalul. 

Am un ginere, dar ginerele e altceva. Poate un nepot s-ar putea ocupa de echipă”, spunea Becali la ProArena. 

Theodora a împrumutat FCSB 

În mai, GSP scria că Theodora i-a împrumutat FCSB-ului un milion de euro ca să suporte costurile din finalul acelui sezon. 

Familia Becali mai creditase clubul cu 300.000 € la începutul acestui an pentru că încasările clubului au scăzut din cauza lipsei performanțelor în cupele europene.

De-a lungul anilor, mai multe femei au fost implicate în conducerea clubului. ACU Arad a fost patronată de Geta Onu, în timp ce FC Hunedoara i-a aparținut Alinei State. Recent, la începutul anului, Rebecca Dumitrescu, fiica  impresarei Anamaria Prodan, s-a implicat la Academica Clinceni, după ce în trecut s-a aflat în Consiliul Director la Hermannstadt.

VIDEO Cum a caracterizat Dumitru Dragomir jocul lui FCSB în meciul cu Rapid: „Haos total!”

Citește și:

Panduru, nemilos cu Petrea și Becali după Rapid - FCSB: „Îți cumpără demnitatea cu 10.000 de euro. Nu dă nimic pe tine, ca antrenor”

Becali anunță primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata! Scap de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  25 Iulie 2022, 22:13

si eu care credeam ca cele trei persoane sunt: florarul credincios si u mi l,randomul si cu iosif.

Vic_5864
Vic_5864  •  25 Iulie 2022, 18:06

Bai Gigi, Ce faci ma cu MM, nu tie mila de el, vrei sa-l lasi sa traiasca din TV pe prietenul tau? Pe prietenii nu se fac afaceri si nici fotbal.

Ostas
Ostas  •  25 Iulie 2022, 15:42
Postat de moctavianro pe 25 Iulie 2022, 13:05

ba, da prost esti

iertare! Am greșit destinatarul! Era pentru bolșevicul de catalynn

Vezi toate comentariile (34)
Comentează