FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1

Articol de , - Publicat luni, 25 iulie 2022 08:49 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 10:09

FCSB se pregătește să își înlocuiască liderul Florin Tănase și negociază pentru achiziționarea atacantului de la FC Argeș, Alexandru Ișfan. El are 23 de ani și e deținut în coproprietate cu CS Mioveni, ceea ce complică negocierea.

Florin Tănase încă mai speră să plece de la FCSB la Shanghai Port, negocierile sunt în desfășurare. Pentru a nu rămâne descoperit total pe un post pe care oricum suferă, clubul roș-albastru s-a pus la adăpost, a găsit deja un înlocuitor: Alexandru Ișfan, de la FC Argeș.

Florin Tănase trebuie să semneze o procură exclusivă, iar în 48 de ore se va realiza transferul. Adică, se va transfera după meciul de joi din Conference League. Scap de salariul lui, iau și 3 milioane

- Gigi Becali, după Rapid - FCSB 2-0

Becali anunță primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata! Scap de el”
RAPID - FCSB 2-0
Becali anunță primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata! Scap de el”

FCSB îl vrea pe Alexandru Ișfan în locul lui Florin Tănase și dă jumătate de milion

Au existat deja discuții despre un transfer la București al lui Ișfan, dar argeșenii au exprimat pretenții foarte mari. 

Becali ar fi dispus să plătească 500.000 de euro pentru a-l lua pe atacant, „vulturii violeți” vor însă bani mai mulți. Ei calculează diferit pentru că atunci când l-au adus pe Ișfan de la Mioveni, cu un an în urmă, l-au luat în schimbul unei sume foarte mici, cu condiția ca jucătorul să rămână în coproprietate. 

Jumătatea de milion de euro pe care a oferit-o Gigi ar fi, așadar, împărțită în mod egal și FC Argeș ar lua numai 250.000 de euro. Miovenii ar primi restul banilor.

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1
Alexandru Ișfan // FOTO: Imago

Piteștenii ar fi dispuși să renunțe la jucător, dar pentru o sumă de peste un milion de euro, una pe care FCSB nu e gata să o plătească acum, într-un moment în care Becali e preocupat mai degrabă să economisească decât să cheltuiască. Inclusiv negocierea pentru vânzarea lui Tănase constituie un semn al recesiunii din club.

Becali despre Florin Tănase: „N-ar fi rău nici să rămână"

Gigi a explicat că nu-l încântă atât de tare suma de trei milioane de euro pe care ar plăti-o Shanghai Port FC pe Florin Tănase, cât e încântat de reducerea fondului de salarii. Florin e cel mai bine plătit jucător din lot, cu 30.000 de euro lunar.

Atacantul a purtat recent tratative cu asiaticii și a mai rămas doar ca el să ajungă la un acord cu ei. Tranzacția părea gata să fie realizată, fotbalistul căuta să obțină viza pentru China, apoi Becali a descoperit piedici noi. 

„S-au implicat agenții italieni ai lui Tănase și s-a complicat totul, acum vor și ei bani. Mie nu îmi pare rău că nu se mai face transferul, că am nevoie de el, doar că aș economisi salariul dacă ar pleca. Doar n-am băut gaz ca să le dau din banii mei unora ca să joace fotbal!", e convins proprietarul vicecampioanei României.

Alexandru Ișfan are doar un sezon bun

Ișfan are 22 de ani și a ajuns la FC Argeș de la CS Mioveni. El nici măcar nu a fost titular de bază în stagiunea 2020-2021, la capătul căreia argeșenii au obținut promovarea în prima ligă. A jucat atunci în 28 de meciuri, doar jumătate ca titular și jumătate pe parcursul jocurilor. 

În campionatul trecut a bifat 39 de partide, 30 ca titular, și 3 de goluri pentru FC Argeș. Ișfan a mai jucat în ligile mici la Mioveni, deci nu a acumulat o experiență mare până acum. 

L-a vrut și Universitatea Craiova pe Ișfan

Ișfan a jucat cel mai des ca extremă dreapta, dar el a fost folosit în ultima vreme și ca atacant central, pe un post pe care FC Argeș nu a avut soluții. 

El are și avantajul de a fi eligibil U21, adică un jucător care respectă regula Federației ce obligă cluburile să aibă permanent pe teren minimum un fotbalist disponibil pentru naționala de tineret. 

Așa a devenit Ișfan atractiv și pentru Universitatea Craiova, care a studiat terenul, după care s-a retras din tratative. 

Oltenii nu au fost dispuși să plătească foarte mult pentru atacantul de la FC Argeș, Becali ar avea avantajul de a încasa trei milioane de euro pentru Tănase, o sumă din care el poate să aloce o parte pentru un înlocuitor. 

21 de minutea bifat Ișfan în naționala de tineret, într-un meci cu Suedia din 2021, 1-0 pentru "tricolori" în octombrie 2021. A fost singura selecție a lui Alex în vreo echipă națională a României

600.000 de eurovalorează Alexandru Ișfan, conform transfermarkt.com. FCSB ar trebui să plătească dublu ca să îl atragă de la FC Argeș. Becali tocmai a spus că nu mai e dispus să achite sume mari pentru a achiziționa jucători

VIDEO Cum a caracterizat Dumitru Dragomir jocul lui FCSB în meciul cu Rapid: „Haos total!”

Citește și: 

Adio, Petrea?! Déjà vu la FCSB » 5 simptome ale unui dezastru fără sfârșit

Panduru, nemilos cu Petrea și Becali după Rapid - FCSB: „Îți cumpără demnitatea cu 10.000 de euro. Nu dă nimic pe tine, ca antrenor”

EXCLUSIV Îngrijorare în privința lui FCSB, după jocul cu Rapid: „O glumă de echipă, sperăm să nu-i brutalizeze Saburtalo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
Corcodel_topor
Corcodel_topor  •  25 Iulie 2022, 17:40
Postat de Dobermannul pe 25 Iulie 2022, 11:01

Nostim cum cantati prohodul unei echipe vicecampioana si care a pierdut campionatul datorita a doua greseli grave de arbitraj in penultima etapa. Pai Petrea sau Becali cel fara scoala de antrenori l-au batut la Cluj pe "marele antrenor" Dan Petrescu caruia aici la GSP ii ridicati statuie.

Aaa, deci a pierdut campionatul din cauza a doua greseli in penultima etapa, dar daca scazi punctele pe care FC FCSB le a facut de pe urma arbitrilor pana acolo, oare mai are rost discutia? De gluma de penalty de la Craiova ai uitat? De meciul cu Chindia cand Rusandu a facut praf meciul ai uitat? De meciul cu UTA ai uitat cand n a fost nici penalty la primul gol si la al doilea a iesit mingea din teren??? Cu Farul n a fost penalty la Moldoveanu? Scade toate punctele astea si putea FC FCSB sa bata 80-0 in penultima etapa si tot nu era aproape de titlul "***" de care vorbiti aiurea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  25 Iulie 2022, 16:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  25 Iulie 2022, 13:53
Postat de Dobermannul pe 25 Iulie 2022, 11:01

Nostim cum cantati prohodul unei echipe vicecampioana si care a pierdut campionatul datorita a doua greseli grave de arbitraj in penultima etapa. Pai Petrea sau Becali cel fara scoala de antrenori l-au batut la Cluj pe "marele antrenor" Dan Petrescu caruia aici la GSP ii ridicati statuie.

Amicalele nu se pun. În amicale ați bătut și pe Sf. Gheorghe! Ăla din Moldova, nu Sepsi!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează