FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Îngrijorare în privința lui FCSB, după jocul cu Rapid: „O glumă de echipă, sperăm să nu-i brutalizeze Saburtalo”

Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 09:17 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 12:26

Robert Niță, fostul atacant de la Rapid, a vorbit la GSP Live despre derby-ul câștigat de giuleșteni FCSB, scor 2-0.

Niță a observat scăderea nivelului de joc la FCSB față de finalul sezonului trecut și se teme pentru returul cu Saburtalo din turul doi preliminar al Conference League. În prima manșă. georgienii au câștigat cu 1-0.

Becali anunță primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata! Scap de el”
RAPID - FCSB 2-0
Becali anunță primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata! Scap de el”

Robert Niță: „FCSB, o glumă de echipă”

„FCSB mi se pare o glumă de echipă, dacă o comparăm cu echipa care a terminat campionatul. În ultimele 10-12 meciuri de anul trecut s-a apropiat de CFR Cluj, doar niște greșeli de arbitraj au scos-o din lupta la titlu. 

Spre deosebire de alte meciuri, s-a văzut o schimbare, poate datorită atmosferei, datorită fatului că era un derby. Unii dintre ei au încercat să alerge. Din păcate, nu au putut. 

Zic din păcate, ținând cont că urmează meciul retur cu Saburtalo. Sperăm să nu-i brutalizeze și ăia cum i-a brutalizat Rapid. E clar că sunt într-o pasă proastă, într-o criză de joc și de rezultate”, a declarat Robert Niță la GSP Live.

Robert Niță: „Pentru ce odihnești jucători”

Ulterior, Robert Niță a vorbit și despre strategia lui FCSb de a odihni jucători pentru meciul din Conference League. Cu Rapid, Olaru și Tavi Popescu, titulari obișnuiți, au început meciul pe bancă, dar au intrat la pauză.

„Pentru ce odihnești jucători? E început de campionat, nu au ritm de joc. Asta se câștigă și se îmbunătățește cu meciuri, nu dacă ai câte 30 de minute și apoi stai în tribună, mănânci semințe, că ești obosit. Joci pe urmă 45, iar când ai meciul ăla important și trebuie să te califici, în minutul 45 te sufoci. 

De ce Camora și Deac de la CFR vor să joace toate meciurile? Pentru că sunt băieți deștepți, cu experiență, știu că meciul e cel mai bun antrenament, îți dă ritm de joc, continuitate”, a declarat Niță la GSP Live.

Citește și:

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase » Becali transferă din Liga 1

Doi repetenți la FCSB, în derby-ul cu Rapid » Ce notă a primit Mutu + Cine a fost omul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cantonio_69
cantonio_69  •  26 Iulie 2022, 20:38

auzi la el sa nui brutalizeze:)) eu cred ca sunt obisnuiti baietii stau si ei capra ce sa faca altceva nu stiu * fotbalu nui de ei

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  25 Iulie 2022, 14:19

sa vezi suporterii ce ''glume '' de oameni :))))))))))

johny2003
johny2003  •  25 Iulie 2022, 12:00

Asa Piticule! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează