FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a sucit și impune în primul „11” un jucător pe care-l exilase: „Ăsta va fi ordinul! Trebuie să fie titular”

Gigi Becali îl vrea titular pe Ionuț Panțîru. Sursă foto: Facebook FCSB
Gigi Becali îl vrea titular pe Ionuț Panțîru. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 11:48 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 15:11

Gigi Becali, patronul de la FCSB, are o nouă cerință pentru antrenorul Toni Petrea: îl vrea titular pe Ionuț Panțîru (25 de ani), fundașul care a adus golul victoriei în meciul cu FC Botoșani (2-1).

Ionuț Panțîru a fost eroul improbabil al celor de la FCSB. Fundașul stânga a fost rezervă, a fost introdus în partea secundă, după accidentarea lui Moruțan, pe un post neobișnuit, cel de inter. În minutul 71, a profitat de o degajare greșită a portarului Eduard Pap și a marcat golul victoriei.

Gigi Becali: „Panțîru titular! Ăsta e ordinul”

„Sunt de 18 ani în fotbal, am avut multe momente de bucurie. Dar golul lui Panțîru...ăsta mi-a adus cea mai mare bucurie dintre  toate pe care le-am avut eu, și din Champions league, dintre toate. El a fost de 3 puncte și cred că ne aduce campionatul. Să ai un fundaș stânga, să îl bagi inter dreapta și să dea și gol ... Nu mai credea nimeni. A fost cel mai bucuros gol din cariera mea.

De acum, pe Panțîru o să îl vedeți permanent pe teren. Nu mă interesează nimic. El va fi titular! Mi-a adus bucurie și va fi titular. Nu mă interesează postul, să îl bage antrenorul unde vrea, dar să îi găsească loc în echipă. Ăsta e ordinul!”, a spus George Becali, la Pro X.

7a fost nota primită de Ionuț Panțîru din partea Gazetei, după triumful cu FC Botoșani

Am făcut pressing la gol, am văzut de când eram în tribună că interii fac presing la portar și mi-a reușit. Nu știam că voi intra, dar mai puțin contează asta. Important e că am adus cele 3 puncte. Se întâmplă să jucăm și mai slab, e fotbal, nu suntem roboți. Cei de la Botoșani au jucători cu calitate, fac presing între linii, bravo lor! Înseamnă că avem o încredere foarte mare în noi și nu renunțăm niciodată. Sincer, nici nu m-am uitat la rezultatul lui CFR. Noi dăm totul când avem meci, luăm meciurile în parte și vrem să le câștigăm - Ionuț Panțîru, la TV Telekom Sport

Tot Gigi Becali l-a izgonit pe Panțîru din primul „11” 

La FCSB, statutul unui jucător poate fi schimbat brusc, mai ales în rău. Contează toanele și impresiile patronului. 

La începutul acestui an, Ionuț Panțîru a fost scos din primul „11” de la FCSB. Lui Gigi Becali nu-i mai plăcea de fundașul stânga pe care în urmă cu un sezon îl vedea titular în națională. 

Panțîru a constituit un pariu al lui Becali în 2019, când Gigi l-a cumpărat de la Poli Iași cu 200.000 de euro. Transferul a fost surprinzător, pentru că ieșeanul nu avea imaginea unui fotbalist strălucitor, nu bifase vreo selecție nici măcar în naționala de tineret și puțini îl remarcaseră la Poli, unde nici măcar nu era titular de bază, era folosit când și când.

VIDEO Mihai Badea, fost conducător la Regal Sport, despre golul lui Popescu: „Am țipat de am speriat soția!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali i-a propus un pariu fabulos lui Mihai Stoica: „Un milion de euro eu, el îmi dădea un euro!” » Cine ar fi câștigat

EXCLUSIV Cea mai tare reacție după „bijuteria” lui Octavian Popescu: „Am țipat de mi-am speriat soția! Gestul lui arată multă personalitate”

Semne de întrebare după FCSB - FC Botoșani: „Normal că pot să apară suspiciuni! Aveam sentimentul că vor câștiga”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
maddad
maddad  •  19 Aprilie 2021, 23:48

Nu imi place Becali, dar atât de mulți il judeca pentru ce face cu banii lui incat pare o victima a invidiei si prostiei concetățeni lor bostri. Atat timp cat plateste salariile si nu accepta ca jucatorii sa fie injurati de *** gen Dan Petrescu, eu zic ca e ok. Ce veti zice, oare, voi, sărăntocilor, daca Becali, asa cioban cum e si fara scoala, va lua campionatul si titlul dr antrenorul anului? ;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaeuna
steauaeuna  •  19 Aprilie 2021, 20:48
Postat de dobrescum204 pe 19 Aprilie 2021, 15:49

Corect, dar incomplet ! Care e cea mai greţoasă "publicaţie sportivă" ? Întrebare retorică, desigur, răspunsul e ca secretul lui Polichinelle, îl ştie toată lumea !

FCSB, FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI, CAMPIOANA EUROPEI

csaba
csaba  •  19 Aprilie 2021, 15:55

E clar cine e antrenorul steluței, dacă s-a mai îndoit cineva, e grțos acest ***, or fi banii lui dar să nu-și bată loc de oamenii din echipă, n-aș sta niciun minut acolo !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează