FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-1

EXCLUSIV Cea mai tare reacție după „bijuteria” lui Octavian Popescu: „Am țipat de mi-am speriat soția! Gestul lui arată multă personalitate”

Tavi Popescu a celebrat într-un mod inedit golul cu FC Botoșani / Captură Digi Sport
Tavi Popescu a celebrat într-un mod inedit golul cu FC Botoșani / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 08:14 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 09:01

Octavian Popescu (18 ani) a înscris un gol extraordinar în partida FCSB - FC Botoșani 2-1, cu un șut de pe loc, din colțul careului de 16 metri, direct în vinclu!

Imediat după meci, Mihai Badea, fostul președinte al celor de la Regal Sport, club unde Tavi Popescu a făcut primii pași ghidați în fotbal, a intervenit telefonic la GSP Live și a comentat „bijuteria” fostului său elev, dezvăluind senzațiile care l-au încercat în momentul în care a văzut mingea lui Popescu în vinclu. 

Mihai Badea, fost conducător la Regal Sport, despre golul lui Octavian Popescu: „Am țipat de mi-am speriat soția!”

„Eu sunt obișnuit cu aceste goluri ale lui Tavi. Am avut niște emoții... am sărit la gol de mi-am speriat soția, că nu știa ce se întâmplă. Parcă nici n-am mai respirat când am văzut că încearcă să șuteze. Mă bucur că acestui copil i se întâmplă astfel de lucruri.

A prins foarte mult curaj în ultima perioadă, cred că și convocarea la naționala U21 a fost benefică, i-a dat încredere. Faptul că Florinel Coman este accidentat îl face mai responsabil și mă bucură extraordinar de mult că a încercat o asemenea execuție, într-un moment greu pentru FCSB. 

Cred că va acest gol va fi o descătușare pentru Tavi. Exact așa marca și la juniori, îmi aduc aminte cu plăcere de golurile lui. Erau nenumărate, asta era execuția lui preferată. Îi plăcea să intre din lateralul terenului și să șuteze la colțul lung”, a declarat Mihai Badea, în direct la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

...despre gestul de la gol (n.r - Tavi Popescu a dus mâinile la urechi după ce a înscris): „E tânăr, oscilant, mi se pare normal. E clar că o să-și revină și cred că acel gest a fost îndreptat împotriva celor care au scris despre el că nu mai arată foarte multe din ce a arătat până acum. Poate fi un gest care arată multă personalitate. El rezistă foarte bine presiunii, se concentrează foarte bine ce are de făcut”:

La juniori, i-a omorât pe toți cu șuturile astea la vinclul opus. Ne încânta cu șuturile alea la meciuri. Dă și cu dreptul și cu stângul. I-am zis lui Tavi recent să dea șuturile astea și acum.
- Mihai Badea, fost președinte Regal Sport, la GSP Live, pe 5 februarie

Povestea lui Octavian Popescu, puștiul sfios din satul Nucet, spusă de primul lui președinte: cine l-a ochit, cât a costat, dorul de casă, procesul intentat FCSB
EXCLUSIV
Povestea lui Octavian Popescu, puștiul sfios din satul Nucet, spusă de primul lui președinte: cine l-a ochit, cât a costat, dorul de casă, procesul intentat FCSB

FCSB - FC Botoșani 2-1. Tavi Popescu, MVP-ul meciului

Cel care a dat tonul come-back-ului aseară a fost și cel mai bun om al partidei de la Giurgiu. Numele său e Octavian Popescu. 

Vedeta care se afla în căutarea formei pierdute le-a dat o palmă zdravănă contestatarilor săi. A egalat printr-un șut de excepție de la 20 de metri - unul pe care, în mod sigur, nu-l va uita prea curând - și a primit nota 8 din partea reporterilor Gazetei.

Cea mai tare reacție după „bijuteria” lui Octavian Popescu: „Am țipat de mi-am speriat soția! Gestul lui arată multă personalitate”
Prima pagină a Gazetei Sporturilor de astăzi

Citește și alte știri despre Octavian Popescu:

Coperta pe care Tavi Popescu n-o va uita niciodată » Ce scrie Gazeta Sporturilor de azi despre supergolul din FCSB - FC Botoșani

FCSB - FC Botoșani 2-1. Tavi Popescu, cea mai mare notă a partidei. 6 jucători de la FCSB au luat 5 + cine a luat 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
mehighms
mehighms  •  20 Aprilie 2021, 07:03
Postat de Macaron Von Backen pe 19 Aprilie 2021, 11:05

Prea putin il duce capu sa ajunga fotbalist, a ales si echipa de ras. Va fi bun de liga 1

inteligentule.. mai ia un vaccin antifrustrare.

tatastrumf
tatastrumf  •  19 Aprilie 2021, 23:05
Postat de observator_federal pe 19 Aprilie 2021, 22:43

S-o fi "descurcat" mai bine Man (multumită lui Giovanni), dar nu pe teren!! Mihăilă este chiar un fotbalist de mare perspectivă - mai citește și tu altceva decât presa bucureșteană proFcsb...

Hehehe ! Man a cam inceput sa adune goluri la Parma, il cam depaseste pe Mihaila... Mai citeste si tu presa italiana...lasa Steaua in pace...

observator_federal
observator_federal  •  19 Aprilie 2021, 22:43
Postat de raikkonen79 pe 19 Aprilie 2021, 16:18

Inceputul pt ce? A cam pierdut startul. Celalalt s-a descurcat mai bine.

S-o fi "descurcat" mai bine Man (multumită lui Giovanni), dar nu pe teren!! Mihăilă este chiar un fotbalist de mare perspectivă - mai citește și tu altceva decât presa bucureșteană proFcsb...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează