FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Gigi Becali își desființează propriul jucător: „E căcăcios, îi tremură picioarele!” + Transferul ratat pe care îl regretă: „Nu e mare fotbalist, dar e bărbat adevărat”

Risto Radunovic, FCSB (primul din dreapta) // foto: Imago +19   FOTO
Risto Radunovic, FCSB (primul din dreapta) // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 09:21 / Actualizat luni, 17 mai 2021 09:54

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, spune despre Risto Radunovic (29), fundașul muntenegrean transferat în iarnă de la Astra Giurgiu, că este „fricos”. Latifundiarul l-a lăudat pe Andrei Burcă (28), stoperul de la CFR Cluj, jucător pe care putea să îl aducă în 2019.

Cronica meciului Sepsi - FCSB 2-2

După egalul dintre Sepsi OSK și FCSB, scor 2-2, Gigi Becali nu a mai răbdat. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a intrat în direct și a criticat o bună parte dintre jucătorii echipei, printre care Risto Radunovic, fundașul stânga transferat la începutul anului de la Astra. 

Gigi Becali: „Radunovic e fricos! Burcă e bărbat”

„Radunovic, fotbalist adevărat, dar de când a venit aici, e fricos, e căcăcios. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. N-ai ce să le faci, nu sunt bărbați. Fotbalul se joacă pe bărbăție”, a spus Becali la „Digi Sport Special”. 

În continuare, Gigi Becali a identificat și genul de jucător pe care și l-ar dori la echipă. Este vorba despre Andrei Burcă, fundașul central al rivalei CFR Cluj și al naționalei României, care putea semna cu FCSB în 2019: „Nu e Andrei Burcă un fotbalist extraordinar, am vrut să îl iau, dar e bărbat. Se bate în orice situație! De aia am vrut să-l iau. Asta e selecția mea. Nu există test de bărbăție!”.

Risto Radunovic, slab în Sepsi OSK - FCSB

La Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, Risto Radunovic a fost printre cele mai slabe „piese” ale celor de la FCSB. Alături de Vali Crețu și Răzvan Oaidă, Radunovic a fost notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind vinovat la golul 2 al covăsnenilor. A respins hazardat balonul în piciorul lui Dumiter, iar mingea a intrat în poartă.

Radunovic a fost cumpărat de la Astra cu 400.000 euro și a devenit instant titular la FCSB. Muntenegreanul are deja 23 de meciuri în tricoul „roș-albastru”, în care a oferit o singură pasă de gol și nu a marcat.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Programul ultimelor două etape din play-off:

Etapa 9

  • FC Botoșani - CFR Cluj, 18 mai, ora 20:30
  • FCSB - CS Universitatea Craiova, 19 mai, 21:30
  • Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe, 20 mai, ora 20:30

Etapa 10 (urmează să fie stabilită ziua și ora)

  • CFR Cluj - FCSB 
  • CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 
  • Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani

VIDEO. Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, după egalul cu FCSB, 2-2

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB 2-2: 

Ilie Dumitrescu l-a înfruntat în direct pe Becali: „Tu nu ești vinovat? Asumă-ți!” » Replica lui Gigi

Acționarul lui CFR a intrat în direct după Sepsi - FCSB 2-2: „Nu mă așteptam să se prezinte atât de rău!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
talpanicyus
talpanicyus  •  17 Mai 2021, 16:08

7000 de articole cu acest *** ,vouă vă pasă de sport!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  17 Mai 2021, 13:44
Postat de elgabri pe 17 Mai 2021, 11:44

Voi nu aveti dupa ce bea apa si l criticati pe domnul Gigi Becli cat tupeu.

Ei lasa ....ca intre ''domnul Gigi Becli'' si personajul care face reclama la Telekom este diferenta de ''buget'' ...si atat !!! Si cel de face reclama la Telekom chiar munceste in meseria lui !!!

badeadorian
badeadorian  •  17 Mai 2021, 13:40
Postat de charlie pe 17 Mai 2021, 12:34

Oricât ar încerca oamenii sa sprijine FCSB este evident ca Becali își da singur la gioale... Nu ai cum sa iți autosabotezi in halul asta clubul. Singura soluție pentru multi este sa renunțe pur si simplu la a sprijini vreo echipa din fotbalul romanesc. Nu pot sta lângă un om care gândește clubul de fotbal ca afacere de familie, nu pot sa ma duc spre proiectul CSA in care nu cred. Rămâne sa renunț. Asta e... S-au stins ele imperii darămite un club de fotbal.

Nu este chiar asa !!! Dispar echipe precum Damila Maciuca , Poiana Campina sau Avantul Sahateni .... dar echipe precum Rapid , Steaua sau Dinamo ...indiferent prin ce ''colici'' , ''dureri'' sau ''migrene'' vor trece NU DISPAR NICIODATA !! Pentru ca la cluburile respective o sa existe o stare de spirit alimentata de istorie DAR MAI ALES de masa suporterilor !!! . Ca sunt perioade in care un patron face terci clubul si il aduce in stare de scindare , retrogradare , faliment sau intreruperea activitatii pentru o perioada este altceva !!! Dar in esenta , CLUBURILE CU ISTORIE BOGATA SI MASA DE SUPORTERI FOARTE MARE , NU DISPAR !!! O sa vina o vreme cand cele trei echipe din Bucuresti vor fi din nou in disputa pe prima scena ... si fara alte echipe pretendente la numele si istoria lor .... fara CONSOANE si sa speram cu patroni care sa poarte un costum meritat ...nu imbracati de gala dar neputand sa-si ascunda suba de berbec sau haina vargata !!! Recunosc .... sunt optimist incurabil !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează