FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali s-a răzgândit în doar 24 de ore, speriat că „vine cotitura pentru FCSB”: „Îi mai dau o șansă”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, s-a răzgândit și vrea să îi mai ofere o șansă lui Claudiu Keșeru (35 de ani). Mai spune că etapa următoare ar putea decide titlul în Liga 1.
Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, s-a răzgândit și vrea să îi mai ofere o șansă lui Claudiu Keșeru (35 de ani). Mai spune că etapa următoare ar putea decide titlul în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 12:53 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 13:12

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, s-a răzgândit și vrea să îi mai ofere o șansă lui Claudiu Keșeru (35 de ani). Mai spune că etapa următoare ar putea decide titlul în Liga 1. 

În runda cu numărul 3 a play-off-ului, FCSB primește vizita lui CSU Craiova, în timp ce liderul CFR Cluj joacă acasă cu FC Argeș. Gigi Becali simte că ar putea fi un moment decisiv în lupta pentru titlu: „Nu se joacă totul, dar vine o cotitură, un obstacol pentru noi. Craiova e o echipă puternică. Greu o poți bate. Apoi vine greul lor, ei au mai ușor acum, cu FC Argeș”.

VIDEO Gigi Becali îi mai oferă o șansă lui Claudiu Keșeru: „Ne-am întâlnit astăzi”

Ieri, Gigi Becali declara încă o dată că nu vrea să îl mai vadă pe Claudiu Keșeru în lot. Astăzi, după o întâlnire cu atacantul la baza din Berceni, finanțatorul s-a răzgândit.

„M-am întâlnit cu el. I-am spus: «băi, o să mai primești șanse». I-am spus că prima dată când a venit era bombă, putea juca la orice echipă. După, nu mi-a mai plăcut. A zis că și-a revenit. O să mai primească o șansă. Poate avem nevoie de el. E posibil. El nu știu ce mi-a zis, de o accidentare, ceva cu gheață, în Antalya. Acum ar fi bine”, a spus Becali, astăzi.

Gigi Becali, despre situația fotbaliștilor de la FCSB

...despre neconvocarea lui Darius Olaru la națională: „Olaru e mai bun decât Tavi și Tănase acum. Dar e de înțeles și Edi. Olaru a avut Covid, accidentare. Nu a fost chiar așa în formă. El acum, în ultimul meci, a jucat bine. Înainte, 5-6-7 meciuri, nu era de luat. Îl va lua în viitor, o să vedeți!”.

...despre Andrei Vlad: „Mă întrebați pe mine când revine? Păi apără Târnovan. Când vine Vlad, nu știu. Târnovanu nu greșește niciodată”.

Citește și alte știri despre FCSB:

„Jur, pe cuvântul meu! Am rămas și eu mut” » Monologul lui Gigi Becali, întrerupt de Ilie Dumitrescu: „Nu te cred!”

VIDEO FRF l-a dat pe „mute” pe Tavi Popescu » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andreif
andreif  •  23 Martie 2022, 16:57
Postat de guimaraes1.0 pe 23 Martie 2022, 16:13

Dar cu hentul in careu la miron cum ramane?sau pe ala nu l-ai vazut prostule?

Desteptule,nu spuneati voi ca nu se mai da hent in careu de la celebrul hent al lui Camora nesemnalizat de cel mai tare arbitru pe nume Kovacs???

andreif
andreif  •  23 Martie 2022, 16:56
Postat de borat. pe 23 Martie 2022, 15:04

Arbitrul cu FC Arges, care a acordat 2 penalty-uri gratuite pentru gazde, si i-a iertat de alte 2 eliminari. Bun arbitru.

cCraciunescu a vorbit de 3 cartonase rosii...Primul la Dumitrescu min,6....apoi la Serban care baga crampoanele in Tanase si al treilea la fundasul bulgar pentru faultul de al doilea galben la Popescu....Asta dupa ce in studio s a recunoscut ca mai au fost duritati si trebuia o zi intreaga sa fie analizate...Dar desigur ca GSP si Digi nu au timp!!!Nici Porumboiu,Avram,Balas,Rotaru,Popescu...adica cei care au facut galagie dupa meciul cu Farul!!!Si cu Farul capul spart al lui Olaru nu a induiosat pe nimeni...Fotbal de maidan ,fotbal socotit de cunoscatorii olandezi ca fiind de liga amatorilor...

andreif
andreif  •  23 Martie 2022, 16:51

Da,a intrat GSP in capul lui Becali si stie astia de ce Becali ii mai da o sansa lui Keseru!!!GSP ,eu cred ca atacantul a mai primit o sansa pentru ca si a cerut iertare ca sifona la GSP!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează