FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultima „nebunie” marca Gigi Becali: Răzvan Oaidă, noul 9 fals

Folosit pe un post total neobișnuit pentru el, Oaidă a fost inexistent aseară +41   FOTO
Folosit pe un post total neobișnuit pentru el, Oaidă a fost inexistent aseară

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 07:39 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 09:11

Ideile și ordinele lui Gigi Becali au ajuns la un alt nivel, unul care încurcă teribil și antrenorul. Toni Petrea a ajuns să „jongleze” cu jucătorii pe posturi pe care nici nu și-ar fi imaginat vreodată că vor ajunge să joace. Ultima idee: Răzvan Oaidă atacant, în Supercupa cu CFR Cluj.

Fără Olaru și Coman, fără un vârf autentic, soluție certă, în lot, FCSB a improvizat din nou, cum a tot făcut-o în ultimele sezoane. Ideile sunt însă din ce în ce mai ciudate. Răzvan Oaidă, mijlocaș central, cu valențe clar defensive la bază, a ajuns să fie folosit atacant, unul fals, dar tot atacant! Și-a tot rotit postul cu Florin Tănase, iar realizările ofensive n-au existat. Un fotbalist cu calități total diferite față de cele ale unui atacant, nici nu era greu de imaginat că Oaidă nu avea cum să ofere prea multe lucruri bune atacului FCSB-ului.

Răzvan Oaidă, mutat peste tot la FCSB

Nu-i prima dată când Oaidă este mutat pe teren. Doar în acest sezon, jucătorul adus de la Botoșani, internațional U21, a fost folosit în 4 roluri diferite, incluzând aici și ideea de azi. De cele mai multe ori mijlocaș central, Oaidă a apărut pe teren și ca inter dreapta, închizător și chiar fundaș dreapta contra Clinceniului. Practic, a jucat în absolut toate compartimentele, mai puțin portar!

FCSB, cu doi atacanți pe bancă

Numai că ideea de a trimite în atac un jucător cu un singur assist, fără gol în acest sezon, când pe bancă apare Vukusici, golgeter anul trecut, cu 26 de goluri în Slovenia, trimite FCSB-ul într-o situație ridicolă. Totul pentru a nu încălca ordinul patronului, care a decis că croatul nu mai are voie să intre pe teren. 

Chiar și ideea Istrate, un tânăr lăudat și de Ilie Dumitrescu, ar fi fost, probabil, peste improvizația expusă. Acesta a intrat abia după pauză, când pe teren nu se mai aflau Moruțan, Tănase sau Octavian Popescu.

Răzvan Oaidă, neînțelegeri cu Florin Tănase

Era evident că nici Oaidă nu se putea simți comod pe acel post, în ciuda încercărilor de a se achita de sarcini, de a produce spații, însă mereu cu spatele la poartă. Ba chiar a fost un moment, spre finalul reprizei, când nimeni n-a urmărit o pasă a lui Octavian Popescu. Internaționalul de tineret s-a întors imediat spre căpitanul Tănase, reproșându-i că n-a urmărit mingea. Confuzie evidentă, neștiind rândul căruia dintre ei era să fie în centrul atacului FCSB.

18 meciuriare Răzvan Oaidă în acest sezon la FCSB, fără gol, un assist

700.000 de eurole-a plătit FCSB celor de la Botoșani pentru a-l transfera

VIDEO. Toni Petrea, după Supercupă: „Acest meci ne-a găsit într-un moment foarte delicat”

Mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea, ieșire necaracteristică: „Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului. Meciul viitor bag 2 fundași stânga în dreapta”

Andrei Vlad, omul Supercupei chiar de ziua lui: „Colegii au vrut să îmi facă acest cadou” + Ce a declarat Nedelcu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
siriussirius
siriussirius  •  17 Aprilie 2021, 16:37

Pina la urma n-ar fi rau ca giubulica sa joace virf cu unul din portarii de rezerva ,acestia fiind si mai inalti ar avea sanse mari la mingile inalte in careul adversarilor,iar ciobanul nostru nastrusnic si priceput ( asa crede el !) in ale fotbalului ar putea ajunge chiar mai "celebru"decit ii in vreo carte a recordurilor prostiei ca tot ii place celebritatea.

dodo001
dodo001  •  16 Aprilie 2021, 16:37

Daca Gigi iese campion, le da cu tifla tuturor antrenorilor cu ștaif

magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2021, 11:43

Dupa acest meci foarte reusit al lui FCSB cota fotbalistilor a crescut cu cel putin 3 milioane de euro, Oaida este noul Neymar:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează