FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, reacții deplasate în direct: „Plângăciosule, să-ți dea coronavirusul bani!” + „Afro-francezul Gnohere a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada»”

Gigi Becali +44   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:42

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a „luat foc” atunci când a auzit că Adi Popa, Bălgrădean și Alexandru Stan trebuie să revină, conform legii, în cantonamentul roș-albaștrilor de la Berceni - Detalii, AICI.

Furios, Becali a intervenit în direct la TV și l-a jignit dur pe Adi Popa, cel care amenința că vrea să-l dea în judecată pe patronul de la FCSB pentru neplata unor salarii restante. Gigi Becali a folosit o comparație deplasată atunci când l-a comparat pe mijlocașul care-și revendică drepturile cu Harlem Gnohere, francezul plecat în urmă cu o săptămână de la echipă.  

„Ce să caute în cantonament dacă nu mai sunt jucătorii noștri? Spunea Popa că se duce la TAS. De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane.

Gnohere e afro-american, dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică! E discriminare dacă zic așa? Este afro-francez, dar nu-i zic parizian, îi zic afro-francez. 

Mai avea de luat 70-80.000 până acum și alți 200.000 de euro, dar n-a zis omul nimic. A plecat și și-a văzut de treaba lui. Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Becali l-a acuzat din nou de non-combat pe Bălgrădean

„După ce a făcut mizeria pe care a făcut-o, nu știu dacă îndrăznește să calce pe acolo. O să dau ordin să nu fie primit dacă vine acolo. După ce a scăpat mingea în poartă, nu mai are ce căuta la noi. Am avut încredere în Bălgrădean, dar el e un «Pufi» care, după ce a semnat cu CFR Cluj, a mers pe blat. 

Ești mincinos și nu ești drept! Nu i-a fost jenă să scape mingea în poartă? Ce să caute în cantonament dacă nu mai sunt jucătorii noștri?”, a „tunat” Becali, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

FOTO. Imagini cu Gigi Becali din timpul domniei la FCSB: 

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali nu-i dă șanse lui Dinamo în semifinalele Cupei: „Îmi convine că am picat cu ei din două motive”

CFR - FCSB va avea alt arbitru! Kyros Vassaras a încălcat regulile și a luat o decizie fără precedent

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (63)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Iunie 2020, 21:53
Postat de Radulescu Horatiu pe 11 Iunie 2020, 08:15

Ce legătură are ce declară Becali(angajatorul) cu îngrădirea drepturilor acestui jucător.Becali poate să fie nemulțumit că jucătorul face asta,să spunem că moral în opinia lui Becali era să nu facă memoriu la TAS.Când stai pe bancă și nu joci și primești 20000 de coco probabil că este bine?!În fine,asta este, să hotărască TAS ce și cum,dar eu cred că Popică nu are nicio șansă.

nu ai inteles ce am spus! nu am vorbit despre ingradirea drepturilor ci despre faptul ca noi romanii, consideram normal sa-l aratam cu degetul pe cel care isi cere drepturile! lasati omul in pace, face ce crede corect!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Iunie 2020, 11:33

Plagaciosul asta ti-a castigat campionate la Fcsb ?? Ai castigat si bani prin vanzarea lui, iar acum i-ai facut un nou contract. Cand invata odata si ciobanul asta fardat sa respecte contractele ?? Tare m-as bucura ca Popica sa-si castige drepturile la Tas !!

123933885588721
Con Dasca  •  11 Iunie 2020, 09:44

Inca o data Sa înțeleagă toți fotbaliști ca aceasta persoana Gigi ii umilește și ii batjocorește. Nu mai semnați cu el fraților. Bravo popica cere-i bani toți bani . Nu e vina ta ca ai cerut și ei au acceptat bani aceia . Succes tuturor care aveți conflicte financiare cu Gigi

Vezi toate comentariile (63)
Comentează