FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a anunțat pe cine vrea antrenor la FCSB! Edi Iordănescu i-a luat fața lui Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 19:45

Gigi Becali a anunțat că Marius Șumudică a coborât din capul listei de posibili antrenori ai lui FCSB, iar principalul favorit acum este Edward Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu. 

„Până acum o oră nu știam nimic. Dar am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc și m-au făcut să mă înclin pentru o persoană. M-au sunat și suporterii când au auzit de Șumudică. Eu îl vreau pe Șumudică, dar nu fac nimic împotriva lor.

Nu e nici Reghecampf. Mă gândesc să am succes cu unul care a adus Cupa Campionilor în România. E din sângele ăla de campion european. Edi Iordănescu este!

Nu mai puneți semnul întrebării la antrenori străini. Acum iau român, dar mai târziu vedem. Acum să-l scoateți pe Mangia din listă. Dar mai am un plan, să avem în 2 ani echipă 100% românească. Mi-a intrat mie în cap asta. Vreau să ajut țara mea și echipa națională”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

EXCLUSIV Ultrașii lui FCSB nu vor să audă de Șumudică: „Mai bine pe locul 2 decât campion cu el” » Ce vor face dacă Becali îl va pune antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
ortega
ortega  •  14 Mai 2019, 09:14
Postat de poison pe 14 Mai 2019, 07:43

Toată ziua de ieri ați cântat că vine Sumudica, că "e în drum spre București", iar seara ați trantit-o cu Edi Iordanescu. :))) Azi cine urmează să vină la FC FCSB, Benny Hill? Ce transferuri fictive mai face FeCeSeBe-aua? Hai, nu vine și Ronaldo? Hai că se poate măi Craiete.

Eu cred că mâine va fi Preaauritul Daniel ... Sau starețul Sfintei Mănăstiri Dohiariu din Muntele Athos , că și ăla numai ca$hcaval visează , precum preacuviosul din Pipera . Nu-i ciudat cum evlavioșii ăștia întorc ochiul diavolului cu lopata și vor să ajungă la Doamne-Doamne fentând cămila printre urechile acului ?

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  14 Mai 2019, 08:03

ce vrea sfinisorul nehitoronisit de pipera purtator de tot ce este mai nociv in lume adica cel care nu stie ca nu stie doreste sa faca el o miscare de poker. el crede ca prostimea nu prea o sa stie dat fiind desteptaciunea apropiata de cea a lui einstein al acestui individ care nu poate fi nici clonat. spun asta ca aducindu-l pe unul dintre antrenorii cei mai fricosi care are un spate puternic prin tatuca general si om principal de psd amestecat si el in treburi unde nu stie ca nu stie s-ar dori o mediatizare cu steaua si in cele din urma o uniune intre clburi. este clar ca in saptele lui edi este tatuca om ce are mai multa experienta si care ii poate da un sfat bun adica ceva similiar cu cazul lucestilor. cum va ramine cu amestecul la echipa depinde nu de edi ci de iordanescu tatal care pentru interesul de grup de psd de alegeri de ce va urma v a putea sa -l faca sa mai inchida ochii la iesirile oierului de pipera. si oierul cred ca va sta cuminte in banca pentru ca rolul acestui viorel paunescu un om de nimic este liantul cu steaua. l-am vazut la aniversarile de la steaua stind acolo la loc de frunte sau linga becali la meciuri. este cel care a vindut si tot vindut clubul. asta este ideea. finalul nu ar fi rau ca steaua sa devina ceea ce a fost si asta pentru binele fotbalului romanesc. dar cu un becali finantator nu conducator ... atit.

poison
poison  •  14 Mai 2019, 07:43

Toată ziua de ieri ați cântat că vine Sumudica, că "e în drum spre București", iar seara ați trantit-o cu Edi Iordanescu. :))) Azi cine urmează să vină la FC FCSB, Benny Hill? Ce transferuri fictive mai face FeCeSeBe-aua? Hai, nu vine și Ronaldo? Hai că se poate măi Craiete.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează