LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Gigi Becali s-a săturat de țepe! A decis să schimbe strategia: „De ce să mă încarc? Așa vor fi contractele”

Miercuri, 09 Octombrie

Gigi Becali a decis ca jucătorii de peste 25 de ani să semneze contracte pe o durată de maximum un an și, în același timp, rezilierea contractului.  

„Orice jucător care va veni de acum încolo la FCSB nu va mai avea contract pe 3, pe 7, pe 5 sau pe 2 ani. Jucătorii de 25-27 de ani vor avea contract pe un an, plus încă un an sau 6 luni, dar vor semna și contractul de reziliere în alb. 

Nu mă mai încarc cu jucători. Îi testez la locul de muncă, direct la strung și vedem dacă rezistă la presiune. Au fost mulţi care au venit, dar nu au rezistat la presiune. De ce să mă încarc cu ei? Stai 6 luni și îţi iei şi bănuţul. Dacă nu acceptă, nu vine! 

La FCSB poţi să câştigi bani mulți, cum a câştigat Belu. A câştigat bani într-un an de zile cât a câştigat în toată viaţa lui până atunci. Şi apoi te duci mai departe şi îţi vezi de treaba ta. Ai luat banii, nu te-am păcălit cu nimic”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Mihai Stoica, adevărul despre demisia de la FCSB + "Majoritatea jucătorilor să fie aduși chiar dacă eu am votat împotrivă!"

Citește și: 

Se mai face transferul lui Fofana? Gigi Becali a anunțat deja mutarea, dar jucătorul neagă: „Sunt trei părți implicate” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1