FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali se opune naturalizării lui Mario Camora: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Oamenii sunt nebuni”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 16:21

Gigi Becali se opune folosirii jucătorilor naturalizați în echipa națională a României. 

Patronul FCSB a avut o reacție vehementă când a fost întrebat dacă este de acord ca Mario Camora, fundașul stânga portughez al celor de la CFR Cluj, să ia cetățenia română și să joace pentru naționala antrenată de Mirel Rădoi. (Detalii AICI

„Nu sunt de acord cu așa ceva! Există legi. Păi suntem echipa națională sau echipa mondială? Lumea și-a pierdut mințile. Oamenii sunt nebuni. Păi cum să joace o națională cu jucători de altă naționalitate? Nu spun mai multe că după iar spune lumea că fac discriminare”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

E preferatul lui Rădoi

Mirel Rădoi a mărturisit că și l-ar dori pe Mario Camora la echipa națională, dar procesul naturalizării ar putea dura prea mult: „E de ani de zile la un nivel incredibil. E un jucător pe care eu am vrut să-l transfer la FCSB de la CFR şi nu am putut. Dar dacă durează procesul de naturalizare doi ani… Are 34 de ani, în aceşti doi ani face deja 36”.

Citește și: 

Gigi Becali, derapaje sexiste oribile la TV: „Femeia e sclava bărbatului! Lumea și-a pierdut mințile dacă vrea egalitate” + de ce nu vrea să meargă la un meci de fete

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
189052629164401
Robert Wagner  •  29 Ianuarie 2020, 11:34

Nu e Gigi de acord... ei și? Și ce dacă nu e Gigi de acord? ( ca să pun întrebarea și altfel ) Prea mult privește și comentează la ceea ce este peste gard. Mai bine să-și vadă de oile din ogradă, vocea mai jos, bani mai putini la posturile sportive “Gigi TV” și mai mult echilibru în exprimare și în comportament. În rest... să câștige echipa care va fi mai bună și asta o spune cu speranță și fair-play un CFR-ist la nivel celular. Haide dragă CFR !

icostin66
icostin66  •  27 Ianuarie 2020, 20:33
Postat de archibald pe 27 Ianuarie 2020, 17:15

*** asta ar trebui INTERZISA in media si declarata "PERSONA NON GRATA" in sport!

De acord, insa s-ar injumatati ''tirajele''... Clovnul national este sarea si piperul vietii de zi cu zi...

138672209828437
Gelu Oanca  •  27 Ianuarie 2020, 20:33

Camora si la 40 de ani , este cel mai bun fundas stanga din Romania.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează