FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali și-a împărțit jucătorii în două tabere: „Ei sunt copiii mei! Restul, să fie sănătoși”

Gigi Becali este interesat  numai de jucătorii tineri
Gigi Becali este interesat numai de jucătorii tineri

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 07:09

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, a afirmat că în aria lui de interes se regăsesc doar fotbaliștii tineri, pe care poate să obțină sume considerabile din urma unui transfer.

Becali nu dă înapoi! A bătut palma pentru stadionul pe care ar evolua FCSB: detaliul care l-a convins

De asemenea, finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit din nou despre fundașul central Bogdan Planic (28): „Dacă iau, acolo, câteva sute de mii pe el, îl dau”.

FCSB. Gigi Becali și-a împărțit jucătorii în două categorii

Pe mine mă interesează ăștia ai mei, copiii mei. Copiii ăia care au până în 22-23 de ani, doar ei mă interesează. Hai și Tănase, că are 24-25, să zicem. În rest, ceilalți, pe care nu mai pot să iau bani, să fie sănătoși! 

Eu știu dacă o să mai iau bani pe Planic? Mai are un an de contract. Dacă iau acolo câteva sute de mii pe el, îl dau. Am văzut că se vorbește de Craiova... să dea banii! S-a vorbit și de transferul în Rusia... să dea banii!”, a declarat Becali, la Pro X.

VIDEO Dennis Man, ofertă din Italia

Becali este gata să renunțe la extrema dreaptă Dennis Man (21 de ani), despre care a spus că este dorit de o echipă importantă din Serie A.

„Despre Dennis Man am auzit din Italia că e o echipă care vrea să dea 15 milioane de euro în trei rate. Prima rata ar fi de 8 milioane. Iar eu le-am zis să trimită oferta”, a declarat Becali - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali nu dă înapoi! A bătut palma pentru stadionul pe care ar evolua FCSB: detaliul care l-a convins

Împăcare istorică?! Gigi Becali, confesiuni despre relația cu Victor Pițurcă: „Am vorbit cu el, era cu Cristi Borcea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
3101575123247794
Alice Popa  •  12 Mai 2020, 13:21

Avem doi cetateni de valoare inter-planetara! Care stiu cum sa imparta restul oamenilor! Unul ii imparte in "romanii mei" si restul, iar Becali ii imparte in "copiii mei" si resturile! Problema lui Becali este ca nu poate sa vanda copiii, cum facea celalalt!!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  12 Mai 2020, 11:55

Viseaza cai verzi pe pereti !! Pe Planic nu va lua niciun ban pentru ca baiatul incheie contractul cu Fcsb in vara asta. Chestia cu contractul pe inca un an este o magarie inventata de Becali care poate fi demontata foarte usor !! Cum gandeste ciobanul asta fardat ca poate castiga campionatul, cand el desconsidera mai mult de jumatate de echipa de care nu este interesat, ci numai de acei 3-4 jucatori pe care viseaza sa ia ceva bani ?

bigd
bigd  •  12 Mai 2020, 11:54

Gigi, il stii pe ala care a castigat la loto un cal in rate? Prima rata, .... calului. :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează