FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali anunță că revine pe stadion! Cine l-a convins și despre ce meci e vorba: „Îmi faci și mie o bucurie?”

Gigi Becali, patron FCSB // foto: captură video Orange Sport
Gigi Becali, patron FCSB // foto: captură video Orange Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 18:28 / Actualizat luni, 01 august 2022 18:53

Gigi Becali (64 de ani) anunță că Ion Georgescu (62), primarul din Mioveni, l-a convins să revină pe stadion. Discuția a avut loc în cadrul negocierilor pentru transferul lui Bogdan Rusu (32) la FCSB.

Sâmbătă seara, Gigi Becali a rămas impresionat de Bogdan Rusu, autorul unei „duble” în meciul dintre CFR Cluj și CS Mioveni, scor 4-2.

Latifundiarul a pus mâna pe telefon și i-a sunat pe rând pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, apoi pe Ion Georgescu, primarul din Mioveni și o figură importantă în conducerea clubului local.

Becali i-a transmis la telefon că oferă 100.000 de euro pentru Bogdan Rusu, suma putând urca la 250.000 de euro dacă FCSB ajunge în grupele Conference League. La schimb, edilul i-a solicitat lui Becali să vină pe stadion.

Incredibilul transfer al lui Bogdan Rusu la FCSB » Becali l-a „descoperit” cu o seară în urmă și l-a sunat la pauza meciului!
FCSB
Incredibilul transfer al lui Bogdan Rusu la FCSB » Becali l-a „descoperit” cu o seară în urmă și l-a sunat la pauza meciului!

Gigi Becali anunță că revine pe stadion! I-a făgăduit primarului din Mioveni

Becali nu a specificat la ce meci face referire, dar cel mai probabil este vorba despre următorul duel de campionat al celor de la FCSB, chiar cu CS Mioveni, în casa argeșenilor. Partida va avea loc pe 8 august. 

„Când l-am sunat pe primar l-am întrebat: «Îmi faci și mie o bucurie? Îl vreau pe Bogdan Rusu. Îți dau 100.000 de euro, încă 100.000 dacă trec de turul 3 și alte 50.000 pentru grupe».

«Da, domnule Becali, îți fac. Acum vreau să-mi faci și mie o bucurie, să vii la meci». Am promis că da, deci voi fi acolo, pentru că mă țin de cuvânt”, a afirmat Becali astăzi.

Au trecut aproximativ doi ani de la ultimul meci urmărit de Gigi Becali de la fața locului. Următorul meci pe teren propriu al celor de la FCSB este programat pe 11 august, cu Dunajska Streda, în Conference League.

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali vine cu o nouă comparație halucinantă: „Miculescu poate să fie gen Lewandowski. Să nu creadă cineva că-l vând doar pe 10 milioane!”

FCSB nu se oprește aici! Mai vrea un mijlocaș din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
666piturca
666piturca  •  02 August 2022, 17:05
Postat de bunicu pe 02 August 2022, 07:48

SRATEGIA LUI BECALI ESTE DE A DISTRUGE ECHIPELE DIN SUPERLIGĂ PRIN A CUMPĂRA VALORILE LE ADUDCE LA EL CHIAR DE NU ÎI FOLOSEȘTE,EL VISEAZĂ NUMAI BANI.

OK Bunicule, dar nu mai vorbi asa tare!

contrabas3
contrabas3  •  02 August 2022, 10:17
Postat de merace pe 01 August 2022, 23:23

Gigi evită să mai ia campionatul. Mereu iese pe locul 2, că e mai profitabil la pariuri, dacă doar luptă mult și pierde când profită! ???? În plus, nu mai are nici forță de cupe europene, așa că zbiară maxim că vrea maxim, dar apoi se lasă bătut cum îi convine. E fost pușcăriaș pentru infracțiuni în fotbal și needucat nici de pușcărie. Doar tolerat de FRF fiindcă e mare amic și cumătru cu ceilalți mafioți neprinși din FRF! ????

Fie în glumă, fie serios, poate nu ești prea departe de adevăr. —— Sezonul trecut, la ultimul meci dintre FCSB și CFR am câștigat aproape $1500. Știam că CFR nu bagă prima echipă și că FCSB o să dea multe goluri - cel puțin două în prima repriză și mai mult de trei până la final. :) Adevărul este că se pot face mai mulți bani cu pariurile sportive decât dacă reușești să câștigi competiția…

contrabas3
contrabas3  •  02 August 2022, 10:12
Postat de bunicu pe 02 August 2022, 07:55

Are un nou scop să tragă la retrogradare aduce jucători pentru asta Bravo dl Becali.

Moșule, sunt confuz. Cine să tragă la retrogradare, mă?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează